Teraz jest 4 mar 2025, 12:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 09:19 

Ja mam broń meda i gram nią tylko po stronie USMC bo MEC i Chiny mają lepsze bronie niż M16. Wskoczył mi drugi awans i mówiłem sobie a wezme DAO lub PKM i co wziąłem?? G3 :) Łaziłem z nią i jakoś nie mogłem się przekonać. Jak chciałem zmienioć broń to mówiłem sobie:" jak odblokowałeś to graj tm pałko " :P Teraz trochęz tąbronią potrafię. To że ma 20 naboi uczy dobrego wykorzystania zapasów. Czasem zabijałem kolumnę 4-5 ziomków z tej broni. Jak w magazynku zostawało 6-8 naboi to spokojnie starczało na piechura. Co do granatnika lubie je ale nie uczą skilla.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 09:51 

Vivo nie chodzi o to która broń szybciej wypluwa pastki ale o taką, która jest bardziej celna. Co z tego, że wywale w gościa cały magazynek celując w klate, jeżeli 80% go nie trafi. Mam odblokowana bron meda i nie żałuje. Teraz zbieram na g3 bo jest to idealna broń dla mnie. Jak juz tu ktoś napisał - trzeba szanować ammo, a nie trzymać fire wcisniety do oporu. Na fraga starczą tylko 3 pestki - nie więcej i nie mniej ( 4 jest niewskazane :D - Monty Python sie kłania :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 10:47 

jakbyście chcieli żeby m95 było takie celne jak jest zaznaczone na celowniku to nie byłoby nikogo oprócz snajperów na mapie zastanówcie sie troche bo to jest bez sensowne wiadomo że nawet najcelniejsze brobie muszą mieć jakąś dalekość rażenia = wiadomo że z odległości 400m nie bwdzie tak celna jak z 100m :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 11:12 

Ja tam do celow 400m ode mnie to sie nawet nie fatyguje celowac mimo ze fartem mozna trafic.. zblizam sie na przynajmniej 350m, gdy wiem ze jest szansa na head'a. W cele ruchome strzelam dopiero przy 300m i mniej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 13:01 

Zygfryt ale widzisz mogli to zrobic inaczej. Ze statystyk broni widzimy, ze m95 ma 2x wiekszy dmg(albo i wiecej) niz giwerki standardowe. Skoro wiec one zabijaja 2 strzalami to m95 powinno 1 !!! A nie robi tak. Mogli by pozowlic zabijac 1 strzalem w korpus(bez kamizelki np) gdyby dodali poruszanie sie celownika. Wtedy snajperzy by na prawde musieli umiec grac a wiekszy dmg bylby rekompensata godzin poswieconych na nauke strzelania.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 13:30 

Ja pierwsza bron odblokowalem przy1000pkt (dziwne co nie? :lol:). Moim wybrankiem było G3....Nie moglem sie do niego przekonac - niecelny, i choc silny to tylko 20pociskow, ktore mozna wystrzelic seria w 4sekudy. Myslalem juz nawet o podjeciu drastycznych ktorkow - zalozeniem nowego konta. No coz, zalozylem nwe i przy 200pkt stwierdzilem ze jednak bede gral na starym, ale standartowymi broniami m.in antitanka. Nadszedl czas odblokowania 2broni - wybralem PKMa, ale jak dla mnie za mala szybkostrzelnosc, o celnosci nawet na lezaco nawet nie wspminajac i dla hecy zaczalem grac G3 i....gram nim po dzis dzien. Bron wymiata na kazdy dystans. Bezproblemy snajperow mozna sciagac no.. na dachu na karkandzie (na jednym magazynku wczoraj sciagnalem 7 :D)...sila ognia - wysminita - wystarczy jeden head i 4straly w bliskim starciu. Jak uz ktos powiedzial, G3 uczy umietnego zarzadzania bronia - 20pociskow poczatkowo nie starczaly mi nawetna jednego piechura - teraz przy duzym szczesciu da sie zabic 5-7.

Serdecznie polecam G3 :)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:33 

Lailonn napisał(a):
Zygfryt ale widzisz mogli to zrobic inaczej. Ze statystyk broni widzimy, ze m95 ma 2x wiekszy dmg(albo i wiecej) niz giwerki standardowe. Skoro wiec one zabijaja 2 strzalami to m95 powinno 1 !!! A nie robi tak. Mogli by pozowlic zabijac 1 strzalem w korpus(bez kamizelki np) gdyby dodali poruszanie sie celownika. Wtedy snajperzy by na prawde musieli umiec grac a wiekszy dmg bylby rekompensata godzin poswieconych na nauke strzelania.

