Teraz jest 4 mar 2025, 09:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 wrz 2005, 00:42 

cooler_pl napisał(a):
Dyskusję dokończyć prosze na privach tudzież prywatnych forach klanowych, a nas poinformować w nowym topiku o jej wyniku

Minął równo tydzień od zamknięcia topiku w którym omawialiśmy „przypadki” graczy klanu px2, więc zgodnie z zaleceniem cooler-a informuje o wynikach dyskusji dokończonych (też zgodnie z zaleceniem) na „privach”.
Podsumuje cały temat w trzech punktach.

1. Z buńczucznych zapewnień kolegów z klanu px, w których to wyrażali wielka chęć wysłania swych plików do PB zostały jedynie…zapowiedzi.
2. Nasze zapowiedzi dotyczące zabezpieczenia własnego serwera w jak najlepszy sposób, dzięki uprzejmości kolegi bcj-ota zostały wprowadzone w życie.
3. Koledzy z px2 wyrazili jednak chęć „wyjaśnienia” sprawy na privie. Za pomocą gg zostałem „pouczony” jak to nieładnie zachował się nasz klan i ja sam, informując publicznie o naszych wątpliwościach dotyczących czystości gry kolegów Attilla i Vg, o ich nieczystej przeszłości, oraz przekazano mi, iż nieetycznym było publiczne ujawnienie sprawy włamań pana Vg na konta graczy innych klanów sceny bf2.
Nie będę przedstawiał całej treści tego „pouczenia” gdyż jest to kilkudziesięciozdaniowy zlepek wszelkich znanych przekleństw i wyzwisk, a podam jedynie mała próbkę tegoż „pouczenia”, która wystarczająco dosadnie odda jej sens –pan Vg pisze-

Vego (18-09-2005 0:18 )
mam nadzieje ze ostro tego pozalujesz smieciu, oby Ci rodzina zdechla

…szczerze powiedziawszy po tym zdaniu zatkało mnie całkowicie, bo cóż mój kilkunasto miesięczny syn zawinił temu całemu vegecie, że ten życzy mu śmierci…

Mam nadzieje, że ta scena oczyści się niebawem z takich ludzi, i mam również wielką nadzieje, że to oczyszczanie zaczniemy od tego forum…

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 01:05 

czego sie spodziewac po dzieciach 12-14 lat. ogolnie żenada.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 01:10 

w ramach protestu mozemy ich wszyscy(klany) publicznie napietnowac i odmowic z nimi gry. Niby nic ale przynajmniej...

ps.gowniarze do domu smurfy ogladac a nie grac !!

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 02:09 

Go home

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 02:23 

muły bagienne... nie ladnie ojjj nie ladnie...

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 08:06 

Świadczy to tylko o nim i o klanie, który reprezentuje. Smutne... :(

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 09:50 

Coś mi się wydaje ze ten Px nie bedzie miał wesoło na tej scenie

Swoją drogą do domu!

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 10:12 

No cóż... Klan na polskiej scenie już praktycznie nie istnieje - nikt z nimi grać nie będzie. Jeśli chodzi o jakiekolwiek rozgrywki międzynarodowe - wystarczy jeden taki myk z kopami na meczu CB, a sprawa szybko się wyjaśni i w tych rozgrywkach też wiele do powiedzenia nie będą mieli.

Przykrym jest, że takie rzeczy się zdarzają (a jak już muszą to... akurat w Polsce :roll: ), ale trzeba nauczyć się z tym żyć - (tutaj lekki cytacik):

"Przecież jako cała polska scena Battlefield'a stanowimy siłę, która nie złamie się pod presją jednego, niewielkiego, klanu lamerów"

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 10:17 

to straszne ;d
ale dalej nie ma stanowiska evenbalance wiec co to za zakonczenie?
srednio mnie interesuje co wy tam sobie pisaliscie...
konkrety prosze co do tej informacji przy kicku z serwa.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 10:35 

