Teraz jest 4 mar 2025, 18:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 15:26 

Albo jakis utalentowany chinczyk namalowal ci na szybce od SRAWa piekna otwarta przestrzen.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 17:25 

mniw wkurzają wymagania systemowe :twisted: :twisted: .Jeszcze akcje gdy zachodze gościa od tyłu myśle że mam pewnego fraga, wale w niego,a on spokojnie na glebe i 1 strzałem mnie zdejmuje

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 09:31 

Statserzy, bugi, lolmasterzy...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 10:12 

Mnie wkurza granie na polskich servach ( podkreślam że nie zawsze ). Wchodze widze Vodnika a za karabinem MEC jest. Rzucam granatami rozwalam kolesia a tu koleś wbiega mi zza pleców na moje granaty i punish.

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 12:39 
Maskotka BF.pl

Specyfik napisał(a):
Mnie wkurza granie na polskich servach ( podkreślam że nie zawsze ). Wchodze widze Vodnika a za karabinem MEC jest. Rzucam granatami rozwalam kolesia a tu koleś wbiega mi zza pleców na moje granaty i punish.

gram głównie na zagranicznych serwerkach i wierz mi, nie tylko w Polscxe takie akcje mają miejsce - buraki są wszędzie, także za granicą...

mnie wkurza bug przeładowania broni i zmiany broni...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 13:39 

wiem o tym doskonale... denerwuje mnie też to że ktoś bierze czołg jedzie w tylko jemu znane miejsce zostawia czołg i ktoś go zabija zabierając czołg. Czasem lecąc w heli jako strzelec włączam TV missile i strzelam. Idzie odgłos strzału, ale pocisku nie widać a sam pocisk się przeładowuje...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 17:35 

[quote="tequila sunrise"]Co mnie wkurza ? a no jest pare rzeczy... (w kolejnosci od najbardziej)

1. system naliczania TK i uszkodzen pojazdow - banał, temat omawiany tysiace razy... (Ostatnio nie moge sie nadziwic czemu czesto tak trudno trafic zalockowanym Stingerem w smiglowiec wroga... a kiedy nasza rakieta minie heli wroga to zmienia cel i wtedy juz zadziwiajaco łatwo sięga maszyne z naszej druzyny..)

Nie wiem co masz do zmiany celu rakiet, ale to jest fajna rzecz kiedy rakieta mija wrogi hellii to szuka kolejnego celu którym jest najczęśćiej nasz pojazd. Tylko wadą tego jest że nasi nie mają sygnału że są namierzeni....

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 17:57 

W BF:2 wkurzają mnie wymagania karty graficznej :wink: A serio to BF:2 super odjechana gierka! CooL!

ROZZZZWALAĆ!!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 19:26 

kary15 napisał(a):
W BF:2 wkurzają mnie wymagania karty graficznej :wink: A serio to BF:2 super odjechana gierka! CooL!

o i to jest słuszne podejście:) wszyscy marudzą co im się nie podoba, gadają, że szklanka jest w połowie pusta, zamiast mówić co im się podoba i że szklanka jest mimo wszystko w połowie pełna (zwłaszcza jeżeli jest to szklanka od herbaty wypłeniona wódką - wtedy pełna na jeden raz to za dużo, a 125ml to da radę łyknąć na raz, nie? :P)

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 20:16 

mnie denerwuja niedzialajace hitboxy na modelach piechoty i %*#&$# dzialko gunnera w heli

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 20:18 

dzialko gunnera w heli dziala w pelni :P jesli chodzi ci o jego skutecznosc w starciu z piechota to jest tak zbalansowane by heli nie byl nie tykalny. Starczy, ze niszczy kazdy pojazd na ziemi i 70% piechoty...

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 20:51 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
kary15 napisał(a):

o i to jest słuszne podejście:) wszyscy marudzą co im się nie podoba, gadają, że szklanka jest w połowie pusta, zamiast mówić co im się podoba i że szklanka jest mimo wszystko w połowie pełna (zwłaszcza jeżeli jest to szklanka od herbaty wypłeniona wódką - wtedy pełna na jeden raz to za dużo, a 125ml to da radę łyknąć na raz, nie? :P)

Oczywiście, że da radę! W końcu ma się tą, bojową krew! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 08:06 

Repulse napisał(a):
mnie denerwuja niedzialajace hitboxy na modelach piechoty i %*#&$# dzialko gunnera w heli

hit boxy działają ana piechocie :) sprawdzałem z moim teamem. Po strzale w głowę z pistoletu za pierwszym razem nic nie zabiera bo chełm wszystko bierze na siebie. Po drugim strzale zostaje Ci 6 kresek !! A strzlałem z tłumika. M4 potrzebuje 4 pocisków by zabić kolesia bez kamizelki. Z AK jeden strzał w głowę i po sprawie. Strzelając w nogi potrzeba 6 pocisków.

Pozdro Spec

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 08:17 

wkurza mnie to że czasem tak strasznie laguje....... wszystko przez wymagania.

Wczoraj na polskich serwerach nie mogłem normalnie grac bo ciągle lagowało albo chaczyło, dopiero po wcisnięciu na "graj teraz" dostaęłm się na niemiecki serwer i było powiedzmy ok.....tylko że nie ta atmosfera co na polskich...niestety

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 11:47 

Cytuj:
wkurza mnie to że czasem tak strasznie laguje....... wszystko przez wymagania.

wymagania nie maja nic do lagow...

Cytuj:
Wczoraj na polskich serwerach nie mogłem normalnie grac bo ciągle lagowało albo chaczyło, dopiero po wcisnięciu na "graj teraz" dostaęłm się na niemiecki serwer i było powiedzmy ok.....tylko że nie ta atmosfera co na polskich...niestety

to znaczy, ze miales slabe pingi. Zdarza sie, ze do zagraniczcnych serverow pingi sa lepsze niz do rodzimuych. Zalezy to od providera i tego co on z tymi pakietami po drodze robi. A z doswiadczenia wiem, ze rozni providerzy robia rozne dziwne rzeczy...przez prawie rok mialem pingi w grach po 1000-9000 az zmienilem lacze. Lacze mialem z profuturo czy jakos tak :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2