Teraz jest 29 lis 2024, 01:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 09:24 

[PfT]-ROMEK napisał(a):
Px2-TweTy- napisał(a):
zasade ze nie gra sie z polakami znamy ale im ni podarujemy chdzby dla tego ze tak proboja nas oczernic i przeciagnac innych na swoja strone bo przecirz to pFt jest super a reszta be i to pFt zawsze ma racje dziwie si niektorym graczom tego klanu ktorzy naprawde sa w pozadku ze pozwalaja sobie na to by 2 czy 3 ich graczy tak mieszalo ale to juz ich wewnetrzna sparwa

ps. a co do tych zasad z cb jak np jakis slabszy klan niz wilda byl by na 2 miejscu ni wyzwali by go raczj ni sadze ze tak by bylo

Drogi TweTy w z wiekiem , a klan mój ma średnią wieku oscylującą koło 30-stki, człowiek staje się pryncypialny . Jeżeli istnieje zasada , nawet nie pisana, nie grania w CB z Polakami to mój klan z pewnością tej zasady będzie przestrzegać . Nie Ty decydujesz o tym czy będziemy z Wami grać czy nie , możecie co najwyżej nas wyzwać inkasując "za darmo "10pkt. .(albo i wiecej :wink: ). Z pewnością przyjdzie nam się jeszcze zmierzyć z Wami w jakimś turnieju , może nawet na lanie.
P.s. Nie bardzo rozumiem Twoje p.s.? Jeżeli chodzi Ci o to , że nie podnosimy rękawicy klanów silniejszych od nas to proponuje zapoznać się z historią naszych meczów.

W takim razie moze skoro nie checie grac w ClanBase t zagracie znowu towarzyskiego,tym razem od poczatku do końca tutaj nie widze ,zadnych argumentów ,ktore mówiły by o tym ,że nie da się tego zrobić,w szczególnosci ,że wyrazasz chec gry z nami w turniejach badz na lanie ;).
Jezeli jednak okazecie sie tymi ,za których czesc nas z Was uwaza,to z pewnoscia nam odmówicie a wtedy niestety bedziemy klepac wyzwania w CB az do skutku,zarobimy wiecej punktów na Was byc moze,ale poprzez wyzwania ,ktorych nie bedziecie przyjmowac.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 09:25 

[PfT]-ROMEK napisał(a):
zlomik napisał(a):
wina zawsze jest po obu stronach.. tyle do powiedzenia... zaraz zaczna sie powazne wyzwiska i grozby... dajcie panowie spokoj i rozejdzie sie w pokoju.. koniec tematu mysle....

z rozmowy wnioskuje jedno.. po obu stronach zarowno PFT jaki Px2 sa male dzieci.... kloca sie.. groza sobie.... panuje zawisc o pare punktow... itp... sami to sobie skomentujcie... no dajcie juz sobie spokoj.. koniec wojny

Możesz być pewny Złomiku , że ze strony PFT wyzwisk czy gróźb się nie doczekasz . Co do topiku to T3 zaproponował jego zamknięcie już wcześniej.Też uważam , że powinniśmy się rozejść w pokoju.

Z pewnościa nie,ale gdy dojdzie do tego ,ze klan PfT,przegra mecz ,mozesz byc pewien,ze na forum publicznym znajzdie sie temat,lagi,cheaty badz inne tego typu rzeczy.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 09:32 

tu nie chodzi o to zeby zagrac z wami poprostu my chcemy wam udowodnic ze troszke za duzo mieszacie tam gdzie nie trzeba i ostro twierdzice ze zamykacie nas w bazie wiec dlaczego nie chcecie przyjac naszego wyzwania mysle ze kazdy polski klan zgodzi sie na ten wyjatek i zobaczymy jak to sie potopczy

a do tego ps z wczesniejszego postu nie wydaje mi sie zeby bylo tak np.:w cb 1 miejsce ma pft 2 np px2 a trzecie wilda czy enclave i nie wydaje mi sie zeby ktorys z tych klanow siedzial na 3 mijscu nie wyzywajac nas czy was bo napewno przewyzszaja nas swoimi umiejetnosciami wiec cala ta zasada ni grania z polakami wydaje mi sie troszke dziwna i mysle ze jak zacznie sie walka o wyzsze miejsca w tabeli to przestanie obowiazywac

panowie moze damy sobie spakoj z obsmarowywaniem sie na wzajem po forach i rozstrzygniemy sparwy miedzy soba jesli niechcie gadac z cn ani nu jszcze ja jestem w prezydium odezwijecie sie na gg a sparwe rozpatrzymy pogadamy i nie bedziemy robic publicznych wywodow w obie strony co wy na to??

