Witajcie.
W tym oto miejscu chciałbym dołączyć do grona weteranów przebywających na zasłużonej emeryturze i oficjalnie ogłosić zakończenie zabawy z grami serii Battlefield oraz zawiesić rolę aktywisty na forum
http://www.battlefield.pl
W wyniku mocnego nasilenia się obowiązków zawodowych zmuszony jestem odłożyć i tak długo nie pielęgnowane hobby jakim są gry dotyczące tematyki WWII na dalszy plan. Kończę aktywne udzielanie się na forum. Te skromne blisko 3 wiosny jakie spędziłem z Wami na forum zaowocowały mocną spuścizną wielu bardzo przyjaznych kontaktów, które w moim życiu odegrały kluczową rolę w „wirtualnych przyjaźniach”.
Mam nadzieję, że nowy narybek kolegów dzielnie znoszących trud pilnowania porządku da sobie radę w ferworze walki z zakradającym się tutaj od czasu do czasu bałaganem. Nie będąc gołosłownym poprosiłem kolegę cooler_pl, aby usunął mi prawa moderowania, gdyż nie należę do grona „wirtualnych onanistów” nie przynoszących pożytku portalowi.
Korzystając z okazji dziękuję wszystkim forumowiczom, którzy dostosowali się do apelu o zmniejszenie wielkości obrazka w podpisie. Forum nabrało nieco na przejrzystości i panuje względny, graficzny ład.
Od tej chwili kolega cooler_pl pełni rolę HeadAdmina i jemu proszę zgłaszać względne uwagi.
Na koniec nowo-narodzonym forumowiczom, nie przestrzegającym zasad radzę uważać, gdyż cooler_pl to człek konsekwentnie przestrzegający hasła: „one way ticket”.
Liczę drodzy forumowicze, że wszyscy wspólnie będziecie dbać o porządek wszak ta piaskownica należy tylko do Was.
Tymczasem wszystkim dziękuję za zabawę oraz mile spędzony czas – było tego bardzo dużo.
Szerokie podziękowania dla starej sceny BF1942, głównie starej gwardii z SPQR, EJW, PRGK.
Być może kiedyś do zobaczenia na polach bitew (mam nadzieję, że gdy czas pozwoli w długie zimowy wieczory, od czasu do czasu dogrzeję się w ulubionej łodzi podwodnej na gorących piaskach El Alamein tudzież po omacku będę szukał przycisku otwierającego klapę barki)
Żegnam i pozdrawiam Was serdecznie.