Teraz jest 4 mar 2025, 12:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 09:47 

Zawsze byłem orędownikiem "równych szans dla wszystkich" , podobnie jak admini większości lig i pucharów.Nie gram odblokowaną bronią również dlatego żeby rodzj broni z gry "solo" poktywał się z tą którą gram na meczach klanowych

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 10:07 

Cytuj:
Zawsze byłem orędownikiem "równych szans dla wszystkich" , podobnie jak admini większości lig i pucharów.Nie gram odblokowaną bronią również dlatego żeby rodzj broni z gry "solo" poktywał się z tą którą gram na meczach klanowych

Wiec w takim razie kazda klasa powinna miec taka sama bron ;p Gdzie ta rownosc przy podstawowych broniach, powiedzmy ze mam AT i wyskskuje koles z ak47 5 metrow przedemna, mam jakies szanse? ;p Mam ale male ;p

Patrzac z drugiej strony czasami wolalbym by nie bylo w ogole broni do odlbokowania, strony konfliktu by sie roznily jakos a i ile godzin przemyslen typu "g3 odblokuje... albo meda bron, nieee spec albo AT.... itd) bysmy sobie oszczedzili :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 20:17 

Hmm wedlug mnie chodzilo o rownouprawnienie graczy niezaleznie od tego ile grali a nie od tego kim graja.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 20:39 

Pytanie w temacie do granadierów co sądzicie o Dao-12?? Jakby ktoś nie wiedział to chodzi o unlocka.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:06 

Ziemniaczek napisał(a):
Pytanie w temacie do granadierów co sądzicie o Dao-12?? Jakby ktoś nie wiedział to chodzi o unlocka.

Ja odblokowałem DAO - 12 jako drugi unlock, mimo że wielu osób kategorycznie mi odradzało, i jestem bardzo zadowolony :D . Po pierwsze byłem przekonany dlatego bo, po odblokowaniu broni medyka, którym najwięcej gram, najwięcej grałem grenadierem i to było głównym kryterium. Po drugie przeważnie przegrywałem pojedynki 1vs 1 na odległość do 10m. Teraz jest na odwrót :twisted: :twisted: :twisted: . Jeśli ktoś gra dużo grenadierem to polecam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:09 

Grenadier - co sądzę? Coraz wiecej się tego na serwerach pojawia i nie ma już tak łatwo :( ... a byłem jednym z pierwszych, którzy jej "na codzień" używali. Jeszcze nie tak dawno zawsze znalazł się ktoś pod jej wrażeniem i po mojej smierci widziałem jak zabierając ją oddawał od razu wystrzały próbne :) Teraz ta broń to już normalka.

Ostatnio edytowano 11 wrz 2005, 21:10 przez skandal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:10 

A ja raczej polecam Enginnera ;] jackhammer rzadzi :twisted: nie ma szans zeby przegrac do 20 metrow :D a jak biegnie 3 umm miodzio :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2005, 21:23 

Wreszcie ktos polecil jacka :wink:

Do tej pory nikt nic o nim dobrego nie napisal, zreszta na mapkach rzadko spotykana bron a jak juz spotkalem to ginalem (jezeli ginalem) po 3-4-5 trafieniach. Jakos 12 ammo dao mnie bardziej przekonuje (+ kamizelka ktorej u enga brakuje) a na odleglosc rakietka....

... i wszystko byloby super gdyby nie cholerne g3 ktore tez mnie kusi ale nie wiem czy w przypadku grania mec/china AK nie jest lepsze, ma minimalnie mniejszy dmg a i granatnik jest...

dalej nie wiem, rzuce moneta chyba :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 00:25 

Co prawda mam jeszcze troche czasu do odblokowania broni bo mam dopiero 3000 pkt. Ale już sie zastanawiam nad bronią medyka lub komandosa...pograłem troche obydwoma (ukradłem nieboszczykowi :P ) i obie są świetne...ech...nie wiem na co sie zdecydować...mam nadzieje, że ten patch nowy szybko wyjdzie bo ma być ponoć zmniejszony limit pkt :D :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 01:01 

dupielos napisał(a):
Cytuj:
wszystkich zdjąłem z PKM

Moge Cie dotknac? :shock:

