Teraz jest 4 mar 2025, 21:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 20:53 

heheh zwala, odebrales powaznie moj wyszydzajacy post :D :D :D
W sumie jak widac 48 razy bylem najlepszy ale to przy niektorych statach jest dosc czerstwy wynik :(

Tytuł:
PostNapisane: 13 wrz 2005, 22:16 

@crist - troche przesadzasz z tym ubostwianiem Wildy. Kto Jabbaha pokona w 1vs1 mowisz. To tylko czlowiek i ginie jak wszyscy. Poza tym widze ze nie do konca orientujesz sie jak wyglada polska scena BF2. Wbrew pozorom nie jest ona zdominowana przez Wilde.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 10:18 
Maskotka BF.pl

Herman_1889 napisał(a):
@crist - troche przesadzasz z tym ubostwianiem Wildy. Kto Jabbaha pokona w 1vs1 mowisz. To tylko czlowiek i ginie jak wszyscy. Poza tym widze ze nie do konca orientujesz sie jak wyglada polska scena BF2. Wbrew pozorom nie jest ona zdominowana przez Wilde.

dokładnie, jest jeszcze enclave... i fragi Wildy i enclave :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 12:42 

Jakoś enclave nie daje się nikomu we znaki tak jak wilda. Tak jak przedmówcy mówili - oni są tylko ludźmi i nie ma co na nich narzekać, tylko broń w dłoń i do boju, na wilde :wink: !!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 12:50 
Maskotka BF.pl

lkasprzak napisał(a):
Jakoś enclave nie daje się nikomu we znaki tak jak wilda. Tak jak przedmówcy mówili - oni są tylko ludźmi i nie ma co na nich narzekać, tylko broń w dłoń i do boju, na wilde :wink: !!!

to tylko kwestia czasu, zacznijcie grać na serwerkach nierankingowych, na których zazwyczaj gramy, to też damy się Wam we znaki :P :lol:

co do topicu...
wkurza mnie niemilosiernie bug wyboru respawnu na mapie - czyli wybieram sobie miejsce respa i jak już minęlo 15 sekund, to.. kurde nadal jestem 'dead' - tak jakby mi nie zalapalo że wybralam już miejsce respa i musze to zrobic powtórnie! grrr
albo jak chce się urodzić na SLu, to czasami nie mogę się na nim urodzić - mimo że on żyje i nie siedzi w żadnym pojeździe - dopiero po paru klikaniach raz po raz na ten resp, gra 'zalapuje' i mogę się zrespawnować... grrr... pól biedy gdy taka akcja zdarza się na ffa, ale kurrrde na klanówce! to już normalnie nerwica mnie bierze :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 14:49 

co mnie wqrza w bf2- niestety najczesciej ludzie nie program. tym bardziej ze program mozna poprawic patchem...a ludzie..hmm.

@lady vicky
co do respawnu na SL-prawdopodobnie jak gracie jako klan to z jakas forma VoIP. Wystarczy powiedziec SL "rusz d..." o metr lub dwa, bo czesto nie mozna sie zrespawnic na sl z powodu jakis przeszkod terenowych (schody, za blisko sciana itp). Prawdopodnbnie jest to ograniczenie systemu spawna na sl w celu unikniecia efektu 'worldspawn' czyli 2 osob w jednym miejscu - blad i kaplica, znana na przyklad z Q1.
co do wild-ostatnio robilem przypadkowo jako pilot dla 2 z nich i musze przyznac ze byla to piorunujaca mieszanka, na tyle skuteczna ze wildy z przeciwnego teamu nie mialy za duzo do powiedzenia. ale ofkoz to jest ffa i ma sie nijak do klanowek.

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 21:44 

NIe wiem czy to było, ale wnerwia mnie:
a) ludki pisza mój nick jako teddy :P
b) jak jestem commanderem to se nawet pierdnąc nie mogę, tylko muszę siedzieć i commanderować ale mnie to wqrwia, np. byłem commanderem i oczywiście texty jak ja mogę latać BH, jestem kommanderem przecież, phi przez trzy następne rundy byłem najlepszy, bo latałem, KOMANDEROWAŁEM, czołgiem jeździłem itp. itd. a potem co?? :P kick i ban, tak się na mnie obrazili :P. Albo prubuje wystartować a gostek stoi mi na drodze, kłotnia 5 min. a potem go poprostu przeleci... eee, przejechałem :P.
c) ludki co z działkiem AA na czołg się rzucają :P
d) hmm kamera pod klawiszem "F12" wnika "pod texturkę" niemiłosiernie. Obrazek
e) gierka jest za ładna (jak grać jak ma się takie widoki)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 22:29 

Crist napisał(a):
Ehem...poczuj sie na jego miejscu,kiedy ma starcie 1vs1 z jabahhem to kto wygra?

Chlopie, masz powazny kompleks :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:08 

Mordoklej napisał(a):
Crist napisał(a):
Ehem...poczuj sie na jego miejscu,kiedy ma starcie 1vs1 z jabahhem to kto wygra?

Kompleks Jabby :D :D Tylko żeby mu tak nie zostało...

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:40 

Mordoklej napisał(a):
Crist napisał(a):

i nie masz granatnika i nie jestes bunnyhopperem:)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:02 

Lol,a czxy ja mowilem ze w polsce to jest tylko wilda???
Ja rozumiem ze to jest czlowiek,ale mi on bardziej maszyne niz czlowieka przypopmina (bez obrazy) :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:16 

Jak tak dalej bedziesz im cukrzyl to moze Cie do klanu jako maskotke wezma :lol:

Wilda to klan?

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:19 

lady vicky napisał(a):
Herman_1889 napisał(a):

dokładnie, jest jeszcze enclave... i fragi Wildy i enclave :lol:

heheeh enclave jest mniejsza przeszkoda <NO OFFENCE>, jako lowca skalpow biore pod uwage wilde. polowanie na nich staje sie coraz powszechniejsze. jak bym mial w statach np Ofiara: Jabahh (12) to by mnie mocno podbudowalo :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 18:04 

Mordoklej napisał(a):
Jak tak dalej bedziesz im cukrzyl to moze Cie do klanu jako maskotke wezma :lol:

Wilda to klan?

LOL,na bfcentral piszą ze wilda nie prowadzi rekrutacji :)
No wydaje mi sie ze wilda to jest klan bo uczestnicz w meczach turniejach itp. (Z tego co czytalem) :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 19:02 
Moderator forum

Crist napisał(a):
Mordoklej napisał(a):

Wilda to klan?

LOL,na bfcentral piszą ze wilda nie prowadzi rekrutacji :)
No wydaje mi sie ze wilda to jest klan bo uczestnicz w meczach turniejach itp. (Z tego co czytalem) :)

:lol:

Bardzo dużo wiecie o polskich klanach :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2