Teraz jest 12 sie 2025, 12:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 02:01 

groszeka napisał(a):
Ale ciekawi mnie w jakich okolicznościaj miało miejsce ta jednostronna wymiana słów. Nie chce być obrońcą gamoni ale jak już sie przekonałem wypowidz jednej tylko strony nie jest tak do końca pełna.

W jakich? Wytłumaczyłem, z 5 osób stało w kolejce do Cobry, ja się załapałem na strzelaca, traf chciał, że wrogi myśliwiec nadleciał i było po ptokach, takim sposobem znalazłem się z powrotem na lotnisku (w trybie przyśpieszonym). A buraki pokroju ubisofta, zwykłem olewać ciepłym moczem, nie prowadzę polemik z idiotami.

A jeśli chcesz "zeznania" drugiej strony, to sam się zapytaj Ubisofta czemu obraził tego czy tamtego. Sądzę jednak, że obraził tak wiele osób, że sam nie pamięta już kogo i gdzie na wyzywał. Niestety są jeszcze dzieciaki które nie potrafią bawić się z i wśród cywilizowanej części społeczeństwa.

EOT z mojej strony.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 02:09 
Moderator forum

zlomik napisał(a):
Przyznam sie szczerze bez bicia... Jabbah.. dobrze ze czasami nie slyszysz jak klne na ciebie.. wyzywam cie od najgorszych jak tylko cie widze... bluznie na caly swiat dlaczego stworca zeslam nam takiego Jabbe ( dodaje sobie tym motywacji "zeby tego sku... na zabic :D".. ale czuje do ciebie ogromny respekt za twoje umiejetnosci... za kazdym razem jednak probuje walczyc przeciw tobie w czolgowi jak rowny z rownym i przyznasz chyba ze wiele razy dalem ci sie we znaki :) i mam z tego ogromna radoche :)
Z reszta to samo tyczy sie pozostalych czlonkow Wildy.. ale Jabbe zapamietalem najlepiej .. gdyz najbardziej na odciskach mi siedzi :)..
Jabbah - respekt 8)

Jabbah ma nowego chłopaka ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 07:45 

Wiem co czuje zlomik, mam podobne odczucia jak widze Wilda^Maniac.cs4u ktory siedzi w czolgu a gram przeciwko niemu i jestem przypadkowo bazookinierem to traktuje go jako trofeum. Podobnie jest z innymi czlonkami wildy, jak ktoregos strace to moja radosc nie ma konca :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 07:58 

dziwi mnie ta dyskuja o ubisofcie. od takich rzeczy jest admin na serwerze (powinien byc przynajmniej). na podstawie "tato a Marcin powiedzial" nikomu sie bana raczej nie daje. dopoki na gamesnecie nie bedzie sie pokazywal jakis admin (a nie widzialem jeszcze?) beda takie zachowania normą.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 08:53 

O ja nie moge :D legende chca z nas zrobić :) <lol>

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 09:54 

Dobrze zlomik mówisz!! Szlag mnie trafia jak JabbaH lata samolotem i w ogólw Wilda gra na Asterze :evil: Ale cóż zrobić - trzeba im się przeciwstawić z całą siłą i liczyć na cud :wink:
Pozdro...

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 11:57 
Oldboy Battlefield.pl

Luki napisał(a):
O ja nie moge :D legende chca z nas zrobić :) <lol>

Trzeba było nie wychodzić przed szereg :lol: :lol:
Nie no bez jaj, widzę że ubicie klanowicza na serwerze to wielka radość i sukces, lol... :lol: bo gra w klanie, to znaczy, że lepszy :?: :lol:
Fajny ten temat... :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 12:21 

