Teraz jest 29 lis 2024, 07:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 wrz 2005, 20:18 

Witam wszystkich!
Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają Lanparty Poznań Battlefield 1942. Myślę, że wszyscy bawili się doskonale i ze względu na Wasze prośby powtórzenia imprezy, zdecydowałem się na zorganizowanie Lanparty Poznań Battlefield 2.
Tym razem nie zabraknie piwa na imprezie :oops: , tym bardziej długo jej nie zapomnicie ;).
Nocleg zapewniają nam ponownie malowniczo umiejscowione domki nad jeziorem maltańskim, za tę samą, atrakcyjną cenę.
Jak powszechnie wiadomo, główną ideą Lanparty Poznań, jest nie tylko emocjonująca rozgrywka turniejowa, ale również "szeroko rozumiana INTEGRACJA" :twisted: ...
Proponowany, przez znany wszystkim Klub E24, termin to 21-23 październik 2005.
E24 dokłada starań, aby pula nagród przekroczyła próg 10.000zł!!! :!: (szczegóły wkrótce).
Specjalnie na potrzeby najbardziej wymagających graczy, w E24 zakupione zostały nowe, wydajne kompy, na których rozegrany już został ogólnopolski finał ACON5.
Niestety z powodu przeprowadzki, najprawdopodobniej nie zobaczymy się osobiście, zatem pieczę nad turniejem pozostawiam moim serdecznym kolegom z E24. Po pierwszych rozmowach z nimi wiem, że chcą zorganizować to jeszcze bardziej odlotowo!

Dziewczęta i chłopaki; wszelakie pytania na temat turnieju i zabawy: bf2@e24.pl

Ostatnio edytowano 5 wrz 2005, 21:49 przez mcmt, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 20:20 

Dzięki Mateuszu,
Zapraszamy wszystkich na turniej,
Niebawem kolejne informacje.

e24

Szaleństwo mamy we krwi;)

http://www.e24.pl

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 20:37 

Mi zabardzo nie widzi sie odwiedzac 2 imprez w ciagu 1 miesiaca. Nie dosc ze lanow w Polsce jak na lekarstwo to jak juz cos jest to 2 w jednym miesiacu.

Jezeli maja to organizowac tylko Ponowie z e24 to ja podziekuje po komentarzach typu "...nie podlaczymy twojej myszki , przeciez nasze sa lepsze" (jakies kulkowe). Tym bardziej ze zapewne nie maja oni pojecia o bf2 (jakie patche, jak instalowac serwery, tsa itp).

PS
Po za tym smycz i otwieracze juz mam :shock: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 20:42 

:lol: :lol: :lol:
Nie kazdy moze pozwolic sobie na rozbijanie sie po calej polsce. Wyjazd na jeden lan w miesiacu jest dla niektorych juz duzym wydatkiem, a wyjazd na dwa rowna sie zyciu o chlebie i wodzie przez najblizsze tygodnie. Wiec jesli ta impreza ma przyciagnac wieksza ilosc klanow to radze zmienic termin imprezy na jakis pozniejszy, naprzyklad po nowym roku.

ps. bym zapomnial ze mi sie wklady do dglupopisow skonczyly wiec wpadlbym po nowe :lol: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 20:57 

Chłopaki, w e24 wszystkie myszki i joysticki będą podłączane, tak jak to było ostatnim razem. Szkoda Sergyey, że nie podszedłeś z tym problemem do mnie, bym go zaraz rozwiązał. Wogóle nie wiedziałem, że miałeś taki problem :|...

Dodam tylko, że jeśli miałbym obstawiać, która z imprez rzeczywiście się odbędzie, to obstawiałbym poznańską ;)...

PostNapisane: 5 wrz 2005, 21:02 

Cytuj:
Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają Lanparty Poznań Battlefield 1942.

Pamietamy, pamietamy wszyscy oprócz Supelka :wink: :D :D
Cytuj:
Tym razem nie zabraknie piwa na imprezie :oops: , tym bardziej długo jej nie zapomnicie ;).

W związku z tym raczej nie bedziemy jej pamietać :D
Cytuj:
Proponowany, przez znany wszystkim Klub E24, termin to 21-23 październik 2005.

Zgadzam się ze Zbawcą i Sergyeyem, że to trochę za wcześnie - może początek grudnia, albo styczeń ??
Cytuj:
Specjalnie na potrzeby najbardziej wymagających graczy, w E24 zakupione zostały nowe, wydajne kompy,

Tzn. jakie, jakieś szczegóły poproszę. Jakbyś MCMTy pojechał tam i zainstalował demko BF2 i sprawdził ilość klatek przy jakichś średnich ustawieniach to by było git, bo 25 kl/s w suuuuper low to troszkę kicha (a tak niestety było ostatnio).
Cytuj:
Niestety z powodu przeprowadzki, najprawdopodobniej nie zobaczymy się osobiście, zatem pieczę nad turniejem pozostawiam moim serdecznym kolegom z E24.

