Tripix napisał(a):
noob zawsze bedzie miał kłopoty. a zawiazac sznurowadla umiesz?
Tu nie chodzi o to kto jest noob a kto nie. Tu chodzi o to ze ta gra kosztuje prawie 150 zl. Jest to 1/6 mojej pensji i za te pieniadze mam chyba prawo oczekiwac produktu w 100% dopracowanego, a nie kombinowac, łazić po forach, aby dowiedziec sie co zrobic, aby gra która powinna chodzic chodziła. To tak jakbys kupił koszule, z tymże sam musialbys doszyć do niej guziki, bo producent takowe wysyła pocztą (tym ktorzy sie zbuntuja oczywiscie). I co ? - takiej koszuli nikt by nie kupil, a gre owszem - jacy ci gracze chorzy - ze mna na czele zreszta, bo dalem sie namowic na kupno tego badziewia. Ale nic straconego bo jest sznsa ze odsprzedam ja koledze za 80 zl.
Mowisz, ze wszystkie gry sa robione na szybko - moze tak, ale ta jest na pewno pierwsza, w ktora nie da sie grac w podstawowej wersji (mowie o 1.0) bo same problemy, z wychodzeniem do systemu co 5 minut na czele.
widzialem gry o wiele bardziej niedopracowane niz BF2. Jezeli nie podoba Ci sie bf2 i nazywasz go badziewiem to w niego nie graj prosta rada. nie ma szans by kazda gra ktora wyszla na rynek byla dopracowana w 100% bo zawsze ale to zawsze bede jakies bledy mniejsze czy wieksze ale zawsze bledy.