Teraz jest 4 gru 2024, 20:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 wrz 2005, 16:11 

To na początek

http://wiadomosci.onet.pl/1247309,2678,kioskart.html

na dokładke

http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,14283 ... forum.html

komentarze są najlepsze ;)

Co o tym myślicie ? Tak na serio bez OT :!:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 16:55 

MohammedZaherSzah napisał(a):

Co o tym myślicie ? Tak na serio bez OT :!:

no to sie wypowiem

Onet Wiadomości napisał(a):
A najwieksza tajemnicą przez nich skrywaną jest koniec świata w 2012 roku! Wiem co mówie bo pracuje w jednym z amerykanskich instytutow naukowych i przecieki odnosnie roku 2012 dochodzą do nas od dawna.

no to jedziem, bez OT śmiem stwierdzić że to brednie, data końca świata jest nam nie znana, co potwierdzil juz Nostradamus i inne wrozby jak i przepowiednie ktore jednak sie nie sprawdzily, to zalezy tylko od Niego. Wiec MZS nie sikaj, jeszcze zdazysz byc pr0 i wychowac dzieci ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 16:57 

ehehe :wink: nie wierze w to :P podobno koniec swiata mial byc w 1999 potem 2000 a na koniec w 2003 :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 17:11 

Koniec świata to bedzie za 50 milionów lat kiedy słońce zacznie się roższeząć i połykać wszyskie planety pokolei aż dojdzie do marsa a potem pierdzielnie. Tak przynajmniej ważniacy z NASA mówą.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 17:19 
Moderator forum

Ziemniaczek napisał(a):
Koniec świata to bedzie za 50 milionów lat kiedy słońce zacznie się roższeząć i połykać wszyskie planety pokolei aż dojdzie do marsa a potem pierdzielnie. Tak przynajmniej ważniacy z NASA mówą.

ja slyszlalem ze bedzie za 35 milionow jak slonce wygasnie...

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 17:33 

A to dobre , bo ja czytałem , że w 2012 ma walnąć kometa/asteroid w Ziemię o średnicy 20 km ! Ile w tym prawdy ? Spytajcie się górali.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 17:43 

Uapa napisał(a):
Ziemniaczek napisał(a):

ja slyszlalem ze bedzie za 35 milionow jak slonce wygasnie...

Whatever... i tak nie bedzie nas juz wtedy wsrod żywych! :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 17:46 

Cytuj:
A imo ma rację! Tylko bardzo ważna sprawa: koniec świata nastąpi przed czy po Euro 2012, które odbędzie się w Polsce i Ukrainie (rzecz jasna chodzi o piłkę nożną)???

LOL, ten komentarz jest świetny :D:D

Swoją drogą ja słyszałem, że w 2017 ma walnąć kometa i nas wszystkich zabić ^.^

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 18:28 

1995 1999 2000 2001 2002, a teraz 2012? za dużo końców światów przeżyłem, żeby w to wierzyć

co do teori spiskowej, na google nic o tym klubie nie jest napisane...a jeżeli na google nic nie ma, takie coś nie ma prawa istnieć:P

btw to Bush zabił Kennediego, przeniósł sie z przyszłości urzywając magicznej wazeliny technicznej !

muahahahhahaha świat będzie móóóój
:P

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 18:57 
Moderator forum

Obawiam się panowie że koniec egzystencji człowieka i innych stworzeń na ziemi jest bliższy niż wam sie wydaje :). Polecam poszukać sobie badań nad zmianą położenia biegunów magnetycznych ziemi, ich zanikania i związanego z tym wygaśnięcia pola magnetycznego wokół ziemi. Soon in area near you :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 19:19 

jehowi koniec swiata maja co tydzien :) i urzadzaja spotkania w sali widowiskowej niedaleko miejsca gdzie mieszkam, niestety po wszystkim kazdy wychodzi z zawiedzona mina :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 20:14 

ja oglądałem program na discovery i podobno jak kszięzyc się od nas "odsuwa", to Ziemia kręci się coraz wolniej, pole mganetyczne zanika, topią się lodowce, sahara zmarza, ple ple ple . W grze Hostile Waters w intrze był taki text "w 2032 roku wydarzyło się coś niezykłego, zapanował pokój" te komentarze były pisane wg. takiego wzorca "w xxxx roku wydarzy się coś niezwykłego koniec świate, lepper prezydentem, Jacksonowi odpadł nos, pies zagryzł Busha, jak bush go p**** (zzofiljeden) :P, ciocia klocia dostała zeza, nakręcili kolejnego Gozillę, 100 letni wujek roman ma 100 dzieci, ehhh bzdety
Cytuj:
to jeszcze nic !!! ZIEMIA JEST PŁASKA
a oni nam wmawiają że okrągła-nie dajmy się