Widze ze niektorzym udzielila sie atmosfera wyborow i zaczynaja obrzucac innych jakimis dziwnymi zarzutami szczegolnie takimi ktore mozna latwo spreparowac. Rownie dobrze moge napisac ze Tomek napisal mi na priav:

[PFT]-TOMEK (18-09-2005 0:18 )
mam nadzieje ze ostro tego pozalujesz smieciu, oby Ci rodzina zdechla

i rzucic jak to mnie szlachetengo i uczciwego chamy blotem obrzucaja.
Ten tekst jest jak wasze wczesniejsze screeny z wulgarnymi odzywkami na ktorych niema zadnego wulgaryzmu a w dodtaku jeden jest uciety coby nie bylo widac wypowiedzic szlachetnych czlonkow PFT.

Tekst o klilku miesiecznym synku jest niezly pieknie gra na uczuciach czytajacego tekst, powinienes kampanie w wyborcza prowadzic a nie marnowac sie grajac w gry ;).

Zreszta cale twoj post jest kolejnym obrzucaniem blotem, niby ma wyjasniac czemu zostali kopnieci gracze z waszego serwera a nic o tym niema. Ciezko mielsicie wysylac gdzies logi i co poszly? Przyszla odpowiedz? a moze przyszla i byla nie po waszej "mysli"?

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 10:39 

Nie spodziewałem się tego po nich, grając z nimi, nie było źle, ale cóż, skill w bfie nie koniecznie oddaje wartość człowieka :? .

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:32 

No cóz panom juz podziekujemy bo raczej nikt nie bedzie chcial z wami grac wiedzac ze jest na was cień podejrzenia

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:40 

Ty jestes chorym czlowiekem, rozwaliles cala polska scene BHD(mam nadzieje ze niedlugo o tym ktos sie wypowie) , nawet niewiesz ilu masz tam przeciwnikow. Po raz kolejny sprawe prywatna rozglaszasz po forach co jest nienormalne. Wszystko co o mnie wczesniej pisales bylo nieprawda i to tez od niej odbiega. Wiem jaki jest twoj glowny cel na tej scenie, nie obchodzi cie gra zreszta co widac po twoim zaangazowaniu w nia, tylko zniszczenie mnie. To taki Twoj kompleks starosci... I to nie swiadczy o klanie Px2 tylko o mnie, a oni sie juz mna jakos zajma...

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:40 

Jestem przerazony tym co tutaj widzialem. Beda konsekwencje, wiem ze osoba wypowiada sie za klan, odpowiada za niego. Nie wiem na ile ta tresc jest skopiowana prawdziwie, ale prosze nie porownujcie klanu, do wypowiedzi jednej osoby.( nie wiem Tomku dlaczego mnie wymieliles, nic do ciebie nie pisalem)

Przyzwyczailem sie do slowa oszust, ,,nikt nigdy'' nie dowiodl ze jestem oszustem ,,nikt'' nic nie zobaczyl ,,dziwnego'' w mojej grze wiec skad te podejrzenia? Dla mnie to paranoja grac w klanie, i zeby czlownkowie podejrzewali kolege z klanu ze oszukuje, wnioskujac tylko i wylacznie z jego gry.(PFT) Naszczescie zrozumialem co to godnosc dochodzac do klanu Pixcom2, tam czlowiek byl szanowany, i cenione jego umiejetnosci. Mysle ze gdyby nie te ,,podejrzenia'' to nic by sie nie stalo, glupia sprawa ze zaczelo sie z braku internetu, a zakancza sie oskarzeniem o cheatowanie, nigdy nie mialem, nie mam, miec nie bede tego gowna, bo wiem co to znaczy uczciwa gra, wiem jak mnie denerwowali nieuczciwi gracze. tego do szczescia mi nie potrzeba...
( Tomku nie wiem czemu wymieniles mnie, i pisales o tym co bylo na privie w liczbie mnogiej, nikogo nie obrazilem od poczatku Bf2 )

Ostatnio edytowano 25 wrz 2005, 11:54 przez Px2-AtTi|a, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:48 

weźcie to zamknijcie bo znowu się kłutnia zrobi :/

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2