Mój jedyny ban na serwerach zdobyłem właśnie za zbyt częste zabijanie admina serwera, opisałem to
tutaj.
Latałem samolotem jako MEC na Operation Clean Sweep. Nie przelatywałem przelatywałem do bazy US, nie zabiłem ani jednego swojego, nie przeklinałem (w ogóle się nie odzywałem) etc. Trzymałem się wszystkich zasad obowiązujących na tym serwerze.
No może z wyjątkiem jednej... Nie do końca szanowałem admina, co okazywałem dość często zabijając go. Po kolejnym jego zgonie zobaczyłem ekranik z informacją, że zostałem wykopany i zabanowany.
Kolegę który również grał na tym serwerze poprosiłem aby napisał, że Praetorius pyta się dlaczego został usunięty. W tym momencie kolega również został wykopany i zabanowany.
P.S. Mam taki pomysl zeby zalozyc temat o nazwie "Serwery, ktorych powinienes unikac" albo cos w tym rodzaju bo taki temat pozwoli nam uniknac sytuacji jak chodzby te opisane w tym temacie. Wypowiedzcie sie co o tym myslicie. Jak bedzie pozytywna odpowiedz to sie taki temacik zalozy.
Pozdro i do zobaczenia na polu walki

P.S. Mam taka propozycje aby utworzyc oddzielny temat o nazwie "Serwery, ktore powinniscie omijac" czy cos w tym stylu. Dzieki wpisom graczy bf2 bedziemy mogli uniknac takich sytuacji jak np napisanych w tym topiku. Jezeli taki temat ma sens bytu to chetnie go utworze tylko najpierw wole wysluchac waszych opinii.
Pozdro i nie dajcie sie zabic na polu walki:P
Zarejestrowałem się na forum klanu, do którego należy serwer, gdzie napisałem o złym administrowaniu. Efekt

ban na forum, a uzasadnienie jego, uwaga cytuję: „Fuck off”.

Nic wiecej jak tylko napisz na jakim to bylo serwie zebysmy mogli go szerokim kolem omijac, a co do postawy admina i klanowiczow tego serwera tylko jedno mi sie na mysl nasuwa : sa ludzie i sa taborety