Teraz jest 5 mar 2025, 20:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 00:36 

Hahah bardzo interesująca teoria, szkoda tylko, że voty na mnie posypały się CHWILĘ po tym jak dostałem się na serwer, więc niby kiedy miałbym wg "pana" zainicjować votekicka na kogoś z waszego klanu? Pewnie w trakcie ładowania mapy :roll: . Jedyny votekick jaki zainicjowałem to vote na "pana" (w oczywistym odwecie), chwilę po tym jak skonczyło się głosowanie na mnie. Dodam jeszcze, że wychodząc z serwera po skończonej rundzie zauważyłem, ze leci na mnie już kolejne głosowanie od innej osoby z klanu KGW. Następnym razem proszę uważnie przeczytać, kto zainicjował vote'a (az dziw bierze, że można mieć z tym problemy :roll:) , bo to ja nie byłem na pewno.

-edit-
pako być może masz rację, jedno jest pewne - gdybym ja świadomie pierwszy zaczął vote'a na kogoś z KGW, na pewno nie napisałbym poprzedniego posta

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 00:41 

chm , jeśli byłby to bug to trochę głupio wyszło :?
, ale jak się ktoś pyta o co chodzi a w odpowiedzi pojawia się kolejny votekick to by chyba nawet świętego wnerwiło

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 00:45 

alCatraz---> to musiał być bug, bo sam widziałem dwa razy inicjowane przez Ciebie voty:) to było na Karkandzie na Asterze, chwilkę temu, tak? No to musiał być ten słynny bug z głosowaniem:)

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 00:57 

Qrna więc rzeczywiście to był bug, no cóż pozostaje mi tylko przeprosic za oskarżenia, bo w sumie zareagowaliście prawidłowo. :) Zapomnijmy o tej sprawie.

BTW. Jezeli ten patch szybko nie wyjdzie to chyba odstawie BF'a do czasu wyjścia łatki, normalnie szkoda nerwów. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 01:32 

wiec nie ma problemu :) ,
a co do sprawy to nie ma mowy żeby zapomnieć o tym , ktos za to odpowie i nawet wiem kto :wink:
ogłoszenie. zbieram Sqad na misje specjalna w celu anihilacji znanego terrorysty mr. BUG’a ostatnio wdzianego w lokacji o kryptonimie EA :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 01:45 

No to spoko, że się wyjaśniło. Browary wyślijcie pocztą 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 07:52 

No to teraz bedzie problem, bo nei wiadomo czy ktos na nas glosuje czy ma buga...ja jeszcze tego nie mialem ale pare dni temu mialem cos co mi sie nie podobalo a co bylo opisane na forum.
>gnat8 został usuniety z servera
takie cus mi sie pojawilo a ja na tym servie gralem jeszcze.

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 11:29 

Obrazek

Też miałem ostatnio ciekawą sytuacje. Stoję sobie czołgiem przy fladze, dostaje punkt za neutralizacje, poczym ukazuje się napis, że zostałem zabity (do tego przez kolegę). Wszystko Ok, tylko że ja nadal sobie stoję przy tej fladze cały i zdrowy. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 11:39 

heheh zwalowy bug, cos powinni z tym zrobic, ale jest jeden ktory mi sie podoba a mianowicie:
>strzelanie do palacego sie sprzetu, czym kolwiek, zawsze jest szansa ze naliczy nam punkty :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 12:09 

to ja mialem podobna sytacje co pako424, z tym ze mnie serwer poinformowal ze wlasnie wyszedlem z gry :shock:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 14:51 

Hehehe :) czasami sie zdarza w kazdej gierce tak jest ja lecialem sobie kiedys samolotem i nagle patrze a tam pisze ze jestem is no more :D niewidzialem o co chozdzi bo caly czas sobie latalem :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 14:53 

mi się raz trafiło do Su-30 jako co-pilot razem z jakimś wymiataczem który zawzięcie robił rzeź na dole nabijając mi statystykę na gold stara kill assistami (on miał pare TK)
dostałem w tedy jedna baretkę i jedno odznaczenie (aerial service i crew service)

sam też coś tam ostrzeliwywałem z rakiet ale generalnie zaszybko wszystko się działo by mieć coś więcej niż sporadyczne fartowne killsy

i gdy rozgrywka powoli zaczynała zbliżać się ku końcowi zostaje wywalony z gry i mam taki sam komunikat jaki dostał Gonzales
"głosowanie automatycznie udane...."

albo mega pechem trafiłem jakiś pojazd gdzie siedziało kilku naszych (np. 3xTK) albo mnie admin pyknoł (mysląc że to ja taki rzeźnik lotniczy jestem) albo bug :x

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 15:09 

Ja dzisiaj miałem niezłą akcję. Niektórzy wrogowie wyświetlali mi się jako przyjaciele! Byli nawet na liście naszej drużyny, i wyświetlało się, że zabija kolegę. Tego chyba jeszcze nie było.

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 16:05 

JA MIALEM KIEDYS TO SAMO PATRZE CZERWONY NAPIS TO LADUJE PESTKI, po chwili "zostales ukarany za zabicie kolegi" itd. Czy to czit czy bug panowie? hmm. :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 wrz 2005, 16:07 

a mnie wkurzaja debile. wlasnie gralem na dalian plant 64. w penym momencie(gdy atak na lad sie nie udal) bylem ejdynym, ktory ruszal dupsko poza lotniskowiec. Wyobrazcie sobie 31 chlopa siedzacych na lotniskowcu...wrogie heli i samoloty mialy ubaw po pachy :shock: szkoda, ze ja nie bardzo

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2