Teraz jest 29 lis 2024, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 11:22 

Vesp3r widac, ze jestes krotko na tej scenie, bo nie wiesz o czym mowisz.. wiec lepiej juz nic nie mow zamiast siac ferment i zamieszanie...

btw: pamietaj ze dobrzy niemieccy gracze moga dostawac nawet 1000euro miesiecznie za gre - czyli granie dla nich to praca... graja po 8h dziennie... dla wiekszosci normalnie pracujacych/uczacych sie ludzi jest to nie wykonalne. (tj. granie takiego czasu)

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 11:47 

Vesp3r napisał(a):
pFFFFF niech se niemcy przyjeżdzają!!!
Dlamnei neima rożnicy pomiedzy narodowością i skillem, ale jest pomiedzy narodowością a sprzętem ;p
Komutery tam będą przygotowane wiec identyczne, wiec róznicy nie będzie...

Widze Vesp3r że dużo mówisz ale mało masz konkretnego pojęcia o klanach w BFie. Nie mówiąc o tym że nigdy najzwyczajniej nie grałeś przeciw takiej ekipie. Ja gram już jakiś czas w BFa i mój klan też, niby sobą coś reprezentujemy. Ale dignitas i Team9 generalnie prawie wyciera nami podłogę na meczach - im się za to z regóły płaci!
Więc Vesp3r, spokojnie, a to jakiego kompa się ma, naprawdę nie ma tu takiego znaczenia.
Chyba się nie obrazisz MZS :P jak powiem że ty naprzykłąd grasz w dignitasie na kompie takim który udźwiga tylko rozdziałkę 800x600... Więc wydajność kompa ma mało do gadania.

BTW: Z tą 800x600 to mnie MZS trochę zabiłeś, bo uważałem że z taką rozdziałką to sobie można grać, ale w picipolo na żużlu ;) a nie profesjonalnie w BFa :)

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:02 

Każda scena jest taka sama, tylko gra i ludzie ją ukazują w innym świetle.

Wiem jak jest w niemczech, znam niemieckie klany i europejskie (w większości mc typu Axiom, eSe,eKcl, aiming) i wiem jak to tam jest.

A co do sprzętu to robi róznice, bo jestem ciekaw czy lepiej zagrasz na kompie z hmm średnio 33 fps czy ze średnio 60 fps :]

ps. MataDor pamiętaj BF2 to niejest jedyna scena w Polsce i nie tylko na tej scenie są profecjonaliści.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:03 

hehehe...No zobaczymy co na to organizatorzy :)

Jeśli nie uda sie, to może uda mi się zagrać z jakimś polskim klanem :P zobaczymy :) imo jeśli nie przyjedzie jakiś zagraniczny klan to lan'a wygra i tak aktualnie najmocniejsza ekipa w polsce, no nie ethan ? :) Tak też może pomyśleć jakiś polski klan i nieprzyjechać ;)

OT:
bcj: dobrzy gracze za granica dostają od 2000 do 3000 euro :) miesięcznie :)

MataDor: mam za mały monitor na większą rozdziałke ;) poprostu przyzwyczaiłem się :) ostatnio przekonałem się że moj radeonek potrafi o wiele więcej :D btw. nie obrażaj mojego komputerka ;) ;) ;)

vesp3r: co to za klany ?:D

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:24 

Mohhamed jak masz ochote sie z nimi spotkac to jedz do nich oni przeciez maja kupe lanow i latwiej sciagnac ciebie tam niz ich tu :wink:

A tak powaznie to tez jestem zdania ze powinny grac tylko polskie klany, ponieważ lanów jak na lekarstwo a jak do tego maja sie zjechac pr0gejmerzy to bedziemy sie mogli tylko napic :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:29 

to są mohamedzie multiclany (najlepsze niemieckie i europejscie - statystycznie patrzac na pare gier w jakei grają).

ps. dostane ten kontakt do organizatorów ?:P

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:35 
Maskotka BF.pl

@MZS - a czy dignitas przyjechałby na lana 4fun? bo jak tak, to niech pakują manatki i przyjeżdżają, a jak chcą zgarnąć główną nagrodę, to jest duża szansa, że na tym Lanie będzie parę klanów na krzyż... i to głównie zagranicznych..

