Teraz jest 25 lis 2024, 11:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 09:30 

Radek255 napisał(a):
Z PKM nie da sie tak latwo sciagnac heli ja juz wiele razy probowalem i nic nawet sie nie zaczol dymic.

Musiałbyś ze 3-4 razy lufe zgrzać, no i pilot musiałby być ślepy i głuchy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 11:19 

lkasprzak napisał(a):
Radek255 napisał(a):
Z PKM nie da sie tak latwo sciagnac heli ja juz wiele razy probowalem i nic nawet sie nie zaczol dymic.

Musiałbyś ze 3-4 razy lufe zgrzać, no i pilot musiałby być ślepy i głuchy :wink:

tacy geniusze też sie zdarzają, najlepiej walić do heli które nad flagą sie kręcą i najlepiej żeby to był to heli bojowy

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 14:49 

Ale jesli heli bylo wczesniej trafione to nie ma szans ;) A dzipy to sie w chwile zdejmuje :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 14:51 

wlasnie na servie cqf nie jaki Alien(pl) latal z pkm i trzeba przyznac, ze ta bron robi wrazenie o ile sie ja dobrze uzywa ;p

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 15:02 

Dzipkow tez sie nieda tak latwo zdjac PKM predzej cie rozjedzie albo zastrzeli niz ty go rozwalisz.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 15:48 

Radek255 napisał(a):
Dzipkow tez sie nieda tak latwo zdjac PKM predzej cie rozjedzie albo zastrzeli niz ty go rozwalisz.

LOL miales ta bron kidykolwiek w uzyciu?

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 17:17 

Jeszcze dobrze pkm w starciu z jeepem nie przetrenowałem ale IMO dużo lepszy w tkiej sytuacji jest granatnik.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 17:58 

albo AT. Ale po co takie glupie rozwazania. Kazda bron jest dobra jesli sie ja umiejetnie wykorzystuje. Nie jestem zadnym uber piechociarzem ale gralem chyba z najlepszymi(na pewno na pl scenie) i zapewniam, ze kazda giwera jest tak samo skuteczna tylko w innych warunkach ;]

ps. trzeba pamietac, ze najwazniejsze nie sa giwery lecz umiejetnosci danej klasy.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 18:12 

fakt Lailonn

ale jak masz np. mp5 i ci wyskoczy kolo z dao face2face ? :D to tu juz chyba giwera wygrywa a nie skill :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 18:13 

Lailonn
No niby tak ale wypowiadamy się jak w temacie. I pomimo odblokowania PKM, z ktorym zabawa sprawia mi naprawdę dużo frajdy to jestem zdania że jeśli weźmiemy dwoch gości o identycznym skilu to ten grajacy granatnikiem w każdym starciu wygra z PKMowcem.

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 18:39 

pasqdnick napisał(a):
Lailonn
No niby tak ale wypowiadamy się jak w temacie. I pomimo odblokowania PKM, z ktorym zabawa sprawia mi naprawdę dużo frajdy to jestem zdania że jeśli weźmiemy dwoch gości o identycznym skilu to ten grajacy granatnikiem w każdym starciu wygra z PKMowcem.

Swieta racja i tego w tej grze nienawidze :D Drazni mnie ze majac bron x znajdzie sie zawsze ktos kto ma bron y ktora daje mu przewage w danej sytuacji... ale co zrobic - taki urok tej gry. Wczesniej nie gralem w 42 ani vietnama wiec dopiero musze do tego przywyknac ale ciezko przezywam fakt ze mimo ze (przykladaowo) mam lepszego skilla od gracza xx to on i tak mnie zabije bo wyskoczy mi zza rogu np z pompka i niespecjalnie celujac sciagnie mnie 1 strzalem ;p

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 20:34 

wiecie co ktoś kiedys powiedzial ze kazda broń w rekach zawodowca zmienia sie w maszyne do nabijania fragow :D I podczas walki od broni zaleze jakies 50% reszta od skilla i umiejętności ocenienia sytuacji

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 21:05 

Lisek_M36 napisał(a):
wiecie co ktoś kiedys powiedzial ze kazda broń w rekach zawodowca zmienia sie w maszyne do nabijania fragow :D I podczas walki od broni zaleze jakies 50% reszta od skilla i umiejętności ocenienia sytuacji

szczera prawda!!! Potwierdzam!!! Ale PKM'ka jest boska chyba sie zakochalem ;) Z nia sie naprawde dobrze szczytuje (na serwercah pierwsze miejsce aluzyjni zboczency) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 wrz 2005, 21:08 

Racja, jednak pozostaje te 50% :D

Nawet noob/lama w czolgu/apc na np karkandzie/pannisuli nabije sobie fragow/punktow a gracz majacy skilla raczej moze od razu nacisnac enter widzac wyjezdzajacy mu prosto w d.... czolg :D Co jak co ale w tej grze duzo zalezy od sczescia - art po spawnie, spawnkampa z c4/granatnikiem/czolgiem (np czolg na karkandzie ktory stoi przy 1 fladze mec i strzela non stop w spawnpoint w uliczce) czy nalocik - czesto poprostu nie da sie tego uniknac.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2005, 11:21 

dupielos
zapomniałeś o spawnie na squad leader'rze który jedzie jeepem/buggy/APC i włąśnie dostaj finalnego szczała z SRAW/ERYX/czołgu/heli/granatnika :lol:

uważam żę gra niepowinna naliczać graczowi śmierci jeżeli zszedł w ciągu 3 sekund po spawnie :x

a jak się ma celność PKM'a do RPK ?
mi się wczoraj udało zdjąć na shraqui penisula zdjąć snajpera siedzącego na dachu budynku telewizji za pomocą RPK samemu będąc przy fladze na budowie (i to chyba heada dostał bo posłałem mu góra 3-4 pestki :lol: )

BTW - support jest jedną z klas której funkcjonowanie z BF2 jest mocno zaburzone względem rzeczywistości
koleś z RKM'em powinien się gdzieś ulokować i kryć swoją nacierającą drużynę równomiernym prawie ciągłym ogniem wymuszając u przeciwników krycie się po kątach - a tu ? bronie jakby na nie narzekać że są nieclene to jednak każdy mastach z broni meda, assaulta, speca, czy chociazby własnie supporta trafia cię nawet ze średnio-dużego dystansu po zaledwie ułamku sekundy przyclowania, do tego sami latają zygzakiem, skaczą jak kangury, wykonują pady na klatę z wysokości 2,5 metra i potrafią wyskoczyć z 1 piętra budynku na spadochronie :roll:
plus zero strachu przed postrzeleniem = jakakoliwke próba "suppresing fire" kończy się headem od gostka z G36C
w takich warunkach supporta da się wykorzystać jedynie jako odmiane assaulta i magazyn amunicji

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2