Teraz jest 4 mar 2025, 08:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:53 

Nie chce nikogo obrazac, ale czy chlopaki z BHD mogli by porozmawiac w jednym miejscu i wyjasnic sprawy, a nie mieszaja na calej scenie BF2 ?

Ostatnio edytowano 25 wrz 2005, 11:54 przez maTTi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:54 

oo tu tez scena upadla ??? tak szybko ????

tak to jest wpuscic chamstwo na salony :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 12:03 

@ rychu
czlowieku masz jakies kompleksy ??? nie dostales sie na studia prawnicze i bedziesz teraz bronik kogo sie da??
@atilla
jedna osoba nie jest calym klanem ale kazda osoba w klanie jest jego czescia... dlatego cokolwiek robi pojednczy gracz z klanu swiadczy to o reszcie

@ all
chlopaki czym sie przejmujecie
postawienie bana nie trwa dlugo a jak zbanujecie delikwenta na polskich servach to macie problem z glowy bedzie musial grac za granica

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 12:06 

maTTi napisał(a):
Nie chce nikogo obrazac, ale czy chlopaki z BHD mogli by porozmawiac w jednym miejscu i wyjasnic sprawy, a nie mieszaja na calej scenie BF2 ?

Mnie sie nie pytaj, nie wiem czemu Kolega TOMEK przynosi swinstwa z BHD, ( znieslawiajac mnie, to i ja cos przyniose) gdzie bylo tego pelno. Zaczyna rozpisywac ze bylem uwazany za oszuta, i to glownie przez niego i jego klan. Jego tez uwazano:

To post z forum BHD, gdzie go podejrzewano.

(cenzura)*PL*
czy "tmat" aka Tomek z PFT jest "cziterem" czy tez nie?

to moze tu odpowiesz (raz i zrozumiale) na pytania:

Czy uzywales "czitow" aby poprawic swoje wyniki i swojego klanu?

Czy oszukiwales pozostalych graczy twierdzac, ze nie "czitujesz"?

Jaki masz kregoslup moralny (jesli "czitowales"), ze pietnowales innych "cziterow" na forum tym i na bhd.fpp.pl?

@attila- jak widziecie nie tylko mnie podejrzewal.

i nie opowiadaj glodnych kawalkow... o kazaniach itp. proste odpowiadzi - maximum przekazu w jaknajmniejszej ilosci slow

............
i pytanie do innych graczy BHD (w szczegolnosci MOST-PL - tam najwiecej mieszal):

Czy uwazacie go (tmat'a) za "czitera" i zaklamane indywidum?(indywiduum - osobnik, jednostka; pop. osobnik podejrzany, niewyraźny typ. - to ze slownika)

Zainteresowanym moge podac wiarygodnego linka. Ale mysle ze nie ma po co, bo tam to bylo gorzej niz tu, przeklenstwo na przeklenstwie.

Z tego co wiem udowodniono ze rozmiar biblioteki po wyrzuceniu ma inna wielkosc, Kolega Jabbah o tym pisal, zreszta jak wiele innych osob ze maja z tym problemy. JAk bys sie czuj gdyby ci internet padl, a ja bym zalozyl topic ze jestes cehaterem?
Zamiast przeprosic za podejrzenia lub sie wycofac, lepiej zaczac kolejny Topic, (wojne) do zamkniecia, i zmulenia klanow.

Mysle ze nie ma co tu wiecej wyjasniac,( nikt nie mial cheatow)
VG odpokutuje, a ty niepowinienes wiecej wymyslac drogi Tomku.

Zamkniejcie TO.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 12:38 

maTTi napisał(a):

Uwazam dokladnie tak jak Ty. Niestety autor kolejnego bezsensownego tematu woli sprawe upubliczniac,
Glupio brzmi nazywac PFT chlopakami z BHD bo kompletnie nic dobrego w ta gre nie wniesli.

Cziko napisał(a):
@ rychu
@ all
chlopaki czym sie przejmujecie
postawienie bana nie trwa dlugo a jak zbanujecie delikwenta na polskich servach to macie problem z glowy bedzie musial grac za granica

Bez obrazy ale na szczescie i nie tylko moje ludzi Twojego pokroju jest malo. Dlaczego mam miec bana na polskich serverach? No chyba nie dlatego ze 'pft tomek' ma wielu wrogow i pisza mu na priva. Wyslalem dzisiaj post do evenbalance ze sprawa PB "kicku" (rozlaczenia) i jestem ciekaw czy wogule ktos mi odpowie.
Juz teraz interesuje mnie kolejna bajka autora tego topiku. pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:00 

ale mam łacha jak to czytam.prawie jak bym sejm ogladal.
gratulacje chlopaki!!