Mnie za cholere nie idze ta bronia, supportem grajac gine najczesciej, juz nawet latajac AT z mp5 po karkandzie wiecej zabijalem niz z pekemem :shock:
Probowalem i krotkich i dlugich serii i pojedynczego strzalu, zero rezultatu. W zwarciu nie wyobrazam sobie jak tym strzelac. Na kucaka/stojaco to predzej pistoletem zabije.

imaginuj sobie waść, że kilka wariackich dueli na bardzo bliską odległość ze skakaniem wokoło też wygrałem PKMem:) siła ognia i długa seria - nawet jak 90% pocisków nie trafi, to wystarczy że trzy wejdą... od kiedy odblokowałem ten cały PKM to prawie przestałem grać medem - teraz tylko eng/support:)

a moje pierwsze przygody z supportem też były żałosne - ginąłem bez przerwy :)

a do przeciwników unlocków - wyobraźcie sobie, że ich nie ma i asfalt i med USMC zostają z tym grzybiastym M16 :) to dopiero porażka :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 01:51 

Blah gralem wlasnie assaultem na mashtuur city i zal bedzie mi granatnika, mialem niezla faze bo trafialem nim nawet z bardzo duzej odleglosci np zabilem granatnikiem na mc stojac pod srodkowa flaga snajpera kampiacego na budynku na przeciwko :twisted: (byc moze dla rasowych szturmowcow to normalka ale ja assaultem akurat najmniej gralem do tej pory) , 40 killsow, ponad 150 pkt w 1 rundzie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 03:42 

Granatnikiem - szczególnie na karkandzie - strasznie łatwo się gra. Czasami wchodzę na jakiś serwer 24/7 Karkand i biegam se FFA z granatnikiem - fajna zabawa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 16:48 

dzisiaj rano znów zacząłem grać sobie G3 i stwierdzam, że nie jest tak źle :D Po przełączeniu na pojedyńczy ogień broń spisuje sie co najmniej dobrze, a małego magazynku właściwie sie nie odczuwa. Udało mi sie nawet zdjęć paru snajperów :P Jedynym minusem może być to, że już dawno nie grałem szturmowcem i odzwyczaiłem sie od tego tempa przy bieganiu...strasznie szybko sie meczy :P ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 23:30 

Wkurzylem sie i skasowalem swoje konto :shock:

Zaczynam od nowa (kila mnie ranga)
Przezylem szok jak od niechcenia wzialem sobie supporta usmc ze zwyklym saw'em - jak nie potrafilem zabic pkemem to grajac sawem po prostu przecinik padal hurtowo, podobnie rpk74 (ciut gorzej) czy to chinskie cus. Gralo mi sie tym nieporownywalnie lepiej niz unlockowanym pekaemem. Mysle ze to kwestia szybkostrzelnosci.

Czy ktos moze tez mial takie wrazenia?? Bo jak do tej pory to wszyscy zachwalali pekaema....

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:12 

dupielos napisał(a):
Wkurzylem sie i skasowalem swoje konto :shock:

Zaczynam od nowa (kila mnie ranga)
Przezylem szok jak od niechcenia wzialem sobie supporta usmc ze zwyklym saw'em - jak nie potrafilem zabic pkemem to grajac sawem po prostu przecinik padal hurtowo, podobnie rpk74 (ciut gorzej) czy to chinskie cus. Gralo mi sie tym nieporownywalnie lepiej niz unlockowanym pekaemem. Mysle ze to kwestia szybkostrzelnosci.

Czy ktos moze tez mial takie wrazenia?? Bo jak do tej pory to wszyscy zachwalali pekaema....

Eee tam... PKM jest o wiele lepszy, mimo niskiej szybkostrzelności. Jego siła powala. Wystarczy trochę treningu.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2