Cytuj:
Swiat sie skonczy? przeczytajcie, mam dosc dowodow...
Przeciez od dawna bylo wiadomo ze swiat sie skonczy, ropa poszla w gore, wisla nie weszla do ligi mistrzow, kwasniewski konczy kadencje, bush nie ma potomka zeby wywolac nowa wojne w azji mniejszej, buduja ruraciag z rosji do niemiec z ominieciem polski, wielkie korporacje omijaja inwestycje w polsce, berger popiera tuska i kaczynskiego na swojej stronie w necie... mozna by dlugo wymieniac, nie wiem czy dotrwamy do 2012

pozdro dla ludzi z poczuciem humoru :)

a do was apokaliptycy- budujcie juz bunkry w ogrodku przed blokiem...

Cytuj:
Tajnym szefem tej organizacji jest Minister Pol!!! Zawiaduje stworzeniem
autostrady do srodka Ziemi - chca polaczyc nas z pieklem!!!!

Cytuj:
Mój dziadek, co się nigdy nie myli mówił,
że koniec świata będzie jak Polska zostanie mistrzem świata w piłce nożnej.Dlatego nie ma co się martwić.

Cytuj:
CZYTAJ<<<<<< BARDZO WAZNE!!!!
Nie ma sie czego bac. Wczoraj widzialem TERMINATORA, powiedzial mi, ze wyslali go z przyszlosci, zeby pozabijal tych wszystkich bandziorow! Ja mu wierze. W koncu to Terminator. On jest dobry.

Cytuj:
LUDZIE nie uwierzycie!!!
Dzisiaj ze mna skontaktowal sie ET i powiedzial ze ta orgaznizacja to tylko przykrywka dla niego i reszty kosmitow!!!! tak naprawde to kosmici chca zawladnac naszym swiatem a koniec swiata wiarze sie z ich przybyciem na ziemie!!! mowie wam sam ET i YOWIE mi to powiedzial!! zacznijcie myslec nad bronia plazmowa bo tylko tak ich pokonamy!!

Cytuj:
wcale nie
w strefie 11 mówili ze swiatem rzadza przybysze z gwiadozbioru Oriona. A oni sie znaja bo ten pan co mu okulary spadają to fachowiec jest.

PS. ja skomentuje tak racja/prawda jest jak d**a każdy ma własną
PS2. ja to się bardziej przestraszę jak mi zawyje syrena i bombkę atomową zrzucą na Kraków, a nie że mi jakiś klubik ziemią porządzi.

Ostatnio edytowano 15 wrz 2005, 20:42 przez teddy_beer_maniac, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 20:37 

a ja to wszystko mam gdzieś.. idę se pograć w bf-a (bo serw do lineage2 padł) :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 21:16 

A czego sie przejmowac? I tak w końcu wszyscy umrzemy (fizycznie) i nawet jak swiat pierdyknie to i tak pozostaniemy. Co noc staram sie zagladac w astral :twisted: ;) czasami sie udaje.

P.S za 3-4 mld lat słonce ponoć osiągnie rozmiary ok 1/3 większą niż tera z powod braku wodoru, ostatecznie za 5-6 mld lat ma powiekszyć swoje rozmiary 2-3 krotnie, pochłaniając planety wewnętrzne(przedtem i tak temperatura na ziemi wzrośnie na tyle by unicestwic życie) Po ok 12 mld lat dojdzie do eksplozji i postatnie tzw. biały karzeł :D.

miro

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 22:31 

hmm ja tam sie nie znam czytalem cos o jakies wojnie z chinolami i podziale naci a co do nostradamusa to hmm kots zle przeczytal owe przepowiednie bo w zadnej nie podal on daty 2012 jako ostateczniej malo tego gdzies byla nawet podana data kolo 3tysiecy ale to inna bajka... Szczerze to mam w dupie czy ten koniec swiata bedzie czy nie i tak wszyscy pujdziemy do piachu 8)

:arrow: :wink: :arrow:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2