Tom@s---> to nie o to chodzi:) ubicie Jabbaha czy innej Wildy to nie zaraz święto lasu czy coś, że się pije piwko z radości z tej okazji - ale jak zdejmiesz kogoś takiego, a nie anonimowego lolka, który sam pod celownik włazi i się jeszcze ustawia do lepszego strzału - to jest satysfakcja:) co się lepiej wyciąga z wody? rybę która walczy, czy prawie śniętą, która nie stawia oporu? :) dlatego przyjemnie jest rozwalić klanowicza jakiegokolwiek - bo wiadomo, że to gracz na jakimś tam poziomie, zwykle wyższym, niż osiągany przez ludzi grających 4fun tylko :) ale żeby od razu sobie gratulować z tego powodu - to przesada rzeczywiście:) jakby się Fatal1ty ustrzeliło jakiegoś, to wtedy owszem, można się cieszyć:)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 12:25 

Dziwne, temat poważny a jak tu wejdę i sobie poczytam to mam jak w banku zachłysnięcie się piwem ze śmiechu ... i w efekcie monitor i ściany obok komputra i cuchną piwskiem :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 12:29 

Nie rozumiem was po co robicie nonstop ten sam temat skoro nawet jakbyście zrobili liste wszystkich camów to się ich nie pozbędziecie.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 15:28 

pare slow wyjasnienia :)
1. Nie jestem czolgista (przynajmniej nie z wyboru :P, jezdze bo lubie (czasem)
2. Osoby z Wildy graja na asterze czesciej od czasu... powstania tego topicu :) i tak naprawde tak nam sie spodobaly ustawienia tego serva ze juz zaczelismy tam na stale wpadac...
3. Gre przeciwko wiekszosci osob ktore graja na asterze jest co najmniej smieszna, a dlaczego?, a dlatego ze wiekszosc osob nie mysli, nie chce myslec? albo poprostu zaczyna dopiero grac,
4. Txty na serwerze w stosunku do nas sa jeszcze bardziej smieszne... np : "powiedz im zeby wyszli z servera, bo grac sie nie da..." no poprostu N/C
5. Osobiscie grajac na jakis innych serverach niz Aster, staram sie wchodzic do teama przeciwko ktoremu gra jakis klan - pewnie zapytacie czemu? odpowiedz jest prosta bo to jakies wyzwanie...
6. Dlaczego Wilda gra w 1 teamie na asterze?, staramy sie cwiczyc zgranie, i ew. oslanianie sie... to nie jest latwe, a wiadomo ze takie rzeczy sa potrzebne na klanowki.
7. Im wiecej osob narzeka na nas tym lepiej, to znak ze udaje sie nam robic to o co nam chodzi - maksymalnie utrudniac gre teamowi przeciwnemu

to tyle z mojej strony, ehh rozpisalem sie :/

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 15:57 

Nie gram na asterze zbyt czesto, bo mnie nie jara ten topic, gdzie to mozna poczytac o swoich wyczynach ;) Ale zrozumcie jedno - im wiecej tekstow w stylu "Zabicie JaabbaH'a to wyzwanie", tym wiecej ww osobnik bedzie przebywal na tym serwie :) Ma z tego niezla radoche, ot co :D

Przestancie pisac podobne rzeczy, to wiekszosci z nas (Wildy, lol) przestanie to juz bawic :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 16:21 

Maniac napisał(a):
2. Osoby z Wildy graja na asterze czesciej od czasu... powstania tego topicu :) i tak naprawde tak nam sie spodobaly ustawienia tego serva ze juz zaczelismy tam na stale wpadac...

Niestety wygląda na to że jutro (za głosem większości) serwer ASTER dołączy do szarej masy serwerów map 32 only.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 16:38 

Piasecznik napisał(a):
Maniac napisał(a):

Niestety wygląda na to że jutro (za głosem większości) serwer ASTER dołączy do szarej masy serwerów map 32 only.

wd mnie zmiana trybu jest bledem, wystarczylo wywalic pare mapek ktore sa nudne - Cleen Sweep 16.... jeeez, i inne ale sa mapki bardzo fajne duze, lepiej by bylo poustawiac odpowiednie mapki, a co do trybu 2 mapek to jest calkiem ok

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2005, 16:41 

Maniac co ty opowiadasz, jak nie masz su albo f15 bierzesz apc i płyniesz do bazy us i odwrotnie :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 294 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2