@Vesp3r - bajki opowiadasz... nie wiesz zbyt dużo o scenie BFa i o jego realiach... jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś o poziomie profesjonalnych zawodowych klanów europejskich, to pogadaj z MZS, który właśnie w jednym z takich klanów gra - on Cię uświadomi co i jak i wyprostuję trochę Twoje poglądy skoro nam nie wierzysz...

zabawne jest, że przedstawiciele najlepszych polskich klanów mówią, że dostają w d*** od tych klanów, a Vesp3r uważa, że mamy szansę :lol: może wiesz więcej o naszych umiejętnościach niż my sami? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:54 

MZS nie uwazam aby Team Wilda byl jakis super mocny i inne klany z polskiej czolowki mialyby z nami problem, czego dowodem moze byc przegrany karkand z klanem FX w Polish Cupie ( jedynie ze wzgledow organizacyjnych mecz nie zostal rozegrany do konca) Poza tym w przeszlosci gralismy z klanem g0 oraz UKF i nie byly to jakies spacerki dla nas. Powinienes wiedziec MZS ze Team Wilda co gralo w nam'a a obecna druzyna to zupelnie dwa rozne zespoly, a i scena sie zmienila.

Poza tym nie kazdego stac na wyjazd na lana przez co nie kazdy moze wystawic najmocniejszy sklad. Imprezka jest organizowana w sposob profesjonalny jednak polskie klany to zespoly czysto 4fun. Dlatego zestawienie w jednej imprezie zespolow 4fun z progamerami to troche jest nie na miejscu. Mozna by zrobic natomiast cos takiego ze zwyciezca lana zmierzy sie na koniec np z klanem Dignitas. W ten sposob klan dignitas moglby sie zaprezentowac polskiej scenie i przedstawic swoje wysokie umiejetnosci.

Vesper co do klanow w Europie to w BF 2 licza sie takie zespoly jak :

Team Dignitas, Utopianer, Team 9, Lehnitz, qpool, Team Bionic, Zion, the entry a takze troche slabsze CDD czy tez Biowar

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:16 

Vesp3r napisał(a):
A co do sprzętu to robi róznice, bo jestem ciekaw czy lepiej zagrasz na kompie z hmm średnio 33 fps czy ze średnio 60 fps :]

Zagalopowałem się. Zakładam że jeśli komuś fps'y spadają poniżej 50, to upgrejduje kompa albo instaluje inną grę i nie gra w BFa.
Chyba że ktoś lubi slideshow.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:16 

lady vicky napisał(a):
@Vesp3r - bajki opowiadasz... nie wiesz zbyt dużo o scenie BFa i o jego realiach... jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś o poziomie profesjonalnych zawodowych klanów europejskich, to pogadaj z MZS, który właśnie w jednym z takich klanów gra - on Cię uświadomi co i jak i wyprostuję trochę Twoje poglądy skoro nam nie wierzysz...

zabawne jest, że przedstawiciele najlepszych polskich klanów mówią, że dostają w d*** od tych klanów, a Vesp3r uważa, że mamy szansę :lol: może wiesz więcej o naszych umiejętnościach niż my sami? :lol:

Wiem na co Polaków stać jak się wezmą za siebie i wiem jak jest na innych scenach, na tej dopiero zaczynam się dowiadywać co i jak.
Chodź dla mnie gra profesjonalna to jedno i to samo i od sceny w 100% niezależy, no chyba że scena bf to inna strefa życia... pfffff

@Ethan - dziękuje za wypisanie klanów przynajmiej będe meić jakiś pkt. zaczepny.

poczytałem i widze ze większość tych mc są bardziej znane z cs'a i fify.

Ostatnio edytowano 6 wrz 2005, 13:26 przez Vesp3r, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:20 

Nie ma takiej opcji Ethan :) chyba że ten meczyk będzie o 2500 euro ;) Oni przyjeżdzają po to żeby wygrać i zabrać wszystkie nagrody do domq :) No nic, widzę że polskie klany będą bardzo starały się o to żeby tylko one miały przyjemności grania na tym lanie, trudno :roll: Trzeba będzie popytać, może jakiś klan mnie przygarnie na tego lana :D

OT:
Vesp3r: z całym szacunkiem ale te klany to chyba grają w bierki podwodne :D

Ethan: zapomniałeś o mousesport, dkh, sts, pro gaming, x6tence, mymtw (jeszcze szukaja składu :D )

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:27 
Maskotka BF.pl

@Vesp3r - nie rozumiesz kilku istatnych rzeczy, a wypowiadasz się tak, jakbyś wiedział o naszych możłiwościach więcej niż my sami ...

