teddy_beer_maniac napisał(a):
Holman wiesz że w większości twoich postów nie piszesz polskich znaczków (ą,ś,ć,ź itp.) ??
Jak to napisał mati - pokolenie e-analfabetów ehehehehe PS. Jaki mati???
Zapewniam cie ze nie przejmuje sie tym ze nie ma w moich postach polskich znaczkow i czasem odpowiedniej interpunkcji i nie mam zamiaru ich stosowac w Internecie dopoki komunikat jest zrozumialy (a w wiekszosci wypadkow tak jest). Polskich znakow uzywam tylko na poziomie oficjalnej korespondencji biznesowej. A z wielkiej litery pisze Cie w stosunku do osob ktore naprawde szanuje. Wyciagnij zatem odpowiedni wnioski.
A "sciagnelem" zamiast "sciagnalem" napisalem wlasnie przez czytanie takich burakow ortograficznych na forum, ktore np. ty produkujesz. To sie potrafi rzucic na mozg bez wzgledu jak sie przed tym bronisz, szczegolnie u wzrokowcow. Myslisz ze sprawia mi przyjemnosc czytanie takich "wogule", "karzdy" czy innego dysortograficznego lub dysleksyjnego dys-belkotu? Nie.
Ciekawostka: u mnie w podstawowce NIKT nie mial zadnego "dys", albo pisales dobrze albo dostawales 2. Na pocieszenie dodam ze jak ktos pojdzie do jakiejs powaznej firmy i zacznie pisac w taki sposob jak niektorzy na forum to gwarantuje ze stanie sie posmiewiskiem polowy zatrudnionych i wiekszej czesci kontrahentow.
PS.Mati to taki gosc co zawsze jest za toba i nigdy nie wiadomo kiedy cie zaskoczy.