a ja powiem jedno..
Jesli masz tolerancyjnych sasiadow.. i rodzicow... oraz niekoniecznie chcesz dyskrecji podczas gry... to zapomnij o sluchawkach...
Dzisiaj zakupilem zestaw glosnikow 7.1 i po odpaleniu BF'a do teraz szukam szczeki na dywanie..
To co uslyszalem przeszlo moje najsmielsze marzenia.. skoro masz kupowac sluchawki za ponad dwie stowy.. to lepiej doloz jeszcze dwie.. i kup sobie Creative Inspire 7900. Po prostu powala...
Teraz nie slysze z ktorej strony dostalem w czolg z rakiety ale dokladnie w ktore miejsce...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.. Basy i wybuchy to po prostu zwijaja mi dywan na podlodze... a po godzinie 0:00 kiedy glosniki odpalone sa na 1/6 mocy to boje sie ze sasiedzi po 3-ciej artylerii zadzwonia po Anty terrorystow bo pomysla ze jestem z iraku i wlasnie opracowuje jakas bombe.
.
Z tymi glosnikami malo kto potrafi cie po cichaczu zajsc z nozem od tylu.. bo slyszysz tupniecie czlowieka z odleglosci praktycznie okolo 50 metrow bez problemu. To po prostu niebianski dzwiek..Dzisiaj podczas nawaly artyleryjskiej gdy bylem praktycznie w jej centrum spadla mi szklanka z szafki..
Glosniki kosztuja 450 zlotych .. ale naprawde warto...
Oczywiscie mowa tu o polaczeniu tychze glosnikow z karta dzwiekowa jaka jest Sound Blaster Audigy 2 ZS.
Zebys uzyskal podobna glebie efektow dzwiekowych to musialbys na sluchawki Soundheisera ( czy jak im tam ) wydac prawie 1000 - 1500 zlotych