Teraz jest 26 lis 2024, 09:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:09 

"Wlooczykiju, ja wozilem jakiegos barana z klanu Wilda..."
hyhyhyhyhy :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 00:36 

Vatzeque - przenosze ja po prostu, jak to Łowiecka - na barana ;).
I to na prawde w sposob malo praktyczny ;) = smiglo od gory jest niezniszczalne - postawilem Cobre na BH a potem polecialem BH :)
mialem beke.

Przy okazji - czasem skutecznosc strzelania zalezy od pinga i ni cholery nie idzie trafic. Mialem kilka razy dobrych gunnerow i wtedy byla niezla jatka, czasem trafial mi sie dobry pilot i byla tez jatka ale czasem rece i nogi sie zalamuja.
Na Dalian lece ruskim z gunnerem, atakujemy flage, czekam az walnie, czekam, czekam na ostrzal z dzialka i spostrzegam, ze kolesia nie ma u mnie nie wiem od kiedy. Taxi sobie zrobil matol jeden.

Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 01:51 

A walenie z Hellfire'a to czysta poezja ;)
Frag goni frag. Żaden czołg się nie oprze :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:08 

Nie zapomne jednej akcji w grze podczas której do heli transportowego MECów wrzuciłem 2 granaty. Myśleli, że zajmą flage :lol: a tymczasem 6 fragów wpłynęło na konto 8)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:27 

moim zdaniem to EA powinno zrobic dla anti-tanka nową bron przeciw smiglowcom (nie dla samolotow) "ground o air" ziemia powietrze wtedy problem byl by z glowy

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 16:34 

Głupota. Śmigłowce mają najbardzie przegrane ze wszystkich pojazdów. Broń ręczna TOWy Stingery itp. to wszystko zabija śmigłowce i to każde. Chcesz mieć ręczną wyżutnie AA? Graj w Vietnama

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 18:34 
Moderator forum

Którego moge Ci sprzedać po przystępnej cenie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 18:37 

smiglowce choc silne to sa zniszczalne. Samoloty nie bardzo ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 18:50 

Z tymi rakietami AA to jest kiepsko. Myśliwiec nie jest w stanie w realu wymanewrować rakiety na dopalaczu i szybkim zwrotem w strone lub w góre. Bez wyrzucenia rac. Nowoczesne rakiety AA potrafią namierzyć i zniszczyć cel pomimo wcześniejszej utraty źródła ciepła. Rakieta lokalizuje najblisze jednostki powietrzne sprawdza czy jednosta jest wroga. Jeżeli tak to rakieta sama się namierza znowu na cel a nie Leci sobie w pizdu za przeproszeniem.

Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 19:24 

No dokladnie, po to jest system identyfikacji swoj/obcy, zeby nie zdazaly sie takie numery, ze rakieta zmylona flara naprowadza sie na nasz heli :-|
Rozumiem ze akurat coz "naszego" znalazlo sie na kursie kolizyjnym rakiety (i to ewidentnie bylaby wina operatora AA) ale strzelajac w grze nigdy nie ma sie pewnosci czy gdzies tam, za wzgorzem, nie "uszkodzimy naszego pojazdu" zabładzonym stingerem...

PS
rakietami AA tez sie da zestrzelic samolociki, trzeba tylko wyczuc moment (zawsze walic od tyłu i najlepiej jak leci w miare prosto, ewentualnie wolno nakreca duzym promieniem) Oczywiscie nie trafia sie za czesto, ale predzej czy pozniej spadnie na 100% :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 14:03 

tequila---> IFF nie zakładają w rakietach naprowadzanych na podczerwień, tylko ewentualnie na większych, naprowadzanych na radar - a ogólnie do identification-friend-or-foe jest stosowana w radarach lotniczych. Do takich Stingerów czy innych Sidewinderów się tego nie pakuje - dlatego przytrafić się może przypadkowe zestrzelenie własnego samolotu/heli.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 20:23 

z tymi bh to ogolnie kaszana jest. Ja ostatnio latalem z zajefajnym zespolem jako pilot i bardzo niepodoba mi sie to ze bh jest wedlug mnie nie do zestrzelenia. Jak leci na ciebie rakieta to dajesz przepustnice na maks i rakietka poszla se w las. Moze patch 1.03 cos przyniesie.

A mam takie pytanko jak latacie helim to na widoku z kabiny czy z zewnatrz ?? Bo ja tak roznie tylko samolotami zawsze ze srodka patrze

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 21:09 

Faktycznie BH to mordercza broń jeżeli ma dobrze obsadzony Team.Ja gdy walcze po drugiej stronie barykady niz BH i widze że sie zbiliża staram sie pozostać w ukryciu chyba że mam broń typu "wielkie działo" to wtedy próbuje coś zdziałać.

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 21:14 

heh a ja zazwyczaj latam BH w 2 osoby wieczorami :twisted: i wam powiem ze jest to w sam raz no wiadomo zenie mozna prowadzic ognia z 2 minigónów rownoczesnie ale jest luz przynajmniej nikt sie nie dasa jak na fladze dostanie z Eryka w Morde i wypadnie ;] a juz najlepsza kombinacja to 4 osoby ;] 2 gunner+pilot+ mechanik ;] Jeden wystarczy jak sie bezpiecznie lata ;]

Tytuł:
PostNapisane: 19 wrz 2005, 21:24 
Maskotka BF.pl

a ja nie przepadam za BH - za to Cobra/Mi-28 roX :twisted:

Btw. Szymas - plz zmień podpis, to forum publiczne i nie powinno się używac wulgaryzmów, zwlaszcza w sygnaturce....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2