dare.k napisał(a):
Czy można wyleciec z serwera za to, ze wkurzy sie admina? Np. gdy sprzątnie mu sie z przed nosa samolot, którym on chcial leciec. Kilka razy mialem takie wraznie. Po jakiej akcji udanej dla mnie, a kompromitującej dla przeciwnika, zostałem wyrzucony z serwera.
Moj ping byl ok, zadnego ostrzału koleżeńkiego.
można wylecieć za zabicie admina, za posiadanie większej ilości punktów niż admin, za zabranie sprzętu na który łasił się admin, za posiadanie zbyt dobrych statów, za zbyt lamerską grę i nie przynoszenie pożytków drużynie... można także wylecieć... ponieważ inny członek klanu albo znajomy admina chce się wbić na serwer...
pmiętaj - admin to też człowiek, tylko z większą władzą, czasami zdarzy mu się mieć zły dzień i wtedy można się nadziać... co prawda admin jako osoba sprawująca władzę

nie powinien popełniać błędów, jednak ponieważ to jest niemożliwe (bo każdy człowiek popełnia błędy), więc czasem i jemu zdarzy się jakiś przypał...
pamiętaj też, że są admini, którzy nadają się na te stanowisko i są ci, którzy się nie nadają, ale mają wystarczające znajomości, żeby sprawować taką funkcję... tych pierwszych należy szanować, tych drugich - olać
ja w sytuacjach opisanych na początku posta robię jedno - zmieniam serwer
pozdrawiam i miłego dnia