Teraz jest 4 mar 2025, 21:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 16:31 

Przed chwilą dostałem auto banana na gamesnet z powodu kilku jełopów wjeźdzających na moje miny przed bazą wroga (kubra dam) :evil: Nie mniej wkurzające jest jak lamerki nie chcą wyrównywać teamu i wychodzą sytuacje gdzie jest 22vs10. Następnym razem mam zamiar zrobić screena i napiętnować po niku lamerstwo polskiej sceny BF2 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 16:51 

napietnuj lamerstwo adminow, ktorzy nie umieja ustawic autobalansu

Tytuł:
PostNapisane: 10 wrz 2005, 17:02 

To swoją drogą... ale gdyby nie lamerstwo graczy to w niczym by ten brak autobalansu nie przeszkadzał.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 11:22 

PhoeniX napisał(a):
To swoją drogą... ale gdyby nie lamerstwo graczy to w niczym by ten brak autobalansu nie przeszkadzał.

prawda, tyle ze na poczucie co jest "w porzadku" niestety nie ma co liczyc. tez mialem taka sytuacje na gamesnecie- polaczylem sie, serwer przydzielil mnie do USMC. Gulf of Oman, wszystkie flagi USMC - trwa niwelowanie ziezdobywalnej flagi MEC. Patrze na liste a tam okolo 20 US /10 MEC .. dalem sie zabic i przeszedlem do MECow. Ale po pierwsze przewaga liczebna, i co tu duzo kryc "skylowa" (w usmc w jednym worku tradycyjnie znalezli sie gracze "klanowi"), uniemozliwiala osiagniecie czegokolwiek. Na moje msg, zeby przestali sie blaznic i wyrownali sklady, ktorys z pr0skyli odpowiedzial "jak sie runda skonczy" (a do konca bylo daleko). zalosc :? .
tak wiec na to wspomniane "lamerstwo" trzeba albo admina albo autobalance. na podejscie do gry '4fun' nie ma co liczyc.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 15:53 

Zawsze znajdą się ciołki i jełopy co grają 4fun ale dla samego siebie. Bajzel jest bo adminów brakuje, bydło samopas biega i robi na serwerach wioche.

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 15:58 

A ja ostatnio jak grywam wole byc w teamie gdzie jest mniej ludzi - prawda Wtorek? :D

Zatar Wetlands ok. 21vs11 runda wygrana przez nas (i nie tylko ta)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 22:10 

Mnie najbardziekj wkurzaja lemery, noobki z pod z piwem budki
:D :D :D (dzisiaj to wymysliłem) :idea: i Jabbah z Wildy :( :( bez obrazy ale dlaczego musisz być takim terminatoreeeeem...

Tytuł:
PostNapisane: 12 wrz 2005, 23:07 
Moderator forum

Wadziu napisał(a):
:D :D :D (dzisiaj to wymysliłem) :idea: i Jabbah z Wildy :( :( bez obrazy ale dlaczego musisz być takim terminatoreeeeem...

A mnie wkurzaja takie lamki jak ty, ktore narzekaja na dobrych graczy.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 14:52 

Tez sie pozale a co :]

Najbardziej mi przeszkadza bug z przejmowaniem flag. Czasem czlowiek podchodzi do szarej flagi i mimo ze wroga obok nie ma flaga nie jest przejmowana. Raz 6 nas stalo na fladze i nic(stalemate 32 flaga z heli chinska). Sie rozbieglismy szukac wroga - nie ma. W koncu trzeba bylo odejsc poczekac az wrog przejmie i odbijac. Wczoraj to samo mialem na sparingu(flaga 1 na karkandzie).

Druga sprawa to "team play" na ffa. Sytuacje gdy w twoim teamie jest tylko 1 squad 2 osobowy (ktory i tak razem nie biega), a komander bawi sie w bombowca.

No. Juz mi lepiej.

Pozdrawiam team playowcow.
Herman

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 15:54 

Herman_1889 napisał(a):
Druga sprawa to "team play" na ffa. Sytuacje gdy w twoim teamie jest tylko 1 squad 2 osobowy (ktory i tak razem nie biega), a komander bawi sie w bombowca.

tia, tak jak wczoraj na Asterze wieczorem u Chińczyków... niby były squady, niby był teamplay, ale cały ten team prawie bronił własnej bazy, zostawiając resztę flag Amerykanom... a potem się dziwili, że dostali w zadek :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 16:24 

1.moze 10 % graczy w BF'a 2 mysli :D
2.Jezeli twierdzisz ze niemam racji patrz punkt 1 :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 17:19 

Ale mnie czasami ta gra denerwuje, kolesie z klanu robia po 150 pkt, 75 zabic do 0 smierci, zarzadzam glosowanie a ludzie to maja w dupie, malo tego admin dal mi kicka gdy napisalem kick **** :) cheater, a ich to nawet nie ruszyl. Co chwile widac jak ten sam koles nozuje drugiego. Postanowilem sie przejsc i zabilem ich pare razy. A na druga mapke to samo, tylko ze zawolali swojego kolega juz pod jakims innym nickiem i mnie nie dopuszczal do nich, podkladal c4 jak probowalem do nich sie przejechac... No glupota ludzka nie zna granic.

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 20:22 

Piospi napisał(a):
Wadziu napisał(a):

A mnie wkurzaja takie lamki jak ty, ktore narzekaja na dobrych graczy.

Ehem...poczuj sie na jego miejscu,kiedy ma starcie 1vs1 z jabahhem to kto wygra?

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 20:36 

Wiecie czemu przegrywacie z jabahhem ?
Dlatego ze on spelnia wymagania wiekowe 16+ a wy nie :D
O ile on nie jest cheaterem to przyjmuje taki sam damage jak reszta wiec jest zwyklym smiertelnikiem a gdy on czyta takie pierdzenie ze nikt nie ma z nim szans to faktycznie w to wierzy i podswiadomie jest najlepszy nnie wiedzac o tym ze to ja jestem najlepszy :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 20:42 

G-sus napisał(a):
Wiecie czemu przegrywacie z jabahhem ?
Dlatego ze on spelnia wymagania wiekowe 16+ a wy nie :D
O ile on nie jest cheaterem to przyjmuje taki sam damage jak reszta wiec jest zwyklym smiertelnikiem a gdy on czyta takie pierdzenie ze nikt nie ma z nim szans to faktycznie w to wierzy i podswiadomie jest najlepszy nnie wiedzac o tym ze to ja jestem najlepszy :D :D

buhahaha.......rozwaliles mnie tym...ty najlepszy???Rece opadają...To opanuj granatnik tak jak jabbah to bede cie mistrzem nazywal :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2