Teraz jest 4 mar 2025, 09:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 21:59 

Herman_1889 napisał(a):
@Fireworkss - nie jest to minigun 20mm. Jest zdecydowanie za maly na taki kaliber (Vulcan 20mm ma 1,8 m dlugosci).

W Blakhawkach instalowane sa miniguny 7,62mm. Nie jestem w 100% pewnie ale wydaje mi sie ze jest to M134 Minigun co oznacza szybkostrzelnosc 4000 - 6000 rpm.

raczej gau-19/a, szybkostrzelnosc ponizej 2000 rpm i kaliber 0,5 cala.
od 7,62 nie powinny zdychac apc :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 22:22 

Zdecydowanie m134 kal 7,62. Tak jak Herman pisał 4000-6000rpm. Z 50' to używają chyba nadal tylko M2. Coś gdzieś pisali o możliwościach rykoszetów, więc może to te rykoszety załatwiają ludków za filarem.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:39 

USA aktualnie z minigunow 0,5 cala uzywa GAU-19/A jak pisal hmmm. Tyle ze nie przypominam sobie zeby je ktos na bocznych stanowiskach BH montowal. Latwo sie przekonac ktore z tych dzialek wybrali ludzie z EA.

GAU-19/A jest 3 lufowe a m134 6 lufowe. O ile dobrze pamietam w BFie jest 6 lufowe. A 6 lufowe z amerykanskich to 5,56mm, 7,62mm i 20mm. Jako ze 7,62 jest w standardzie BH wydaje mi sie ze to wlasnie dzialko mamy w grze. Widac EA uznalo ze 7,62 przebija pancerza APC.

Zeby nie byl to calkowity OT napisze ze moim zdaniem powinni dac krowom lepsze uzbrojenie. Nie koniecznie miniguny bo z tak dobrze krytymi bokami krowy bylyby masakratorami wiekszymi od BH. IMHO dodaliby rakiety niekierowane dla pilota i byloby idealnie.

@ImRo|Keyser.Soze
The Mi-17 is provided with missiles, bombs, small arms and cannons. The BDZ-57KRVM bomb carrier is used for the attachment of bombs up to 500kg. Ruscy moga to czemu nie US? :]

Ostatnio edytowano 15 wrz 2005, 00:51 przez Herman_1889, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:46 

G-sus napisał(a):
na fotosach od "fajerwerka" :D widzialem blaka z bombkami, jak by te transportery byly jeszcze w cos uzbrojone i pilot mogl by strzelac to by bylo cool!

założe się o szelki, że to nie bomby tylko zapasowe zbiorniki paliwa:)

Herman_1889 napisał(a):
Zeby nie byl to calkowity OT napisze ze moim zdaniem powinni dac krowom lepsze uzbrojenie. Nie koniecznie miniguny bo z tak dobrze krytymi bokami krowy bylyby masakratorami wiekszymi od BH. IMHO dodaliby rakiety niekierowane dla pilota i byloby idealnie.

w dodatku Special Forces ma być Mi-24 - i jeżeli będzie taki jak w rzeczywistości, to będzie miał trzylufowe działko 30mm obsługiowane przez strzelca, rakiety niekierowane i kierowane na wysięgnikach i... kabinę dla desantu SpecNazu, w sam raz dla czterech osób :) to by dopiero był morderca, nie? blackhawk i cobra w jednym:)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 01:04 

OT znowu. Mi 24 ma trzy lufowy wkm 12,7 lub umocowane na stałe do przodu działko 30mm. Byłby zarąbisty w grze. IMAO MI17 byłby mordercą z NPR. Lepiej ruchomy wkm i strzelec. Zdaje się że są takie wersje.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 08:51 

Ja się tak wtrącę w patchu 1.3 powinni dodać takie cuś: pod jakimś tam klawiszem powinno dać się ustawić text jaki wyśle się do druzyny/wszystkich, a najlpeiej jeszcze do osoby co jest z tobą w pojeździe. Np. klawisz "b" tekst "Stop!" i dostanie taki text tylko osoba jadąca w twoim pojeździe. (może to już było, ale nie chciało mi się czytać wszystkiego :P:P:P:P:P.)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 10:15 

Swięty mikołaju święty mikołaju....... A-10 jom sem wymarzył :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 10:39 

ja tu widze spamerjade ;p a nie rozmowy o patchu ;p

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 14:21 

Vesp3r napisał(a):
ja tu widze spamerjade ;p a nie rozmowy o patchu ;p
to dobrze widzisz,nic o tym patchu tutaj niema od ostatniej strony;/

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 14:32 

teddy_beer_maniac napisał(a):
Ja się tak wtrącę w patchu 1.3 powinni dodać takie cuś: pod jakimś tam klawiszem powinno dać się ustawić text jaki wyśle się do druzyny/wszystkich, a najlpeiej jeszcze do osoby co jest z tobą w pojeździe. Np. klawisz "b" tekst "Stop!" i dostanie taki text tylko osoba jadąca w twoim pojeździe. (może to już było, ale nie chciało mi się czytać wszystkiego :P:P:P:P:P.)

ehhh skryptpaki ze starego ceesa sie koledzie przypomnialy. To byly czasy kiedy lider klanu mial komendy pisane podpiete pod strzalki. Po wcisnieciu
<- teamsay: idziemy w lewo, -> idziemy w prawo, ^ gora, hehe no i dołem/tunelem nie wiem jakim znakiem zrobic tu imitacje dolnej stzralki klawiatury ale chyba kumacie o co mi chodzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 14:59 

PotulnY napisał(a):
Swięty mikołaju święty mikołaju....... A-10 jom sem wymarzył :)

TANK-KILLER......
oj taaak tak, ja tez. :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:01 

G-sus napisał(a):
teddy_beer_maniac napisał(a):

ehhh skryptpaki ze starego ceesa sie koledzie przypomnialy. To byly czasy kiedy lider klanu mial komendy pisane podpiete pod strzalki. Po wcisnieciu
<- teamsay: idziemy w lewo, -> idziemy w prawo, ^ gora, hehe no i dołem/tunelem nie wiem jakim znakiem zrobic tu imitacje dolnej stzralki klawiatury ale chyba kumacie o co mi chodzi :)

VoIP lepszy:) przydałoby się w patchu, gdyby Commander miał kilka narzędzi - np. przy zaznaczeniu danego osobnika w panelu dowódczym pojawia się jego ksywka przy znaczniku na mapie - wtedy można łatwiej coś przekazać, powiedzieć jego SLowi, żeby mu dał znać, że czołg jedzie, albo że koleś mu się kryje za budynkiem czy cuś - tego bardzo brakuje

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:11 

ja w ceesa nie grałem :P poprostu tak mie się wymyśliło.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:25 

ale jest zwrotny o ile mi sie wydaje....
to mmmmoze nnnnie ściiiignie :? :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:29 

hmmm albo jeden lub 2 celne chodz watpie ludzie ktorzy tworzyli ta gre musieli to wszystko przemyslec :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2