Szkoda
Cytuj:
Po pierwszych rozmowach z nimi wiem, że chcą zorganizować to jeszcze bardziej odlotowo!

WOW to pewnie będzie można pić piwko na lanie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 21:05 

HEHE DARKICE! :D
Szykują WIELE NIESPODZIANEK :D...
Co do zainstalowania BF2, to zainstalowałem full'a i przy 512RAM działało dobrze :P w lekko wyższych szczegółach, a aktualnie jest 1GB 8) ...

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 21:12 

Hejka,

oto sprzęcik na jakim polecimy:

- PIV - 2.8
- Radeon X700-128Mb PCIex
- 1024 RAM

Testy u MCMT przeszedł pomyslnie :D wiec mozna o fps-y nie ma co sie martwić - na tym pływa praktycznie WSZYSTKO co aktualnie mozna dostac na rynku :twisted:

Jesli WarsawGameShow sie rzeczywiscie odbedzie w terminie jaki aktualnie jest proponowany to rzeczywiscie bedzie dylemat ale nawet dwie takie imprezy w ciągu dwoch miesięcy chyba nie doprowadzą nikogo do upadłości finansowej.
Hihi - niektorzy raczej wywiązą poza wrazeniami niezłą pulę nagród!

Niedowiarkow sprzętowych zapraszamy na testy od poniedziałku.

;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 21:33 

Panie i panowie, a czy nie mozna by zorganizowac tego lana w styczniu/lutym 2006? Bo faktycznie to lekka przesada - sporo osob tak jak np ja nie da rady przyjechac bo to za krotki okres czasu - miedzy jednym a drugim lanem :/

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 21:39 

Like I said...
mcmt napisał(a):
Dodam tylko, że jeśli miałbym obstawiać, która z imprez rzeczywiście się odbędzie, to obstawiałbym poznańską ;)...

UZa skarbie, chłopaki z e24 są na tyle pewnymi ludźmi, że jak ustalą z Wami termin, to nawet Katrina go nie zmieni 8) ...

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 21:42 

ja jestem za! :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 21:51 

UzA napisał(a):
Panie i panowie, a czy nie mozna by zorganizowac tego lana w styczniu/lutym 2006? Bo faktycznie to lekka przesada - sporo osob tak jak np ja nie da rady przyjechac bo to za krotki okres czasu - miedzy jednym a drugim lanem :/

Zgadzam sie UzA. Prawda jest taka ze wiekszosc klanow nie bedzie mogla sobie pozwolic na dwa Lany w tak krotkim odstepie czasu.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 22:17 

Chociaz bardzo chetnie bym przyjechal zobaczyc ten "Stary Browar"
mam kilka zdjec ktore przewijaly sie przez forum po LANie 1942 w lutym i mysle ze nikt mnie nie zjedzie jezeli je tu umieszcze. Autorami sa gracze ktorzy tam byli

http://img311.imageshack.us/img311/8558/dsc08642mo.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/4483/img00158lr.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/238/dsc08311rr.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/3199/z ... iec4ny.jpg
http://img311.imageshack.us/img311/8558/dsc08642mo.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 22:17 

Doopa Panowie, doopa! Problem tkwi w tym, ze Warszawiakom zada sie nie chce ruszac, przyzwyczajeni, ze to do nich sie przyjezdza ;)

a BTW: nie daloby rady polaczyc obie imprezy? Wieksza pula nagrod, ew. podzielic je miedzy 3 pierwsze miejsca? A lokalizacja to oczywiscie e24 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 22:38 

Pomysl wydaje sie byc dobry.

Polaczona pula nagrod i polaczone turnieje to wieksze przwdopodobienstwo wygranej (3 pierwsze miejsca)!

Chyba warto by pomyslec, tym bardziej ze:

1. EA bylo bardzo zadowolone z turnieju w lutym, wiec nie powinni miec zastrzerzen co do kolejnego turnieju w e24 (gra pływa jak wczesniej wspominalismy)

2. Gwarantujemy stabilnosc terminu - jak ktos chce jechac to nie ma obawy ze go przesuniemy lub odwolamy.

3. Mozliwosci imprez "integracyjnych" i dostępu do dobrego browaru w "przyzwoitych: ilościach :twisted: zdaje sie byc wieksza 1000m od silosów Kompanii Piwowarskiej. (hihihi... bedzie sie działo!)

Co do wczesniejszego posta na temat podlaczania sprzetu to tak jak bylo w lutym - podlaczacie co macie swojego.

;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2