Teraz jest 4 mar 2025, 07:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 17:50 

Taayo napisał(a):
Od takich historii powinni być admini na serwach, a skoro nie stają na wysokości zadania to można tylko omijać taki serwer, a jeszcze lepiej podawać jego nazwę (czarna lista?). Ja miałem taka dziwna sytuację: stoję w okolicy swojej flagi i nagle czerwony do mnie biegnie (nick czerwony) więc walę i to skutecznie. Okazało sie że zabiłem kolegę, ale nic to myślę brał może broń przeciwnika albo coś, o takich rzeczach już nieraz słyszałem. Dalej stoję i widzę jak pojawia się nagle drugi czerwony, blisko było więc wpierw strzelam potem myślę, a to był ten sam gostek który musiał być w moim zespole bo odrodził się przy mojej fladze i pretensje ma co za jełop naparza w niego. Sprawdzam w spisie graczy, a on widnieje po stronie przeciwnika. Jak tu grać? Serw rankingowy, ale skąd błąd?

Masz racje, to się często zdarza!
Sam kilka razy wyszedłem na głupka, waląc do swoich prosto w "morde"
Całe szczęście, że mnie nie kicnęli, bo skąd mogli wiedzieć, że to błędy serwera.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2