MORDERCA

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:07 

Na zakonczenie, aby jeszcze bardziej przybliżyć Wszystkim z kim mamy do czynienia podam jeszcze jeden przykład "uczciwości" graczy px2, tym razem ze sceny międzynarodowej.

Jak wszyscy wiemy w lidze CB istnieje coś takiego jak "no show". Zdarza sie to wówczas gdy nasz przeciwnik z różnych powodów nie stawi sie na meczu w wyznaczonym dniu o wyznaczonej porze. Wtedy zaznaczamy wspomniany "no show" i mamy o 10 punktów więcej, a nasi oponenci o 10 punktów mniej.
Naszym dziarskim kolegom nie wystarczy jednak 10 punktów i wymyslili sobie sposób jak oszukać swoich oponentów. Zamiast zaznaczyć "no show" wpisują wynik 1:0 w ticketach. Oponent widząc wynik 0:1 jest pewnien że to "no show" i nie spodziewając sie podstepu zaznacza "accept result"...
Koledzy z px2 w ten sposób naciągnęli już 2 klany dzieki czemu wpadły im "do kieszeni" dodatkowe 64 punkty.

http://www.clanbase.com/claninfo.php?wa ... 0&lid=2171

Ostatnio edytowano 25 wrz 2005, 13:33 przez [PFT]-TOMEK, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:10 

maTTi napisał(a):

Nic dodać , nic ująć...
Panowie , bądźcie poważni i w takich sprawach załatwiajcie wszystko między sobą. A jeżeli zaczynacie taką dyskusję to poprzyjcie oskarżenia dowodami ( wcale nie jest trudne zrobiebie screena z gry albo GG - uwieżcie mi...)Bez dowodów możecie pisać sobie tutaj co tylko chcecie - i tak nikt nie uwierzy albo uzna was za wariatów... Nas nie interesują wasze zaszłe konflikty z poprzedniej sceny , a i ten bardziej Was wszystkich ośmiesza niż przynosi komukolwiek pożytek...

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:17 

fascynujące.

-słuchaj kolezko przesympatyczny...przedstawiłes juz swoje racje.
Zostało przyjete do wiadomosci i vego dostanie joby za to co zrobił (jakie to juz jest nasza prv sprawa).
-jak dla mnie wszystko zostało powiedziane.Topic do piachu,...ciach.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:19 

ok koniec chlopaki z pFt dla mnie jestesci pajacami i koniec tematu juz nie bedziemy odpowiadac na wasze bezpodstawne oskarzenia gralo z nami juz wiele polskich klanow i nkit nigdy ni mial zadnych ale , ale wy jak wszedzie szukacie wrogow i nic na to nie poradzimy, a co to VG chlopak zostanie ukarany ale to juz wenatrz naszego klanu juz ( a jak zostal zawieszony na kilka meczy w bf2 i bhd i przeprowadzimy glosowanie czy zostanie w px2 cz y nie ) za to co napisal pod wplywem emocji ale jak jakis pajac oskarza kogos o cos niech poprze to dowodami a nie jakimis domyslami

a co tego czy oczekujesz przprosin od VG to nie wiem jak on postapi ale ja bym cie ni przeprrosil napewno poniewaz moim zdanim ty bardzij mu naublizales i to ty powinines go przeprosic

tmat do zamkniecia

Ostatnio edytowano 25 wrz 2005, 13:29 przez Px2-TweTy-, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:20 

tyczyło sie pana wyzej.
pozdro marcinos:)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:29 

@ [PFT]-TOMEK

Gratz za wklejenie linka z qid =]

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:31 

tomkun trzeba bedzie zmienic haslo w cb bo niestety podal pan linka jak byl pan zalogowany:)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:33 

Yog-Sothoth napisał(a):
@ [PFT]-TOMEK

Gratz za wklejenie linka z qid =]

ups. dzieki za podpowiedz.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 13:36 

czytajac ten temat niewiem czy smiac sie czy plakac :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2