Teraz jest 4 mar 2025, 07:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 17:33 

Niestety. Stety (wybór nalezy do Was)
Ale Variolord ma rację.
Zmieniłem joya na myszkę (cenzura na ilość k.... i innych wyrazów które poszły kiedy nie dało się prosto zamienić osi joya na myszkę i tzreba było dać all default... i na nowo ustawiać przez pół goldziny wszystko na nowo aby dało się grać...)
I gra się lepiej. Zwiększyła się precyzja ruchów, lądowania są prostsze jakby, manewry łatwiejsze do wykonania.
Kumple widzący moje ruchy po zamianie mówili wprost: "Kenneth naucyzł się latać". (jakbym nie umiał wcześniej ;) Coś w tym jest :)

Jednak na samolot - tylko joy.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 17:35 

Nigdy jeszcze joya nioe mialem w rece (naprawde :lol:) ale nie wyobrazam sobie latania helim uzywajac go. Co innego samolot - lepsze zwroty itp, ale wyladowanie helim byloby pewnie dla mnie wyzwaniem :D

:(

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 17:55 

Fakt mysz jest precyzyjniejsza. Niestety niektore akrobacje ciezko mysza wykonac (mowie o smiglowcu). Mouse pad sie konczy przed zakonczeniem akrobacji i jest przymusowa przerwa.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:33 

Niekorzy twierdza ze jestem niezlym pilotem, wiec sie wypowiem. Gram bez joya - mysz(mx510;Qck stl)+klawiatura. Latalem pare razy jako gunner z ludzmi uzywajacymi joystickow i.. szczerze mowiac widzialem ze niektorch manewrow nie sa w stanie zrobic. Acha, podkladki mi nie brakuje, gram na niskim sensie (hihi, tym bardziej ze przecialem pada na pol i drugie pol mam w pracy do cs16 :) ). Ogolnie co do latania smiglowcami, mala rada-bardzo nisko i bardzo szybko niekoniecznie musi miec zawsze sens :).
Wszystko powyzej dotyczy oczywiscie smiglowcow, samoloty to dla mnie czarna magia.

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:37 

hmm latanie heli na joyu to pomyłka. sam latam tylko z klawiszy, i nie uwazam zeby to bylo niewystarczajace (w sensie nie mam potrzebu uzycia mychy). i latam tak od czasów wietnamu :-))

a samolot - bez joya, to bezsensu :-)

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:45 

Ja niestety przy robieniu takiej powiedzmy petli musze brac poprawke na podniesienie myszki. Najbardziej mi Joya brakuje gdy z gunnerem jakis punkt ostrzeliwujemy. Nie moge sie krecic wokol punktu po rownym promieniu bo co chwile musze podnosic mysz. W wiekszosci sytuacji wole jednak mysz.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2