Teraz jest 29 lis 2024, 08:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 19:23 

szczerze mowiac jak zobaczylem ten screen z jezdzacymi na linach we wszystkich kierunkach komandosami to troche mi szczeka opadla... co za bzdura :). rozgrywka moze bedzie fajna i ciekawa ale z klimatem wojennym bedzie miala chyba coraz mniej wspolnego... raczej kojarzy mi sie z ctf z q1/q2 z grapling hookiem. no ale nie ma co wieszac psow/siebie zanim sie nie zobaczy co im wyjdzie.
ale raczej czekam na takiego FH2, bez rankingow ale z czysta rozgrywka (no i za darmo mam nadzieje :) )

PostNapisane: 11 wrz 2005, 15:31 

Mnie film się podobał. Jeżeli ma to być dodatek to z chęcią kupię go za jakieś 40-50zł, ale jeżeli ma to być zupełnie osobna pozycja nie wymagająca BF2 to jest to moim zdaniem jakaś wielka pomyłka. Jak ktoś będzie chciał grać SF to włączy sobie AA bo tam juz wszystko jest dopracowane. Jak ktoś chce bardziej dynamiczną rozgrywkę z NV to na siłę można grać w CS-a z goglami.
Jeżeli BF2:SF będzie osobną grą to znaczy, że marketing w EA nie jest w najlepszej kondycji...
...a przy okazji ucierpi na tym scena graczy gdyż na pewno część odejdzie grać "po ciemku". A w końcu oa tytuły się sypną... :(

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:03 

Ten dodatek to jedna wielka qpa. Widać ich wypociny nad "nowym projektem" :wink: . Trzeba poczekać kilka miesięcy i tak samo będzie wyglądał jakiś mod, tak jak w przypadku BF1942 i moda Desert Combat. Niby ta sama gra a jaka różnica. I tak czasami mam wrażenie grając w BF2 to tak jak bym grał w Desert Combat :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:15 

ja nie wiem czy kupie bo w bf'ie fajna jest ciagla wojna :wink: wszystko wybucha itp. a to powoli bedzie zblizac bf'a do cs'a wiec mam mieszane uczucia ale moze se kupie zeby troche pograc :) zobaczymy

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:17 

kolejny "znawca" co ci w csie wybucha? Czy masz w csie pojazdy? Czy w csie choc troche jest pdoobna fizyka? czy bronie sa podobne? Czy styl gry jest chocby minimalnie podobny? NIE wiec daruj sobie glupie komentarze...

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:25 

Lailonn jemu chyba nie o to chodziło :wink: Po obejrzeniu filmiku moje zdanie jest takie: to będzie KICHA :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 22:35 

wow wlasnie mowie ze w cs jedyne co wybucha to granaty i bomba ale zauwaz "znawco" ze wielkosc map w cs nie moze byc porownywalna do map z bf'a wiec pojazdy sa potrzebne aby szybciej dostac sie do flag ale i tak wiecej bedziesz sie poruszac piechta... aa na niektorych mapach tak sie sklada ze sa pojazdy jak tak duzo wiesz na temat cs to chyba wiesz ze sa mapy na ktorych sa samochody ktorymi mozna kierowac... a i zgnilem
Cytuj:
Czy w csie choc troche jest pdoobna fizyka?
porowniaj wymagania bf'a a cs'a co ty chcesz od takiej gry jak cs? zeby wszystko bylo super grafika, fizyka itp. a czy styl gry nie bedzie stawal sie zblizony do cs? wiadomo ze bedzie sie roznic bo tu zdobywa sie flagi a tu bs'y ale bedzie troche przypominac cs'a (chodzby to ze poruszasz sie komandosem).........a bronie :lol: czlowieku daj se spokuj i nie wiem czemu tak na mnie naskoczyles :? poprostu ja tak sadze

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 23:08 

alCatraz napisał(a):
Po obejrzeniu filmiku moje zdanie jest takie: to będzie KICHA :wink:

kicha za kilkadziesiąt pln hehe ja w tego nie kupuje :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 23:29 

Ehh
Prosta historia,

BF1942 - rewolucyjna gra (zeszlej generacji)
+
darnowy inf mod

BF:V - odswierzenie bfa w ryzowych klimatach
+
mozliwosc grania infantry (wylaczenie czolgow itp)

BF2- "rewolucyjna" gra ...
+
100 zl Za Inf mod ...

Jak dla mnie dodatek podzieli los RtR albo SWoWWII i po co wyrzucac 100 w bloto ?

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 23:44 

YouogY napisał(a):
Ehh
Prosta historia,

BF1942 - rewolucyjna gra (zeszlej generacji)
+
darnowy inf mod

BF:V - odswierzenie bfa w ryzowych klimatach
+

BF2- "rewolucyjna" gra ...
+
100 zl Za Inf mod ...

Jak dla mnie dodatek podzieli los RtR albo SWoWWII i po co wyrzucac 100 w bloto ?

Itu sie mylisz :wink: BF2- "rewolucyjna" gra ...+

Zapraszamy na serwer Lehnitz Infantry I & II. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 23:46 

Tylko ja sie zastanawiam, czemu żaden inny serwer nie ma tego moda :? może by sie podzielili z jakimś polskim, człowiek by nie musiał łączyć się z zagranicą ;p chociaż w sumie na leHu multum polaków

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 23:54 

Dla mnie ten dodatek to będzie wielka kicha, gra wogóle straci swój klimat, a jeśli noktowizor będzie tylko dla komandosów to już wogóle porażka... ,sami komandosi,bezprzerwy latające granaty(gazowe i oślepiające),kolesie fruwający na linkach naokoło - ja to tak widze ; brakuje mi jeszcze możliwości wspinania się po ścianach na przyssawkach :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 00:01 

pawko moj blad. sry. zle przeczytalem twoj post. Pora spac ;p odczytalem go wrecz odwrotnie niz napisales. Zjadlem 2 wyrazy w zdaniu i gotowe nieporozumienie :|

btw pojazdy w csie to raczej smiech na sali. Juz lepiej to wyglada w cs:s ale nikt nie wykorzystuje tego potencjalu. nvm

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 09:57 

Po obejrzeniu trailera mam raczej więcej obaw niż.......
To co widzialem na filmuku bylo raczej nedzne, zwlaszcza scena gdy koles na linie zjezdza w tlum wrogow i zaczyna walic na oslep, a wszyscy tylko grzecznie stoja i czekaja az ich zastrzeli lub jego kolega rozwali za pomoca samochodu.... :/ Zobaczymy jak to bedzie w praktyce... Tak na logikę to specopsów powinno być mniej a terro wiecej ;) Przewaga liczebna vs przewaga technologiczna... ;) Ale wciaz jakos tego nie widze... Penwie wszyscy graczeniczym malpy beda jezdzic na linkach.... :/ Bedzie cos typu CS:S, tylko na wiekszym terenie i troche bardziej bez sensu.... :/

Tytuł:
PostNapisane: 20 wrz 2005, 22:01 

ja tam wole klimat bf2 :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2