cooler_pl napisał(a):
Dyskusję dokończyć prosze na privach tudzież prywatnych forach klanowych, a nas poinformować w nowym topiku o jej wyniku
Minął równo tydzień od zamknięcia topiku w którym omawialiśmy „przypadki” graczy klanu px2, więc zgodnie z zaleceniem cooler-a informuje o wynikach dyskusji dokończonych (też zgodnie z zaleceniem) na „privach”.
Podsumuje cały temat w trzech punktach.
1. Z buńczucznych zapewnień kolegów z klanu px, w których to wyrażali wielka chęć wysłania swych plików do PB zostały jedynie…zapowiedzi.
2. Nasze zapowiedzi dotyczące zabezpieczenia własnego serwera w jak najlepszy sposób, dzięki uprzejmości kolegi bcj-ota zostały wprowadzone w życie.
3. Koledzy z px2 wyrazili jednak chęć „wyjaśnienia” sprawy na privie. Za pomocą gg zostałem „pouczony” jak to nieładnie zachował się nasz klan i ja sam, informując publicznie o naszych wątpliwościach dotyczących czystości gry kolegów Attilla i Vg, o ich nieczystej przeszłości, oraz przekazano mi, iż nieetycznym było publiczne ujawnienie sprawy włamań pana Vg na konta graczy innych klanów sceny bf2.
Nie będę przedstawiał całej treści tego „pouczenia” gdyż jest to kilkudziesięciozdaniowy zlepek wszelkich znanych przekleństw i wyzwisk, a podam jedynie mała próbkę tegoż „pouczenia”, która wystarczająco dosadnie odda jej sens –pan Vg pisze-
Vego (18-09-2005 0:18 )
mam nadzieje ze ostro tego pozalujesz smieciu, oby Ci rodzina zdechla
…szczerze powiedziawszy po tym zdaniu zatkało mnie całkowicie, bo cóż mój kilkunasto miesięczny syn zawinił temu całemu vegecie, że ten życzy mu śmierci…
Mam nadzieje, że ta scena oczyści się niebawem z takich ludzi, i mam również wielką nadzieje, że to oczyszczanie zaczniemy od tego forum…
Pozdrawiam