Ostatnio edytowano 28 wrz 2005, 09:36 przez Px2-TweTy-, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 09:36 

zlomik napisał(a):
wina zawsze jest po obu stronach.. tyle do powiedzenia... zaraz zaczna sie powazne wyzwiska i grozby... dajcie panowie spokoj i rozejdzie sie w pokoju.. koniec tematu mysle....

z rozmowy wnioskuje jedno.. po obu stronach zarowno PFT jaki Px2 sa male dzieci.... kloca sie.. groza sobie.... panuje zawisc o pare punktow... itp... sami to sobie skomentujcie... no dajcie juz sobie spokoj.. koniec wojny

pFT:

Ja sie z Toba jak najbardziej zgadzam,fakt my tez nie jestesmy bez winy,Vg powyzywał Tomka,ale badz co badz jak ktos publicznie kogos oskarża o cheatowanie na publicznym forum ,nie popierajac tego ,zadnymi argumentami z pewnoscia nie powinien liczyc na taryfe ulgowa.

1.Oskarzenie o oszustwo nie poparte zadnymi dowodami(wierutna bzdura od ktorej mi sie niedobrze roni ,za czasow KIA w JO i BHD byly takie same śpiewki ze strony pfT)

2.Brak checi dogadania sie z adminami klanu px2,w celu zaprzestania wzajemnych wyzwisk.

3.Podczas meczu pfT-Px2 brak zgody na zapauzowanie mapy,pfT wolalo grac 8-6 i pózniej sie cieszyć z wygranej na tych mapach.

4.Ciagle prowokacyjne zaczepki na naszym vwarze co w koncu doprowadzilo do tego do czego doprowadziło.

5.Brak checi dokonczenia tych 2 mapek ,ktore defacto nie zostały rozegrane a skoro pfT uważa ,ze to jest wg nich gra fair play to gratuluje ,takim zwyciestwem z pewnoscia nei nalezy sie chełpić a wstydzic.

Px2:

5.Z naszej strony wyjscie po 2 mapach.

6.Wyzwiska Vg w kierunku Tomka

7.Omyłkowe wpisanie wyniku w ClanBase.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 09:41 

Px2-TweTy- napisał(a):
a do tego ps z wczesniejszego postu nie wydaje mi sie zeby bylo tak np.:w cb 1 miejsce ma pft 2 np px2 a trzecie wilda czy enclave i nie wydaje mi sie zeby ktorys z tych klanow siedzial na 3 mijscu nie wyzywajac nas czy was bo napewno przewyzszaja nas swoimi umiejetnosciami wiec cala ta zasada ni grania z polakami wydaje mi sie troszke dziwna i mysle ze jak zacznie sie walka o wyzsze miejsca w tabeli to przestanie obowiazywac

dopoki pro niemieckie klany sie nie zahibernuja to do takiej sytuacji jaka opisales nigdy nie dojdzie, wiec poki co raczej szybko nie przestanie obowiazywac

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 10:08 

tak ale nie wykluczyles takiej mozliwosci ze moglo by to miec mijsce:)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 10:22 

Hmm, jakas niepisana zasada jest na scenie BF2, o której niewiedziałem, a dlaczego to niewolno wyzywać Polskiego klanu? Toć najwieksza frajda czuć sie najlepszym na swoim podwórku chyba.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 11:30 

Chodzi o nieodbieranie sobie punktów nawzajem. Im więcej polskich klanów w czołówce tym lepiej natomiast gdyby miały grać między sobą , to któryś pójdzie do góry , a któryś spadnie...

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 11:41 

Kolejny dobry temat wypłynał o nie wyzywaniu innych polskich klanów w CB - robi się ciekawie :P

Zasada nie dotyczy uderzenia w pierwszą pozycję.
Ale według mnie jest powoli tyle polskich ekip CB że może warto by coś zmienić.... ;)
W końcu nie ma porównania meczyk officialny do spara.
Myślę że jeśli dwie ekipy chcą z sobą zagrać i się sprawdzić w CB to nie ma problemu, niech się ustawią i tyle. Napewno podejdą poważniej do takiego officiala niż zwykłego spara, po którym śladu nie zostanie.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 11:50 

Px2-Cierń- napisał(a):
[PfT]-ROMEK napisał(a):
Px2-TweTy- napisał(a):
zasade ze nie gra sie z polakami znamy ale im ni podarujemy chdzby dla tego ze tak proboja nas oczernic i przeciagnac innych na swoja strone bo przecirz to pFt jest super a reszta be i to pFt zawsze ma racje dziwie si niektorym graczom tego klanu ktorzy naprawde sa w pozadku ze pozwalaja sobie na to by 2 czy 3 ich graczy tak mieszalo ale to juz ich wewnetrzna sparwa

ps. a co do tych zasad z cb jak np jakis slabszy klan niz wilda byl by na 2 miejscu ni wyzwali by go raczj ni sadze ze tak by bylo

Drogi TweTy w z wiekiem , a klan mój ma średnią wieku oscylującą koło 30-stki, człowiek staje się pryncypialny . Jeżeli istnieje zasada , nawet nie pisana, nie grania w CB z Polakami to mój klan z pewnością tej zasady będzie przestrzegać . Nie Ty decydujesz o tym czy będziemy z Wami grać czy nie , możecie co najwyżej nas wyzwać inkasując "za darmo "10pkt. .(albo i wiecej :wink: ). Z pewnością przyjdzie nam się jeszcze zmierzyć z Wami w jakimś turnieju , może nawet na lanie.
P.s. Nie bardzo rozumiem Twoje p.s.? Jeżeli chodzi Ci o to , że nie podnosimy rękawicy klanów silniejszych od nas to proponuje zapoznać się z historią naszych meczów.

