Crist napisał(a):
ZApowiada się bardzo ciekawie.Nowa mapa,to mam nadzieje,majstersztyk na miarę Sharqi Penisula,A i dobrze ze zmiany w blackhawku wprowadzone,bo kolesie maja po 200 pkt.,bo sobie lataja co chwile i tylko kamikaze skutkuje (pozdro zlomik)

:P
Moim zdaniem te zmiany dotyczace napraw BH wyjda grze tylko na dobre. Bo na mapie jak np.Mashtur City cala druzyna USMC niemal czeka na smiglowiec na ladowisku, bo wszyscy zwietrzyli ze to najlepsza metoda na statsy, a nieliczni tylko kreca sie przy innych flagach. Natomiast MEC ma przerabane z ta swoja latajaca trumna. Dzis mialem pecha grac dla MECu i widzialem jaka rzez urzadzal BH wiec jako ochotnik dokonalem minimum 10 kamikaze przy uzyciu owej trumny

Goscie w BH strasznie sie wkurzali na mnie (pytali czemu to robie, wyzywali od nubow itd). Ja tylko odpowiedzialem, ze chce by moja druzyna wygrala. Samymi akcjami kamikaze nabilem 54 punkty

Goscie z BH mieli w okolicach 100, a mieliby wiecej gdyby nie moje poswiecenie dla druzyny

. 2 gosci z BH wylecialo z serwera za TK (po moim kamikaze

- w sumie glupio nalicza te TK - pole do popisu dla EA w kolejnych patchach). W sumie smieszne ze sie wzajemnie goscie z BH karali, ja winny tych kickow nie jestem bo nie ja karalem... Jakby nie bylo, to jakos moja druzyna miala odpoczynek od BH i wygralismy 44 - 0