Teraz jest 4 mar 2025, 11:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 12:45 

Piokos napisał(a):
lin po których można by schodzić z BH czy z krowy (jak wiszą 5-10m nad ziemią).

IMO świetny pomysł!! No i fakt mogliby podlepszyć śmigłowce a nie pogarszać BH.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 14:52 

Mordoklej napisał(a):
A to dzialko potezne jest.. szybko tym sprujesz APC to i filar tez nie robi roznicy.. A moze rykoszetem obrywasz :wink: W koncu cala masa pociskow na sekunde z niego idzie (nie wiem dokladnie ile).. :)

Jest to bodajze dzialko typu Vulcan i max. wyplowa z siebie 6000 pociskow na min.
:arrow: Info

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 15:19 

rzeczywiscie "swietny" pomysl z tymi linami w BH... tylko tak szczerze mowiac, po co takie cos, jezeli kazdy saper, sanitariusz, itd skaczac z 2,5 metrowego daszku otwiera spadochron na ulamek sekundy? :lol:
a z programistycznego (fizyka tej liny i obiektow-graczy) punktu widzenia bylaby dosc trudna do opracowania.

Ostatnio edytowano 14 wrz 2005, 15:23 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 15:23 

Czy zanosi sie na to ze spieprzą gre?? :cry:

ps. szymas_pl :D :wink: : Ty moja "ofiarooo".....

Obrazek

pozdrawiam i daj znac moze polatamy

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 15:51 

Vesp3r napisał(a):
Ja zamiast obniżać możliwosci H podniusł bym mozliwosci reszty helików, chodź wiadomo że BH zawsze był dobry :], albo obniżyć jego wytrzymałość tylko.

najpierw to ty podnies slownik ortograficzny :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 15:56 

Fireworkss napisał(a):
Mordoklej napisał(a):
A to dzialko potezne jest.. szybko tym sprujesz APC to i filar tez nie robi roznicy.. A moze rykoszetem obrywasz :wink: W koncu cala masa pociskow na sekunde z niego idzie (nie wiem dokladnie ile).. :)

Jest to bodajze dzialko typu Vulcan i max. wyplowa z siebie 6000 pociskow na min.

to chyba nie jest Vulcan 20mm, bo tego nie instalują na BlackHawkach, tylko zwykły sześciolufowy minigun 5.56 mm

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 15:59 

tego niewie nikt :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 16:07 

@Fireworkss - nie jest to minigun 20mm. Jest zdecydowanie za maly na taki kaliber (Vulcan 20mm ma 1,8 m dlugosci).

W Blakhawkach instalowane sa miniguny 7,62mm. Nie jestem w 100% pewnie ale wydaje mi sie ze jest to M134 Minigun co oznacza szybkostrzelnosc 4000 - 6000 rpm.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 16:21 

Zmienic punktacje u Commandera, a w szczegolnci za teamkille. O zgrozo, dzisiaj mialem jakies 20 pkt w rundzie i miejsce medalowe, dalem artylerie na flage wroga (moj oddzial juz tam jechal), moi wybili wszystkich i naturalnie nie uslyszeli komunikatu "Artillery, your area!". Skonczylo sie na 4 pkt w rundzie, w przemnozeniu 8..Nie po to chyba sie jest commanderem?? :evil: :evil:

A linki w BH to dla mnie bezsens :D Wystarczy podskoczyc, wcisnac E i wsio. BH moze byc nawet 5 m nad ziemia...

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 16:45 

a bo arty IMO - comm powinien dawać tylko na żądanie sql'a

ewentualnie przed arty comm powinien wyraźnie wyznaczyć pointy do których drużyny mają dotrzeć dawać arty i dopiero rozkaz do ataku -

tym samym za team kille na lone wolfach nie powinno byc żadnych ujemnych punktów.

W realu artyleria nie strzela sobie wesoło wd własnego uznania więc i tu tez tak być powinno tymczasem większość nawiedzonych commów strzela jak tylko im się artyleria załaduje.
Ile razy musiałem uciekać spod właśnie przejmowanej flagi - nie zliczę. Żadnego wroga w pobliżu ja sobie siedzę gdzieś w okolicach flagi ta się opuszcza powoli i słyszłę arty in your area - no to uciekam.
Eeh Panowie Comm'owie - wy jesteście od wydawania rozkazów wyznaczania tras dojścia, projektowania chwilowych taktyk zależnych od sytuacji i zaznaczania przeciwnika a nie od walki . Tylko, że takie rządzenie jest nudne i trudne.

Macie dawać arty i uav jak was poproszą - no uav można i wtedy gdy widzicie jakieś spore zamieszanie z udziałem wałsnych żołnierzy - w końcu nie zabija :D Tak samo z zaopatrzeniem - nie zrzucac gdzie popadnie - jak będzie potrzebne zostaniecie o to poproszeni.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 16:51 

przsoi napisał(a):
rzeczywiscie "swietny" pomysl z tymi linami w BH... tylko tak szczerze mowiac, po co takie cos, jezeli kazdy saper, sanitariusz, itd skaczac z 2,5 metrowego daszku otwiera spadochron na ulamek sekundy? :lol:
a z programistycznego (fizyka tej liny i obiektow-graczy) punktu widzenia bylaby dosc trudna do opracowania.
No jak po co...po to, żeby był zajebisty klimacik...a te spadochrony to dla mnie lekki suchar :/ ... skąd byś nie spadał to spadochron... eee tam :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 16:52 

PavloZ napisał(a):
Eeh Panowie Comm'owie - wy jesteście od wydawania rozkazów wyznaczania tras dojścia, projektowania chwilowych taktyk zależnych od sytuacji i zaznaczania przeciwnika a nie od walki . Tylko, że takie rządzenie jest nudne i trudne.

Zejdź na ziemię - na ffa prawie nikt nie słucha commandera.

PavloZ napisał(a):
Macie dawać arty i uav jak was poproszą - no uav można i wtedy gdy widzicie jakieś spore zamieszanie z udziałem wałsnych żołnierzy - w końcu nie zabija :D Tak samo z zaopatrzeniem - nie zrzucac gdzie popadnie - jak będzie potrzebne zostaniecie o to poproszeni.

Wydaje mi się, że większość graczy w bf2 nie ma pojęcia o takich możliwościach (poproszenie o coś commandera).

Co zatem zostaje commanderowi - siedzi sobie sam, nikt do niego się nie odzywa, to z nudów wali arty tam, gdzie mu się wydaje, że kilka fragów załapie.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 18:44 

jak gram commanderem i miałbym czekać na poproszenie mnei ocoś to chyba bym zrzucał jedną max dwie rzeczy na godzine ;p

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 20:19 

:arrow: Herman_1889, :arrow: ImRo|Keyser.Soze
Troszke informacji na temat BH

:arrow: BlackHawk

Na samym koncu jest krotkie info na temat tego dzialka :lol:
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 20:26 

na fotosach od "fajerwerka" :D widzialem blaka z bombkami, jak by te transportery byly jeszcze w cos uzbrojone i pilot mogl by strzelac to by bylo cool!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2