Teraz jest 25 lis 2024, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 00:13 
Moderator forum

@Konew, chyba lepiej jednak na serwie, sie pośmiejesz przynajmniej :twisted: a i jakiego bluzga może puszczą na Ciebie.. od lolków zwyzywają a i pewnie vota na kopa niejednego otrzymasz :D Grunt to dobry humorek 8)

@FaTaLWoLf zamiast narzekać zabierz się do pisania newsów, wtedy bedzie ich wiecej i zawsze świeżutkie :-) .. pasi ?

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 03:43 

KonewA napisał(a):
wyjebac ich i nie ma laga bo zostalo by 10 moze 15 osob
tak sie zastanawiam czy lepiej z botami nie pograc

Moze poporstu poszukac innego serwera :).

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 09:16 

cooler_pl napisał(a):
@FaTaLWoLf zamiast narzekać zabierz się do pisania newsów, wtedy bedzie ich wiecej i zawsze świeżutkie :-) .. pasi ?

yes masta :wink:
Jak sie cos pojawi ciekawego to napisze :-) o ile sie nada na newsa 8)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 10:41 

KonewA napisał(a):
mapa Tobruk, gosc z rura na starcie wsiada w m10 i jedzie pod baze axis
normalnie sie pochlastac
gosc to Sweet z if.bf cos tam

Po powerzonie różnych rzeczy mozna sie było spodziewać, nagminnym zjawiskiem jest BC czołgami, tu by sie przydał jeden admin ktory za kilka wykroczeń daje bana forever i po ptakach, nie bylo by problemu.

Na bocage reguła sie stało ze jak Axis zdobeda 3 flagi to wszystkie czolgi axis mozna znaleźć w bazie u alliedow, bo wszystko tam siedzi i spawnkilluje < Robia tak bo pewnie wyczytali z podrecznika "Jak zostac dobrym lamerem"

Ostatnio edytowano 25 wrz 2005, 10:51 przez Tondrom, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 10:44 

KonewA problem z dużą ilością snajperów istniał od zawsze kiedy pamiętam. A że Powerzone nie jest dobrym serwerem to nie wiadomo od dziś.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 10:59 

kamillos napisał(a):
KonewA problem z dużą ilością snajperów istniał od zawsze kiedy pamiętam. A że Powerzone nie jest dobrym serwerem to nie wiadomo od dziś.

Tak było jest i mam nadziej ze sie zmieni na lepsze.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:11 

Tondrom napisał(a):
KonewA napisał(a):
normalnie sie pochlastac

Po powerzonie różnych rzeczy mozna sie było spodziewać, nagminnym zjawiskiem jest BC czołgami, tu by sie przydał jeden admin ktory za kilka wykroczeń daje bana forever i po ptakach, nie bylo by problemu.

Na bocage reguła sie stało ze jak Axis zdobeda 3 flagi to wszystkie czolgi axis mozna znaleźć w bazie u alliedow, bo wszystko tam siedzi i spawnkilluje < Robia tak bo pewnie wyczytali z podrecznika "Jak zostac dobrym lamerem"

Co by nie mówic ale grałem na wielu serveach i powerzone nie jest żadnym wyjątkiem.... praktycznie wszędzie tak się dzieje jak nie ma Admina... na Nateosie dostajesz serie a z Bara za to że jesteś bliżej mustanga... powtórze tak aby wszyscy słyszeli... POWERZONE NIE JEST WYJĄTKIEM !!

Admini to jest wyjątek 8) ostatnio nie jaki pan }FAD{ Bandzior zmienił mape z Tobruku na Baxe (wiadomka jest pilotem) gdy spytalem dlaczego to zrobił odpowiedzialmi: nie podobała mi sie tamta mapa.
Brawo panie Bandzior... Ciekawe co bylo jak ja bym sobie zmienial mapy bo mi sie nie podobaja :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:41 

CloneTrooper napisał(a):
KonewA napisał(a):
wyjebac ich i nie ma laga bo zostalo by 10 moze 15 osob
tak sie zastanawiam czy lepiej z botami nie pograc

Moze poporstu poszukac innego serwera :).

