Teraz jest 4 mar 2025, 20:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 12:29 

Lailonn napisał(a):
to znaczy, ze miales slabe pingi. Zdarza sie, ze do zagraniczcnych serverow pingi sa lepsze niz do rodzimuych. Zalezy to od providera i tego co on z tymi pakietami po drodze robi. A z doswiadczenia wiem, ze rozni providerzy robia rozne dziwne rzeczy...przez prawie rok mialem pingi w grach po 1000-9000 az zmienilem lacze.

Ales sie rozpedzil. Pingi w grach raczej nie sa mierzone powyzej 1 sekundy (1000ms) to raz, a dwa, haczenie nie oznacza slabego pinga. Na asterze mam <50 i nie moge grac - wyglada to tak, jakby serwer dostawal czkawki.

EDIT: dodalem cytat

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 13:21 

w czym sie rozpedzilem? Po pierwsze pingi w roznych grach sa wyswietlane w roznych granicach. Ja wtedy pocinalem w americas army i tam ping byl podawany do takich wysokosci(nawet duzo wiekszej bo sprawdzalem) a swiadkiem tych moich pingow byl klan, w ktorym gralem oraz kumpel posiadajacy to samo lacze(miewal podobne osiagi)

mialem gdzies screen z pingiem 14k ponad. Moze znajde jak wroce do domu ;p

Co do pinga 50 > i lagow to sa jesczze packet lossy, ktorych w bf chyba nie da sie sprawdzic. A majac PL chocbys mial ping nie wiem jak niski to i tak bedzie lagowalo.

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 14:48 
Maskotka BF.pl

uwielbiam być gunnerem w Cobrze, ale k**** te p******** rakiety czasami mnie wk******* Zwłaszcza wtedy, gdy pokazuje mi, że mam jeszcze rakiety, ale nie mogę żadnej wystrzelić, bo się kurna coś zacięło! i to w najważniejszym momencie! grrr

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 16:21 

MNIE w****** jak idoci widza ze podlkaldam miny p.pancerne a oni jak pedaly wjezdzaja wprost na nie

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 17:07 

:D :D Z kolei ich pewnie denerwuje ten gość co specjalnie podkłada miny tam gdzie oni akurat chcą sobie spokojnie przejechać. :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 17:44 
Maskotka BF.pl

DooM^141 napisał(a):
MNIE w****** jak idoci widza ze podlkaldam miny p.pancerne a oni jak pedaly wjezdzaja wprost na nie

ej, móglbyś tu nie pedalować? Ewentualnie wygwiazdkuj takie slowa :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 17:56 

DooM^141 napisał(a):

Właśnie, mnie wkurzają idioci, którzy widząc, że jadę (specjalnie jeszcze strzelam) spokojnie zaminowywują sobie wszelkie wyjazdy (wg. nich pewnie wjazdy) z flagi. Bo to pewnie łatwe fragi będą ... żeby się nie zdziwili ...

Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2005, 18:40 

Heh sytuacja dosłownie z przed chwili.Trzech gości pcha się do heli (w tym ja).Po udanej próbie wejścia do niego z qmplem ze sqadu ruszyliśmy w bój lecz po chwili usłyszyliśmy donośny dźwięk BOOOOOOM.Facet któremu nie udało się dostać do heli był komandosem i podłożył nam C4, grrrr........... jak widzę takie coś to dostaję szewskiej pasji :D :lol: :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 16:05 

Lailonn napisał(a):
mialem gdzies screen z pingiem 14k ponad. Moze znajde jak wroce do domu ;p

Ok ok, sorry, w AA nie gralem, to nie wiem. Wydawalo mi sie to dziwne, bo pakiety umieraja po jakims tam czasie, np. pingujac albo traceroutera uzywajac to widac.

Lailonn napisał(a):
Co do pinga 50 > i lagow to sa jesczze packet lossy, ktorych w bf chyba nie da sie sprawdzic. A majac PL chocbys mial ping nie wiem jak niski to i tak bedzie lagowalo.

Wyjasnij 'majac PL' bo nie bardzo jarze. Gram czesto na serwerach z co.uk z podobnym pingiem i zadnych lagow nie ma.

Takze najbardziej wkurzaja mnie wlasnie problemy z serwerami, a zaraz po tym dzieciaki biadolace przez mikrofon. Z tym akurat jeszcze na zagranicznych serwerach sie nie spotkalem :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 18:48 

no mozesz miec ping nawet i 30 a jednoczesnie gubic 50% pakietow. Beda lagi jak cholera a gra poda ci ping 30...PL nawet na poziomie 3% potrafi wykonczyc. Moj osobisty rekord na w/w cud laczu to 90% Chyba nie musze dodawac co wtedy "moglem" z netem zrobic ;]

Wartosc PL jest na bierzaco podawana chociazby w CSie i AA

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 08:08 

lady vicky napisał(a):
uwielbiam być gunnerem w Cobrze, ale k**** te p******** rakiety czasami mnie wk******* Zwłaszcza wtedy, gdy pokazuje mi, że mam jeszcze rakiety, ale nie mogę żadnej wystrzelić, bo się kurna coś zacięło! i to w najważniejszym momencie! grrr

jak się " zatnie " to przełącz na widok działka i znów na rakiety. Będzie git. Mnie wkurzają niewypały w TV missile. Wczoraj w meczu 1/4 strzelam w APC a tu ch*j nie poleciała...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 08:48 

Lailonn no włąśnie że ping był spoko, koło 30-40 a grąło się....aż żal.....

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 12:53 

Lailonn napisał(a):
no mozesz miec ping nawet i 30 a jednoczesnie gubic 50% pakietow. Beda lagi jak cholera a gra poda ci ping 30...PL nawet na poziomie 3% potrafi wykonczyc. Moj osobisty rekord na w/w cud laczu to 90% Chyba nie musze dodawac co wtedy "moglem" z netem zrobic ;]

Wartosc PL jest na bierzaco podawana chociazby w CSie i AA

PL mozna sprawdzic netstatem po, zalozmy, kilku godzinach graniach, wynik jest w miare dokladny.

Komenda
Kod:
netstat -s -p tcp

Retransmitowane pakiety to nasze PL. Dzisiaj troche potestuje.

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2005, 14:24 

Mnie wkurza jedna rzecz a mianowicie sniperzy ktorzy kampia baze wroga ale główna :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 16:19 

Ja dam posta, ktory jest jednoczesnie pytaniem.
Czy poruszanie sie skokami a w przypadku duela tylko i wylacznie skokami ( tzw. monkey style ) to oznaka skilla w B2 czy porazenia mozgowego?

Bo nie mam za duzego doswiadczenia z seria Battlefield ale w innych grach FPP ( Wolfenstein, CS ) bylo to oznaka debilizmu. Kazdy kto posiadal troche skilla unikal skokow poniewaz podczas skakania nie jest mozliwe dobre celowanie.

I takie HYC-HYC mnie wlasnie wkurza.

Pozdrawiam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2