Teraz jest 4 mar 2025, 08:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 21:21 

Pavloz i Shelton mieli pewnego rodzaju pretensje co do mojej prosby. Co mnie zdziwilo bo nawet nie byla kierowana do nich. Gdy po raz enty uslyszalem zarzut o spam to wyjasnilem co i jak. Zlekcewazono mnie-wysmiano.

Atak na czyjas osobe nie musi byc wulgarny. Sam fakt, ze musialem sie tlumaczyc ze swojej malutkiej prosby juz byl dziwny.

Cytuj:
o ja pier%$@^$ :shock:
a skad zaczerpnieto takiego idiote jak ty?

to uznalem za otwarty i wulgarny atak, ktory zripostowalem. A, ze mam w zwyczaju "chamow" nazywac dresami stad ten glupi-bez watpienia-ale i trafny tekst. Byc moze myle sie co do twojej osoby bo ogolnie poza ta jedna nie mila sytuacja nic do ciebie nie mam. Zaczyna jednak mnie powoli denerwowac to, ze cokolwiek do kogokolwiek napisze zawsze znajdzie sie ktos kto sie przypierniczy i zacznie robic wywody osobiste. Jestem jednym z nielicznych userow, ktory nigdy nie odsyla do search czy google. Zawsze nawet jesli to juz 100 topic - staram sie rzeczowo odpowiedziec. Ten nawyk mam z adminowania i moderowania roznych for. Dlatego tez nie uwazam sie za "nie przydatnego" usera i ciagle ataki przestaly mnie bawic.

@groszeka prostacki i chamski potrafi byc kazdy. Nie uwazam tego za powod do dumy ale czasami trzeba odpowiadac w takiej tonacji jak do nas mowia/pisza ;]

ps. avatara wyedytowalem totalnie dla jaj. Ale znowu ktos musial w nim zobaczyc jakas chora wizje i sie przyczepic :o

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 21:33 

Gwoli wyjaśnienia: Twoja prośba/propozycja BYŁA skierowana do Sheltona. :wink: Ja jestem w klanie tylko starszym szeregowym. :cry:

Cytuj:
Zaczyna jednak mnie powoli denerwowac to, ze cokolwiek do kogokolwiek napisze zawsze znajdzie sie ktos kto sie przypierniczy
No niestety, tak to już jest na tak dużych forach. :lol:

Cytuj:
Byc moze myle sie co do twojej osoby bo ogolnie poza ta jedna nie mila sytuacja nic do ciebie nie mam.
Podpisuję się pod tym. :D

Co do avatara, to odniosłem wrażenie, że zmieniłeś, gdyż byłeś zirytowany sytuacją na którą w powyższym poście nażekasz. Każdy ma prawo się mylić. Ty lepiej wiesz, dlaczego go zedytowałeś. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 21:36 

W podpisach nie macie, ze jestescie z jednego klanu i kto jest kto. Po prostu nie znam was ze sceny klanowej stad moze ten problem. Skoro was nie znalem naturalne bylo skierowanie sie do autora topicu. Zdarza sie.

ps. poprosilem moderatora o zajecie sie zbednymi komentarzami w tym topicu. Mam nadzieje, ze nie bede juz musial prowadzic smiesznych batalii

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 21:39 

I żyli długo i szczęśliwie :lol: jak ja kocham hepi endy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 21:46 

to jeszcze tak na koniec: czy ktoś z forumowiczów, prócz mnie i Lailonna oczywiscie, przeczytał ten temat w calości? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 wrz 2005, 21:54 

:shock: ja ......wiecie co idę spać PA :shock:
BTW wy nie macie co w domu robić ....pograjcie w BFa ...albo na spacerek do parku z pieskiem. Tyle czasu zmarnowac na jałowa dyskusje kurde podziwiam......a zapomniełem to co to jest ten spam klan czy nie ... :shock:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2