Pozwól, że Ci coś wytłumaczę... te klany mają płacone za to że grają i wygrywają - na dodatek zarabiają grubą kasę - grają przez to całymi dniami ćwicząc skilla i trenując takty - bo dla nich wygrana oznacxza większą kasę - nam natomiast nikt za grę nie płaci, większość z nas musi pracować żeby mieć kasę na życię/rodzinę/naukę - więc nie mamy aż tyle czasu wolnego na grę... wielu polskich graczy ma wielki talent do BFa, jednak sam talent nie wystarczy - potrzeba jeszcze wielu godzin treningów - i tu oni są górą, bo mają o wiele większe dświadczenie niż my... i efekty tego widać w meczach...
Nadal uważasz że mamy tak wielkie szanse? Zwłaszcza że nie każdy polski klan będzie w stanie wystawić swój najlepszy skład - bo nie każdego gracza stać na taki wyjazd albo nie każdy będzie mógł przyjechać (praca/szkoła/studia) ?
Bo ja czarno widzę Lana z udziałem takich gwiazd jak Dignitas...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:30 

porpawka grają w :
W3,Jk3,Jk2,ET,Q3,UT,Fifa,CS

http://www.team-axiom.com/news/index.php Strona Team-Axiom, jednego z najlepszych niemieckich multiclanó:] poczytaj sobie ;)

@Viki - mnei neimusisz tłumaczyć na czym to wszystko polega, ja otym wiem i się naprawde orientuje, ale opieram swoje wypowiedzi na doświadczeniu, a nie biore je z powietrza.

rozumiem zę do kogoś innego musze się zgłosić po kontakt do organizatorów ;]

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:43 

No i tutaj zaczyna sie zabawa...
Nie rozumiem naszego podejscia....
Panowie i panie.. a co to ?? polskie to gorsze ???? nosz kurde w morde wielblada... czy oprocz tego ze dla zagranicznych klanow gra jest sposobem na zarabianie to oni graja jakos inaczej ???? ( stopami... z wylaczonymi monitorami... w okularach przeciwslonecznych... nosz kurde )... kazdy kazdego jest w stanie pokonac.... A niech sobie przyjezdzaja dignitasy itp... Jestem zalamany nastawieniem naszych klanow do zachodnich.... posluchajcie TO TACY SAMI LUDZIE JAK MY WSZYSCY I SA DO ROZWALENIA W CIACHO :).. i mysle ze jak wezmiemy sie w garsc.. to chocby tu przyjechaly najlepsze klany w Europie to tez je rozgromimy.. tylko trzeba troche samodyscypliny i trzeba uwierzyc w to...

A swoja droga... drogie Ea Games... pora moze zaczac myslec o jakims sponsoringu dla np. czterech pierwszych klanow w Polsce, bo tak to my do niczego nie dojdziemy. PORA WPROWADZIC SPONSORING PROFESJONALNY W POLSCE !!!!! i nie mowie tu o biletach PKP... karnetach do kafejek czy tym podobnych gownach... tylko o normalnej wyplacie w wysokosci np. 1000 euro miesiecznie dla kazdego zawodnika wystarczyloby by zajal sie gra na powaznie i rzucil na jakis czas prace i pomogloby mu utrzymac rodzine. NIE WIERZE ZE TAKIE PIENIADZE NIE MOGA WEJSC W GRE... BO EA GAMES NIE JEST BIEDNE !! DO ROBOTY !!!!

Ostatnio edytowano 6 wrz 2005, 13:50 przez zlomik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:46 

zlomik: :D gdyby tak było to dawno założył bym klan w polsce, rzucił studia, i wszystko inne ;) ;) ;) Bez urazy, ale nie masz pojęcia o sponsoringu, nie wiesz jakie to jest trudne załatwić cokolwiek w tym kierunku a szczególnie w Polsce :)

OT:
Vesp3r napisał(a):
porpawka grają w :
W3,Jk3,Jk2,ET,Q3,UT,Fifa,CS

http://www.team-axiom.com/news/index.php Strona Team-Axiom, jednego z najlepszych niemieckich multiclanó:] poczytaj sobie ;)

rozumiem zę do kogoś innego musze się zgłosić po kontakt do organizatorów ;]

:D Ten klan to Twój idol ? :D misq, oni nic nie maja w awards, co więcej ta zakładka jest nie aktywna :D Każdy lepszy mulitgaming'owy klan ma tam długą liste po której można stwierdzić co dany klan, poszczególna dywizja reprezentuje sobą...a tu nic :D

Ostatnio edytowano 6 wrz 2005, 14:04 przez MohammedZaherSzah, łącznie edytowano 4 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2