Pavloz i Shelton mieli pewnego rodzaju pretensje co do mojej prosby. Co mnie zdziwilo bo nawet nie byla kierowana do nich. Gdy po raz enty uslyszalem zarzut o spam to wyjasnilem co i jak. Zlekcewazono mnie-wysmiano.
Atak na czyjas osobe nie musi byc wulgarny. Sam fakt, ze musialem sie tlumaczyc ze swojej malutkiej prosby juz byl dziwny.
Cytuj:
o ja pier%$@^$
a skad zaczerpnieto takiego idiote jak ty?
to uznalem za otwarty i wulgarny atak, ktory zripostowalem. A, ze mam w zwyczaju "chamow" nazywac dresami stad ten glupi-bez watpienia-ale i trafny tekst. Byc moze myle sie co do twojej osoby bo ogolnie poza ta jedna nie mila sytuacja nic do ciebie nie mam. Zaczyna jednak mnie powoli denerwowac to, ze cokolwiek do kogokolwiek napisze zawsze znajdzie sie ktos kto sie przypierniczy i zacznie robic wywody osobiste. Jestem jednym z nielicznych userow, ktory nigdy nie odsyla do search czy google. Zawsze nawet jesli to juz 100 topic - staram sie rzeczowo odpowiedziec. Ten nawyk mam z adminowania i moderowania roznych for. Dlatego tez nie uwazam sie za "nie przydatnego" usera i ciagle ataki przestaly mnie bawic.
@groszeka prostacki i chamski potrafi byc kazdy. Nie uwazam tego za powod do dumy ale czasami trzeba odpowiadac w takiej tonacji jak do nas mowia/pisza ;]
ps. avatara wyedytowalem totalnie dla jaj. Ale znowu ktos musial w nim zobaczyc jakas chora wizje i sie przyczepic