Dnia 22.IX.2005r. o godzinie 17:00 (godzine można zmienić zależy głównie od ilości chętnych) naszego czasu (

) odbędzie się EvS Party. Server [3C]- Server - For All Bastards 212.122.202.151:14567
ew. pl [3C] & PKT Clans Server 212.122.202.191:14567
[Servery są dobre i chyba nikt nie będzie miał zastrzeżeń. Ostatnim wariantem jest (choć takiego nie zakładam) będzie server Powerzone użyczony przez Deec'a].
Zasady:
Prosto, dzielimy się na dwa zespoły ( Sniperów i Engów ). Gramy bez pojazdów ale na standardowym Battlefieldzie tj. bez modów. Tak więc gramy with nades

. BC- wydaje mi się że tutaj sprawa jest jasna i nie pakujemy się na nieprzejmowalne flagi a także nie przyczajamy się nigdzie na spawn kille. Głupie zachowanie na servie będzie szybko tępione (uwaga głównie do nowych graczy) żadnych specjalnych TK zaczepiania itp, itd. "Admin patrzy"
Kontakt & Zapisy:
Info można zostawiać tutaj aczkolwiek prosze o kontakt na privie (gg:4817558). Podam hasło i dotychczasowych zapisanych graczy ( jeśli ktoś chce grać pod "fejkiem" to podam fejk
Uwagi:
ilość graczy jest ograniczona aczkolwiek wydaje mi się że każdy kto zgłosi chęć grania w party dostanie taką szanse ""No Lame no Game"

:):)
Oczywiście na serverze obowiązuje zasada
"Admin Patrzy" każde złamanie zasad będzie karane. No to wsio czekam na wasze propozycje i zgłoszenia HF&GL
EDIT
dostałem sygnały, że engowie chcą Stalingrad jako swoją mape... co do sniperów nie wiem bo nie gram tą profesją zabardzo... jakieś propozycje ??