Teraz jest 12 sty 2025, 16:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 17:08 

nie wiem, czemu narzekacie na lg extreme 3d pro :roll: ja mam go od ponad roku i nie zaluje - nie wiem tez skad pomysl, ze "trzeba go kalibrowac czesciej niz saiteki" :roll: a jak ktos chce porzadny FF, to niech sobie kupi fotel za $30.000 a nie kombinuje z joyem - taki FF to tylko wyrzucanie kasy w bloto - taki tylko fajny bajer :?

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 19:31 

_OskaR napisał(a):
Jeśli już kupować joystick, to najlepiej z obrotową rękojeścią- najlepszy byłby CyborgEvo.

Pomysl o logitechu z ruchoma przepustnica i obrotowa rekojescia. Nie bede pisal o zaletach bo wystarczajaco pocilem sie w poprzednim topicku. Powiem tylko tyle ze apsolutnie ni e wchodzi w gre uzywany i kupowac tylko w znanym sklepie komputerowym gdzie nie bedzie problemu z gwarancja :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:00 

CarlosStorm napisał(a):
Czy któś z Was używa może joya - Logitech Freedom 2.4 Cordless ???
Zamierzam sobie takowy sprawić i interesuje mnie opinia "szczęśliwych" posiadaczy.
Przyznaje że głównym jego atutem jest bezprzewodowość...

Proszę o opinie.

Carlos

Ja mam ów joystick. Używam podnad rok i niemoge nic złego o nim powiedzieć. Przycisków wystarcza. Rozkalibrowanie po ponad roku minimalne.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:08 

Saitek Cyborg Evo Only w MM 149zł brutto :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:37 

bomber_man napisał(a):
InterMan napisał(a):
Bierz LOGITECH EXTREME 3D PRO - ale w pobliskim Media Markcie.
Jest wysmienity ma 2 lata gwarancji i pada srednio co 6 miesiacy, wtedy jedziesz do w/w MM i dostajesz nowiutki z nowa 2 letnia gwarancja. Ja juz mam trzeciego logiego i na nic inego go nie wymieniam. Do konca zycia bede miał gwarancje i co 6 miechów nowy joy :lol:

BRAVO dla LOGITECH- to firma prograczowa (prawie jak partia prorodzinna)

LOL a nie lepiej kupić Saiteka i nie chodzić do MM i grac na nim kilka lat ??? :D

raczej lepiej wymieniać. logichy to diabelnie precyzyjne gady, saitek wytrzymały, ale wyjątkowo "twardy" joj, imo. jak wyjdzie mod wwII, wchodze w log pro, a saitek będzie robił za lampkę nocną :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 07:55 

Nie kupujcie tanich joy'ów, ja w piątek zakupiłem właśnie taką Mante za 29,90zł (REAL,-) i sprzętu nie da się normalnie używać. Średnio co 10 minut gry sam się dekalibrował, zamiast więc walczyć z przeciwnikiem - walczyłem z omawianym joy'em. Całe szczęście że go mogę zwrócić.
Ma ktoś Saiteka ST50? Jak sprawuje się ten model?

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 08:28 

nie koniecznie. ja kupiłem za 65 apollo i męcze męcze i nie narzekam. co do kalibracji to nie stracił jej ani razu.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 19:45 

Kaser napisał(a):
CarlosStorm napisał(a):
Czy któś z Was używa może joya - Logitech Freedom 2.4 Cordless ???
Zamierzam sobie takowy sprawić i interesuje mnie opinia "szczęśliwych" posiadaczy.
Przyznaje że głównym jego atutem jest bezprzewodowość...

Proszę o opinie.

Carlos

Ja mam ów joystick. Używam podnad rok i niemoge nic złego o nim powiedzieć. Przycisków wystarcza. Rozkalibrowanie po ponad roku minimalne.

Oczywiście stwierdzam to samo co Kaser. Polecam tego Joy'a (przycisków nawet do Lock-On starcza, rozkalibrowania brak po wielu wylatanych godzinach w Lock On) - jest bardzo wygodny i gra mi się na nim wyśmienicie ( oczywiście to kwestia przyzwyczajenia ).

P.S. Siadając za sterami heli z przyjemnością przesiadam sie na klawe (na joy'u latanie na heli w BF2 jest strasznie uciążliwe - nie to co na symulatorach - mam nadzieję, że poprawią to w patchu 1.03)
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 20:00 

pimposh napisał(a):
nie koniecznie. ja kupiłem za 65 apollo i męcze męcze i nie narzekam. co do kalibracji to nie stracił jej ani razu.

HAHAH Apollo to nedzna imitacja LOGITECHA, robi praiw eidentyczne joye. Wiele osob chwali pady tej firmy ze wzgledu na niska cene i za to ze w miare dorownuja tym z oryginalnym z playstation. Co do joya to mam mieszane uczucia.

Obrazek

dzis szukalem joya na allegro, patrze na miniaturke zdjecia i mysle LOGITECH, patzre na cene 65zł! Temat aukcji MEGA JOYSTICK Z WIBRACJĄ OD SS I 2 LATA GWARANCJI. Podjarany wchodze na aukcje a tam duzymi literami JOY APOLLO. DÓŁ... :(

Ciekawe czym sie to rozni od logitecha bo jest polowe tansze a niby ma byc tak samo fukcjonalne. NIE MA TAKICh RZECZY JAK TANIE I WYPASIONE!

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 15:46 

Planuje kupienie nowego Joya. Przeczytałem ten cały temat dwa razy i zdecydowałem sie na Saitek Cyborg Evo, jednak mam jedno pytanie - czy ma on orczyk w drążku? Jest to dla mnie ważne, i jeśli nie ma to zdecyduje sie na Logitech Extreme 3D który coś takiego ma :)

btw żeby nie było chodzi mi o ten joystick: http://ateneum.pl/opis_sprz.php?id=6&grupa=kon_gier_joy&nazwa=Joystick

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 01:32 

Witam, po przeczytaniu wszystkich Waszych opini mozna stwierdzic, ze w gre wchodza praktycznie dwa Joysticki do 150 zł, mianowicie:
Logitech Extreme 3D PRO ok.120zł i Saitek Joystick Cyborg evo ok. 140zł. Ktory wybrac? kwestia gustu i zaufania do danej firmy.

Pozdrawiam.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2