Teraz jest 23 lis 2024, 13:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 wrz 2005, 19:47 

Podczas rozgrywki utraciłem połączenie.Miałem sporo punktów.Czy je też straciłem? Czy może to co zarobiłem do momentu utraty poł.zostaje naliczone? Dziwne że mnie rozłączyło bo miałem najmniejszy ping ze wszystkich grających(50)!,a punktów sporo :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 19:53 

sporo punktów w tej jednej rundzie?? bo ja myślę że te punkty straciłeś, ale głowy nie dam.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 20:10 

nie nie straciles :) punkty odrazu wchodza na konto ale medale itp dopiero na koniec rundy :) ale mogles to dac do hyde parku :P ale ok :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 20:21 

No nie wiem. Tylko raz udało mi sie zdobyć ponad 100 pkt w rundzie. Więc ją dobrze pamiętam. Rozłączyło mnie przed końcem rundy - najlepszej jak do tej pory :( , a w statsach gdzie są opisane najlepsze wyniki na mapach niestety nie naliczyło mi. Zatem raczej ci przepadły pkt.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 20:27 

"sporo punktów w tej jednej rundzie?? bo ja myślę że te punkty straciłeś, ale głowy nie dam"

>>Jak na samotnego mechanik-czołgista to chyba sporo jakies 160pkt(szykowało sie nastepne złotko hehe)<<<

nie nie straciles Smile punkty odrazu wchodza na konto ale medale itp dopiero na koniec rundy Smile ale mogles to dac do hyde parku Razz ale ok Very Happy

>>dzięki kamien z serca biorąc pod uwage że a)mam mało czasu b)pierwsze odblokowanie broni miałem mało trafne :? <<<

"No nie wiem. Tylko raz udało mi sie zdobyć ponad 100 pkt w rundzie. Więc ją dobrze pamiętam. Rozłączyło mnie przed końcem rundy - najlepszej jak do tej pory Sad , a w statsach gdzie są opisane najlepsze wyniki na mapach niestety nie naliczyło mi. Zatem raczej ci przepadły pkt."

>> :cry: :cry: :wink: jak jednak przepadły to trudno może kiedyś se to odegram ale pewnie już nie jako mechanik-czołgista a BlackHawk_Squad :D(zanim dadzą patcha 1.3) bo wtedy BH nie będzie taki boski :?:

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 21:15 

Co do punktów, to na pewno ich nie straciłeś - są zapisywane od razu na konto bez względu na to czy doczekasz do końca rundy.
Jeśli chodzi o medale to nie wiem jak to z nimi jest... 8)
Ale wracając do rozłączeń, zwisów, awarii elektrowni i innych zdarzeń przerywających połączenie z serverem, to pamiętaj, że po ponownym połączeniu z serverem, będziesz posiadał tyle samo punktów co przed rozłączeniem, zakładając że trwa jeszcze ta sama runda oczywiście.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 21:53 

Punkty i inne są zapisywane na koniec rundy tylko i wyłacznie jeśli grałęś w danej rundzie dłużej jak 5 minut i runda nie została niczym zakłócona, przerwana - zwiecha serwera, restart serwera itp.

Też zauważyłem ostatnio coraz częstsze przypadki rozłączania jak masz dużo punktów, a nawet kicki, niby za tk. Ostatnio grałem na niemieckim, klanowym serwerze - klan vs reszta i klan przegrywał 70-150, odrazu poleciały kicki. Koleś co miał 90 pkt przede mną poleciał, ja miałęm 70 i polecialem zaraz po nim, niby za tk obydwoje, a nie miałem nawet jednego tk na tym serwerze. Oczywiście punkty się nie zapisały :\.

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 22:16 

ta... to czemu pisze np jak brakowalo mi 2 punkty do 10500 i mialem taka akcje weszlem na serwa zabilem goscia i radosc cos tam dostales awans itp i nie chcacy zabilem swojego eh i znow 10498 zabijam goscia i znow awans :D wiec punkty sa naliczane ciagle :P a pozatym sprawdz napisz se na kartce ile masz tera wejdz na jakis serw zdobadz 10 punkow i wyjdz przed koncem mapy :P poczekaj 10 min :D i sprawdz ....

Tytuł:
PostNapisane: 18 wrz 2005, 23:12 
Moderator forum

Problem rozumiem rozwiązany ?
Zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2