A ja powiem tak.
Terminy uwazam za zbyt bliskie, a minusem bedzie:
Brak mozliwosci obecnosci wiekszosci na dwoch imprezach w tak krotkim czasie z powodow finansowych (chodzi tu glownie o osoby nie mieszkajace w warszawie i poznaniu) lub innych (praca, nauka itp.)
Jesli nie bedzie polowy klanow na jednej i drugiej imprezie turniej bedzie mniej atrakcyjny.
Teraz pytanie czy beda jakies kolejne imprezy BF'a 2 po nowym roku ??
Bo jak nie, a wy zorganizujecie w planowanym przez was terminie to scena troche bedzie znudzona rozgrywkami tylko przez neta.
Ja uwazam, ze powinniscie zorganizowac turniej mniej wiecej w tym samym terminie co ostatnio BF1942 czyli na przelomie luty/marzec.
Oczywiscie trzeba bylo by wziac pod uwage, ze wtedy przyjedzie wiecej klanow i rozgrywki raczej trzeba by bylo zaplanowac na jakies 3 dni aby spokojnie sie wyrobic.
Uwazam, ze takie rozwiazanie bylo o wiele ciekawsze z jeszcze jednego wzgledu. Nie wiem jaka bedzie pula nagrod na Warsaw Game Show ale pula na waszym turnieju jest atrakcyjna.
Niestety tylko kilka klanow zostanie nagrodzonych, a tym co sie nie uda beda mialy po WGS wiecej czasu na przygotowanie aby sie odegrac wlasnie na waszej imprezce np. w lutym.
To takie moje wywody. Ale ja sie nie znam
Pozdrawiam