Teraz jest 23 lis 2024, 15:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 wrz 2005, 18:06 

Jak patrze na ten budynek normalnie z dalszej odleglosci jest ok.Jak z tej samej odleglosci lookne przez snajpe to mam takie migajace czarne kawalki :?: Widzialem cos podobnego na kompie u kumpla.Zaznacze ze chodzi o tylko o tego typu budynki(i tylko te okienka w nich + ploty). Moja grafa 7800gtx,kumpla 6600.

tak to wygląda http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... 0058bf.jpg

a tak bez snajpy z tej samej odleglosci http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... 0067vu.png

Mam grafike ustawina na ULTRAHIGH.

Jak ktos moze to sprawdzic u siebie (szczegolnie na kartach nvidia) to dzieki.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 18:10 

Wyglada na wine sterow. Ja tez mam problemy z texturami ale na 6600gt. Pokombinuje ze sterami Omegi bo te oryginalne nvidii sa beznadziejne

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 18:12 

Omegi to normalne ForceWare'y z kilkoma dodatkowymi opcjami. Niewiele mogą pomóc na takie problemy.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 18:14 

No wlasnie widzialem to na innych kartach w tym 6600 zwyklym.Jak dam za stare stery to sie nie instaluja bo jest napisane ze nie obsluguja mojej karty.Zreszta spraedzalem na kilku wer. sterow i to samo.Teraz mam 78.03 beta to samo :( A te omega pasuja do tej karty? Jaka wer najl.wgrac.Mozesz dac mi linka do nich?

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 18:57 

Widze ze nikt nie wie konkretnie albo nikomu sie nie chce :( Moze ktos kto ma nvidie wejsc na ten level i sprawdzic czy ma to samo???? Jak nie ma to podac jaka ma karte i jakie stery.Ludzie zakladaja tematy typu jak odtwozyc filmik "MINE" litosci tak ciezko dopasowac kodeki?? A czlowiek ma tu naprawde problem i nic.

Tak konczy sie zbytnia pazernosc na latadla znajdujace sie na lotniskowcu :wink:
http://img74.imageshack.us/my.php?image ... e449uk.png
http://img383.imageshack.us/my.php?imag ... 3335jk.png
http://img163.imageshack.us/my.php?imag ... 6669hr.png

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 21:04 

A coś ci się nie podobało w temacie MINE? Bo to ja go założyłem. Jest miejsce na tematy ogólne i jest miejsce na problemy. O ile są związane z BF2.
Oczekujesz że wszyscy rzucą wszystko bo ty masz problem. Cierpliwości człowieku. Skoro uważasz że dopasowaniw sterów to taka prosta sprawa "litosci tak ciezko dopasowac kodeki??" to se dopasuj a nie zawracaj ludziom głowę. Jak prosisz o pomoc to okaż trochę pokory. Akurat ja ci nie jestem wstanie pomóc. A wpisuję się bo odebrałem to odrobinke osobiście.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 21:28 
Moderator forum

Problem zwie się z-fight i już był wałkowany nie raz w dziale problemy. Opcja szukaj will do.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 21:55 

pasqdnick napisał(a):
A coś ci się nie podobało w temacie MINE? Bo to ja go założyłem. Jest miejsce na tematy ogólne i jest miejsce na problemy. O ile są związane z BF2.
Oczekujesz że wszyscy rzucą wszystko bo ty masz problem. Cierpliwości człowieku. Skoro uważasz że dopasowaniw sterów to taka prosta sprawa "litosci tak ciezko dopasowac kodeki??" to se dopasuj a nie zawracaj ludziom głowę. Jak prosisz o pomoc to okaż trochę pokory. Akurat ja ci nie jestem wstanie pomóc. A wpisuję się bo odebrałem to odrobinke osobiście.

A ja widze że temat "Problem z MINE" załozył "nom4k" a nie "pasqdnick". Jak
mogłeś więc odebrać to osobiście? Może i byłem zbyt niecierpliwy ale nie wciskałem kitu tak jak ty że załozyłeś ten temat :!:Masz wyłączność na temat
z wyrazem "mine"? Czytaj ze zrozumieniem. Łatwiej dopasować kodeki niż stery(kodek działa lub nie a ze sterami bywa różnie). Pokora?->nigdy i wobec nikogo\niczego. Jezus i pokorny chłopiec. http://img368.imageshack.us/my.php?imag ... iec8mw.png

THX Hynol!

Ostatnio edytowano 23 wrz 2005, 22:30 przez amon, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 21:58 
Moderator forum

stery nvidia 77.72

przynajmniej na 6800 gt dziala wszystko idealnie :!: :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:28 

Też tak mam na GF6600GT i miałem na wszystkich sterownichach z serii 77.xx , 78.xx i 80.40. Problem rzeczywiście był już omawiany, o ile pamietam nie znaleziono rozwiązania, ale nie śledziłem tematu do końca :D.

PS. Co ten trup i rozbebrany mózg na pokładzie lotniskowca mają do tematu :shock: :roll: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:35 

fOrTy_7 napisał(a):
Też tak mam na GF6600GT i miałem na wszystkich sterownichach z serii 77.xx , 78.xx i 80.40. Problem rzeczywiście był już omawiany, o ile pamietam nie znaleziono rozwiązania, ale nie śledziłem tematu do końca :D.

PS. Co ten trup i rozbebrany mózg na pokładzie lotniskowca mają do tematu :shock: :roll: :?:

Kamien mi z serca spadł bo już myślałem że to jakieś artefakty i karta zwalona.

Nic.To miało lecieć gdzie indziej :wink: sorka

>>>Twinn>>>"stery nvidia 77.72

przynajmniej na 6800 gt dziala wszystko idealnie"

>>>Ten 6800 gt jest na AGP czy PCI-E? Wydaje mi sie że na PCI-E są takie jazdy.Jednak moge sie mylić.

Ostatnio edytowano 26 wrz 2005, 16:04 przez amon, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 22:39 

Ja cos takiego mialem na karcie ATI przy wylaczonym filtrowaniu
anizotropowym lub filtrowaniu x2, przy x4 w sterach (lub ustaiwnie w grze na
High) problem "migajacych" tekstur znikl...

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:14 
Moderator forum

amon

karta jest na AGP.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:24 

No ja mam karte PCI-E. W innych grach też zaobserwowałem takie anomalia.

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2005, 23:28 

fOrTy_7 napisał(a):

A możesz zapodać screena z tej mapki co ja dałem i z tego budynku? Chciałem porównać. Nie_pokornie ale proszę :wink:

>>>fOrTy_7>>>No ja mam karte PCI-E. W innych grach też zaobserwowałem takie anomalia.

A ja mam to tylko w BF2. Okna w tych budynkach no i drewniane ploty

Ostatnio edytowano 26 wrz 2005, 16:04 przez amon, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2