@Clone zapomniale ze sa inne :oops:

@cooler wlasnie dzieje sie inaczej :) niedlugo zaczne rzucac klawiatura w monitor :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 12:07 

Mi przeszkadzają właśnie te lamy które się wkurzają kiedy to np. ja wezme czołg a nie one.Tylko na to rady nie ma bo na zagranicznych serwerach pisać się nie chce.A adminów często na serwerach poprostu nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 12:25 

Admini to też ludzie. Też mają od czasu do czasu życie prywatne (przez co nie siedzą cały czas na serwerach), a będąc na serwerze nie widzą wszystkiego (bo w końcu wchodzą na serwer głównie po to, żeby pograć). Od graczy też zależy, czy na serwerze nie będzie chlewu. Kiedy prosicie, zeby kogoś kicknąć, piszcie od razu za co.

Nie róbcie tu kolejnego topica z żalami na powerzone'a. Jeśli macie jakieś zastrzeżenia do pracy adminów - piszcie albo od razu do danego admina, albo w przypadku wątpliwości, napiszcie do Deeca. Admini się starają. Jeśli się mylą... cóż... tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi...

btw, na innych serwach taż często nie ma adminów.... ale graczy też tam nie ma...

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 15:06 

Gryniu napisał(a):
Tondrom napisał(a):
KonewA napisał(a):
normalnie sie pochlastac

Co by nie mówic ale grałem na wielu serveach i powerzone nie jest żadnym wyjątkiem.... praktycznie wszędzie tak się dzieje jak nie ma Admina... na Nateosie dostajesz serie a z Bara za to że jesteś bliżej mustanga... powtórze tak aby wszyscy słyszeli... POWERZONE NIE JEST WYJĄTKIEM !!

Admini to jest wyjątek 8) ostatnio nie jaki pan }FAD{ Bandzior zmienił mape z Tobruku na Baxe (wiadomka jest pilotem) gdy spytalem dlaczego to zrobił odpowiedzialmi: nie podobała mi sie tamta mapa.
Brawo panie Bandzior... Ciekawe co bylo jak ja bym sobie zmienial mapy bo mi sie nie podobaja :twisted:

o Tk które zrobił na mnie dlatego że biegłem po samolot jako pierwszy na battleaxe podczas gry na autocomie nie wspomne... ;/

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 17:57 

Ja jestem jednym z tych świeżaków. Na razie robię jako mięsko, ale powoli się wyrabiam i już nie daję się tak łoić niemiłosiernie. Nie wiem jak było kiedyś, bo w BF1942 gram od niedawna.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 18:49 

mi ostatnio w ciągu JEDNEJ rundy na battleaxe, kole zapierdzielił wespe, gdy ja strzelałem i podjechał sobie nią do czołgu na dole, mimo ze było tam w @#$ aliantów :roll:

miro

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 20:35 

HEh Miro mam podobne akcje z samolotem biegne sobie wsiadam startuje dostaje jakas serie no to msuze wyjsc i naprawic a jakis noobek wskakuje i bierze mi samolot ;/ a fakt dzis 3 rudny przegralismy bo bylo tylko 3 osoby grajace normalnie resta snajpia po krzakach :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 22:15 

mirobanan1 napisał(a):
mi ostatnio w ciągu JEDNEJ rundy na battleaxe, kole zapierdzielił wespe, gdy ja strzelałem i podjechał sobie nią do czołgu na dole, mimo ze było tam w @#$ aliantów :roll:

Witaj w klubie, dzisiaj na battleaxe miałem identyczna sytuacje, na powerzonie, tez mi kolo podjechał moja wespiaczką pod ich baze co śmieszniejsze kretyna przejechało własne wespe bo wysiadł tak niefortunnie a było z górki :) :twisted:

Szymas^PL napisał(a):
HEh Miro mam podobne akcje z samolotem biegne sobie wsiadam startuje dostaje jakas serie no to msuze wyjsc i naprawic a jakis noobek wskakuje i bierze mi samolot ;/ a fakt dzis 3 rudny przegralismy bo bylo tylko 3 osoby grajace normalnie resta snajpia po krzakach :P

widac gralismy wtedy razem na serwerku bo pamietam te akcje z banda snajperów i kilkoma grajcymi zajmujacymi sie normalna walka ludzmi, najlepszy snajper nie wychodził powyżej 8 punktow, tak sie nagrali... :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2