a ja mam jedno zdanie na temat takich degeneratow..
to jest objaw typowego spaczenia mozgownicy muzyka typu hip-hop i ponoc NIESZKODLIWEGO palenia marihuany... tam ponoc to modne...
to jest wlasnie zachowanie typowego blokersa.. nacpanego na dodatek.. majacego glowe pelna rymowanych bzdur zawartych w muzyce o nazwie Hip-hop.. chociaz zupelnie szczerze mowiac nie wiem skad ta nazwa w Polsce sie utarla... ( w celu polimiki skad sie wzial hip-hop w polsce i dlaczego tak wlasnie sie NIE powinien sie nazywac.. zapraszam do mnie na gg

.. )
Placek.. nie masz co robic ?? rozumiesz jeszcze w miare zza tej zacpanej glowy co pisze .. to zapamietaj... smierc dla takich gnoi jak ty... tutaj po prostu wyhaczysz za chwile bana na forum i tobie to roznicy nie robi.. ale normalnie w realu dostalbys ode mnie tak po ryju za to ze twoi rodzice nie potrafili cie wychowac ze odechcialoby ci sie glupich zartow.. bo zapamietaj na cale zycie... internet nie jest anonimowy.... pamietaj.. ze zaswiadczasz twoim zachowaniem o domu z ktorego sie wywodzisz.. chociaz na prawde nie chce miec jak najgorszego zdania o twoich rodzicach.. bo mysle ze i ty masz do nich spory szacunek...
p.s. ostatnio glosno bylo o tej slynnej akcji w telewizji.. "Dziecko w sieci"