Moim zdaniem M95 ma obrazenia w sam raz. Zbyt latwo gralo by sie snajperem gdyby M95 kladlo przy jednym strzale w korpus. Prawda jest taka, ze sporo graczy nie utrzymuje pelnej energi przez dluzszy czas, wystarczy szybko zbiec ze stromizny zeby stracic 2 kresi a wtedy M95 kladzie takiego delikwenta jednym strzalem. Poza tym ja z regulu strzelam w glowe , chyba ze na wieksze odleglosci, wtedy celuje w sylwetke i nadal dosc czesto zdarza sie kill.

Jesli chodzi o G3 to jest to sliczna bron, bardzo klimatyczna i fajnie sie z niej strzela ale nie odblokuje jej jako drugiej broni ze wzgledu na brak granatnika i na maly magazynek.

Moj osobisty typ na drugi unlock ( juz za 2000 pkt ) to G36.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:41 

Lailonn widzisz gdzy ktoś jest dobrym snajperem to zabije i za pierwszym razem mi się na przykład często tak udaje.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:56 

ale czy ja napisalem, ze nie mozna walic 100% headow? Teoretycznie mozna. Jednak wydaje mi sie, ze fajniej byloby gdyby dmg byl wiekszy za to celownik poruszal sie utrudniajac celowanie.

Mnie jakos snajperzy choc zabijali to prawie zawsze gdy stalem/lezalem co trudne nie jest. W biegu i ze skakaniem gine rzadko a juz na pewno nigdy za 1 strzalem. Moze trafiam na lame snajperow. Ale to nie o tym topic ;]

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 20:50 

no a ja choc mam malo pts 3711 mysle czy odblokowac g36c czy L85A1 bo g3 mam i jestem zadowolony tyle ze przezucilem sie na medyka a z tego co wiem to nie ma sensu odblokowywac broni dla jakejs tam lunetki

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 21:01 

Kirq napisał(a):
Lailonn napisał(a):

Moim zdaniem M95 ma obrazenia w sam raz. Zbyt latwo gralo by sie snajperem gdyby M95 kladlo przy jednym strzale w korpus. Prawda jest taka, ze sporo graczy nie utrzymuje pelnej energi przez dluzszy czas, wystarczy szybko zbiec ze stromizny zeby stracic 2 kresi a wtedy M95 kladzie takiego delikwenta jednym strzalem. Poza tym ja z regulu strzelam w glowe , chyba ze na wieksze odleglosci, wtedy celuje w sylwetke i nadal dosc czesto zdarza sie kill.

Jesli chodzi o G3 to jest to sliczna bron, bardzo klimatyczna i fajnie sie z niej strzela ale nie odblokuje jej jako drugiej broni ze wzgledu na brak granatnika i na maly magazynek.

Moj osobisty typ na drugi unlock ( juz za 2000 pkt ) to G36.

Odblokuj G3 - nie pozalujesz a do 20pocsikowego magazynku przyzwyczaisz sie raz dwa ;)
Granatnika nie ma - to fakt, ale nie raz udalo mi sie trafic heada ze sporej odleglosci :)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 00:25 

HMM... Glowie sie teraz nad snajpa. Do tej pory mialem unlocka dla meda i nie zalowalem!!! Ale 20 naboi tez mnie kusi, a ich sila powala ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 02:11 

mnie już nic nie kusi - do następnej zabawki mam 10 tys punktów:) przy awansie na kaprala trzy dni łaziłem i zastanawiałem się G3 czy PKM (pierwszą wziąłem pochopnie zabawkę dla meda, przydaje się jak się gra USMC, i tylko wtedy). W końcu odblokowałem PKM, przekonały mnie punkty z resupply i kilka upojnych sesji na Karkandzie jako support ze zwykłą giwerą:) i przyznaję, nie żałuję - rzecz ma pałer a i nie jest wcale taka niecelna - grunt to krótkie serie, nawet bardzo krótkie. Strzelając po jeden/dwa pociski można trafić ruchomy cel z dużej odległosci nawet - a z bliska magazynek 100 pocisków daje dużą przewagę:) ostatnio miałem przygodę na Kubra Dam 16 - na dachu wylądował heli z 4 gostkami, którzy od razu wyskoczyli, odległość ode mnie tzw point blank - i wszystkich zdjąłem z PKM - wątpię czy z innej broni bym dał radę:)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 02:22 

Cytuj:
wszystkich zdjąłem z PKM

Moge Cie dotknac? :shock:

Mnie za cholere nie idze ta bronia, supportem grajac gine najczesciej, juz nawet latajac AT z mp5 po karkandzie wiecej zabijalem niz z pekemem :shock:
Probowalem i krotkich i dlugich serii i pojedynczego strzalu, zero rezultatu. W zwarciu nie wyobrazam sobie jak tym strzelac. Na kucaka/stojaco to predzej pistoletem zabije.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 09:31 

Wiecej treningu :P dasz sobie rade :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2