wczoraj miałem dziwną sytuację
wlazłem na pierwszy lepszy server 64slotowy z wolnymi miejscami - padło na jakis francuski
i odrazu widzę że jest vote na kicka namnie
oczywiście nie udało im się (jeszcze nigdy nie widziałem udanego głosowania)
patrze że mam pinga 150 to sobie pomyslałem że to może to ale po chwili spadł do 50 i przestało lagować
były jeszcze z 2 voty na kick i się uspokoili
po jakiejś godzinie grania mam takie dwie sytuacje:
jest ostra sieczna na shraqui penisula - wybiegam zza rogu i zdejmuje przeciwnika poczym dostaje serię w plecy (TK) lekko poirytowany że idiota mnie nie rozróżnia od MECow dałem punisha (gościu bynajmniej nie przepraszał) a po jakiś 10 sekundach dostaje od tej osoby vota na kick
dosłownie za parę minut po krótkiej chwili wachania stawiam claymora na schodach przy bazie do której ciągle arabów niesie (doszedłem do wniosku że swój zauważy to na schodach bo widać jak na dłoni) ledwo zlustrowałem pobliskie dachy przez lunetkę leci jeden "swój" - wpadł na schody, zatrzymał się, rozejrzał (patrząc w dół) poczym ruszył po schodach w dół -> TK dlamnie
odrazu punish i z miejsca vote na kicka namnie od tej osoby
nie wywalili mnie ani razu ale w przeciągu około 2 godzin gry było z 10 votów na kick
ciągle mnie zastanawia o co w tym chodziło
francuzi to takie buraki czy innym pokazywało że mam jakiegoś kosmicznego pinga (wszystko płynnie 40-60) czy chodziło o rangę (świeżo założone nowe konto)
PL w nicku niebyło a punktacja też średnia