W takim razie moze skoro nie checie grac w ClanBase t zagracie znowu towarzyskiego,tym razem od poczatku do końca tutaj nie widze ,zadnych argumentów ,ktore mówiły by o tym ,że nie da się tego zrobić,w szczególnosci ,że wyrazasz chec gry z nami w turniejach badz na lanie ;).
Jezeli jednak okazecie sie tymi ,za których czesc nas z Was uwaza,to z pewnoscia nam odmówicie a wtedy niestety bedziemy klepac wyzwania w CB az do skutku,zarobimy wiecej punktów na Was byc moze,ale poprzez wyzwania ,ktorych nie bedziecie przyjmowac.

Jestem tylko szeregowym członkiem mojego klanu i pisze na forum tylko w swoim własnym imieniu , poza tym i tak nie mieszczę się w pierwszym składzie więc i tak z Wami raczej nie zagram.Znam chłopaków i wiem , że zasady z Cb nie złamią , więc spokojnie możecie sobie punkty na nas nabijać .Co do meczu towarzyskiego nie wiem , musisz zaproponować adminom klanu ,choć sądzę , że z piaskownicy wyjęte podpuszczanie :"jeżeli jednak się okażecie tymi za których część nas z Was uważa , to z pewnością nam odmówicie...":), bardziej zniechęca do pojedynku z Wami niż zmotywuje..Nie mam zielonego pojęcia który z klanów jest lepszy , nawet porównanie miejsca PFT i Px2 w tabeli Cb nie jest miarodajne . i sądzę , że Ty Cierniu też nie masz żadnej pewności co do wyniku takiej rywalizacji. Z drugiej strony lepsze czy gorsze miejsce w jakiejkolwiek rywalizacji może jedynie zmienić moje zdanie co do umiejętności graczy , niestety nic poza tym:(.

P.s .Zarzucasz ,że pierzemy brudy na forum ogólnym . Nie ma problemu mogę dyskutować z Tobą na forum Twojego klanu.Ale daj mi szanse!!! .Po nieszczęsnym meczu usiłowałem tam z Tobą prowadzić polemikę , w moim przekonaniu konstruktowną , nie zaśmieconą obrazami czy rzucaniem błotem.Po 3 czy 4 tekście zadajesz mi pytania i ......banujesz mnie uniemożliwiają odpowiedź.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 11:53 

Załóżcie w CB polską drabinkę i będziecie mieli gdzie się bić :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 12:20 

P.s .Zarzucasz ,że pierzemy brudy na forum ogólnym . Nie ma problemu mogę dyskutować z Tobą na forum Twojego klanu.Ale daj mi szanse!!! .Po nieszczęsnym meczu usiłowałem tam z Tobą prowadzić polemikę , w moim przekonaniu konstruktowną , nie zaśmieconą obrazami czy rzucaniem błotem.Po 3 czy 4 tekście zadajesz mi pytania i ......banujesz mnie uniemożliwiają odpowiedź.[/quote]

ze mna nikt nie mial ochoty rozmawiac i nikt nie rozmawial dodam ze ja nawet nmie uczestniczylem w tym meczu z przyczyn czysto prywatnych wiec ja patrz na to co sie tam stalo postronnie ale napewno nie pozwole na to aby ktos oczernial moj klan czystymi przypuszczeniami bez zadnych dowodow i to nie ja was zabanowalem tylko osoba postronna aby nie czytac dalej wyzwisk i innych tego typu zeczy ja jesli chcecie po0gadac o czyms zapraszam na gg tam mozemy sobi pzproblemowo wyjasnic wszystkie ale a na forum ni ma takij mozliwosci bo i chlopakom z twojego klanu jak i mojgo puszcaja nerwy i robi sie z tego nowy problem wiec moim zdaniem gg jst najodpowidnijszym miejscm no chyba ze chcesz porozmawiac na ircu w obecnosci swiadkow to tez powiedz kiedy gdzie i jak a napewno ktos z wlad px pokaze sie i sprobuje wyjasnic niesnaski

Ostatnio edytowano 28 wrz 2005, 12:31 przez Px2-TweTy-, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 12:26 

dodam jeszcze z na forum nikt nie jest zbanowany zostaly zbanowane tylko wasz komntarze do tego meczu

jeżeli jednak się okażecie tymi za których część nas z Was uważa , to z pewnością nam odmówicie..."

nie bardzo rozumiem ta aluzje

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 12:34 

Px2-TweTy- napisał(a):
dodam jeszcze z na forum nikt nie jest zbanowany zostaly zbanowane tylko wasz komntarze do tego meczu

jeżeli jednak się okażecie tymi za których część nas z Was uważa , to z pewnością nam odmówicie..."

nie bardzo rozumiem ta aluzje

pozdrawiam

Ja doskonale rozumiem:) , ale dopytaj się Ciernia... .cytowałem jego słowa:)

Mój nr gg 4490309

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 12:43 

:) a teraz juz rozumiem a co chodzilo

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2