Teraz jest 29 lis 2024, 04:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:26 

Jakaś sekta zapanowała na tym forum? Kolejny topic do zamknięcia? Ludzie... 3majcie mnie :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:33 

marcinos napisał(a):
maTTi napisał(a):
Px2-Cierń- napisał(a):
Vesp3r napisał(a):
drabinka 8s dla polaków może być fajnie :]

Jestem "Za"

To moze czas na petycje CB ? Chyba Hiszpanie sie juz dorobili laddera.

Ta , holendrzy czy niemcy mają więcej klanów niż my i jakoś swojego laddera nie mają.... Pomysł niezły , ale czy CB na to pójdzie to inna sprawa...

Zawsze można na Esl załatwić drabinke

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:34 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
Px2-Cierń- napisał(a):
(...)

Och to się pan rozpisał panie cierń.

Ale po kolei.
1. cytuję „teraz klocac sie z klanem ,ktory nie odpowiada,ignoruje ich zaczepki,sadzac,ze tak bedzie lepiej,ze przyslowiowo jeden ustepuje drugiemu,ze argumenty sa z d***y i co najwazniejsze nie poparte sa żadnymi konkretnymi argumentami w postaci chociażby screenshotów”

Proszę scrreenshota – http://img356.imageshack.us/my.php?image=vego20sn.jpg
Rzeczywiście ignorujecie i rzeczywiście nie ma screenów…

2. Sprawa naszego meczu. Z linku który podałeś wynika, że mecz był ustawiony na jedna mapę. Tak było naprawdę ? Czy po prostu zwykliście wpisywać wyniki z połowy meczu ? A może to też gapiostwo… ?

3. Sprawa wpisywanych przez Was wyników w CB.
Och cóż z Was za gapy… Jak wy do tej pory rozegraliście te kilkadziesiąt meczy w CB będąc takimi gapami… ? Panowie nie róbcie z nas idiotów.

4. Mówisz o pokorze, a czy czytałeś czasem komentarze umieszczane na Waszej stronie przez Ciebie i Twoich kolegów w zakładce Clan Wars ? Jeżeli nie to poczytaj i wtedy powiedz nam coś o pokorze…

5. Odnosisz się do sprawy dx, cytując wypowiedz jednego z moich kolegów. Nie zwróciłeś jednak uwagi na słowo „możliwe”, które również często przewijało się w wypowiedziach specjalistów wypowiadających się w tamtym temacie. Poza tym chyba napisalismy, że cała sprawę poruszyliśmy opierając się na niemiłych doświadczeniach innego polskiego klanu.

6. Jeżeli chodzi o żałosne akcje to chyba do takich możemy zaliczyć Twoją próbę zastraszenia nas za pośrednictwem gg (screen - http://img398.imageshack.us/my.php?imag ... 2222zn.jpg ) zaraz po umieszczeniu przez Ciebie tych postów. Jak nas chciałeś pojechać drogi „cierniu” ? Znowu popełnisz jakieś „gapiostwo” ?

I na koniec. Oczywiście życzę Wam jak największych sukcesów w lidze CB gdyż nam wszystkim przyniesie to wymierne korzyści. Tylko na Boga, róbcie to uczciwie !

szkoda ze nie wyswietlaja sie numery gg tych osob bo takie screeny bardzo latwo mozna spreparowac
przyklad: http://img316.imageshack.us/img316/4563/tomek8zn.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:43 

Hynol napisał(a):
[PFT]-TOMEK napisał(a):
Nic dodać nic ująć. W tamtym momencie nasz serwer nie był jeszcze zabezpieczony w sposób opisany w kolejnych postach i w związku z tym sprawa się sama wyjaśniła (czytaj – na dwoje babka wróżyła).

Nie. Nie na dwoje babka wróżyła, bo nie macie żadnych dowodów w postaci screena, a md5 tool się zdarza (jak na przykład TSO). Tu faktycznie musze się zgodzić z panami z Px2 że powinniście w taki sposób podchodzić do sprawy, bo etykietka czitera jest przykra. Prosze panów z obu teamów o nie podnoszenie więcej tej sprawy gdyż nic dobrego z tego nie wynika.

Zgadzam się, że tamta sprawa powinna pozostać zamknięta, tym bardziej że chyba wszystko w niej zostało juz powiedziane i wyjaśnione. Rzeczywiście nie mozna zbyt pochopnie wyciągać wniosków z samych logów (o czy napisałem cytujęc wypowiedz kolegi bcj) zresztą chyba nikt poza panami z px2 takich jednoznacznych wniosków nie wyciągał. Natomiast znając równiez opinie kilku ludzi którzy znają problem bibliotek dx wiem, że nie wszystko można zakfalifikowac jedynie jako błąd.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:48 

jakie to typowe...

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:52 

amok napisał(a):
jakie to typowe...
Rozmowa zeszła na przyjazny wszystkim temat polskiej drabinki CB.Miło sie czyta... ale nie , trzeba włozyc kij w mrowisko. :?

Wybacz kolego, ale w momencie kiedy to mniej przyjaznie i zdecydowanie mało rzetelnie odnosiliście sie do nas w wielu, wielu postach nie mogłem odpowiedzieć gdyż najzwyczajniej w świecie przebywałem w pracy.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:53 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
Hynol napisał(a):
[PFT]-TOMEK napisał(a):
Nic dodać nic ująć. W tamtym momencie nasz serwer nie był jeszcze zabezpieczony w sposób opisany w kolejnych postach i w związku z tym sprawa się sama wyjaśniła (czytaj – na dwoje babka wróżyła).

Nie. Nie na dwoje babka wróżyła, bo nie macie żadnych dowodów w postaci screena, a md5 tool się zdarza (jak na przykład TSO). Tu faktycznie musze się zgodzić z panami z Px2 że powinniście w taki sposób podchodzić do sprawy, bo etykietka czitera jest przykra. Prosze panów z obu teamów o nie podnoszenie więcej tej sprawy gdyż nic dobrego z tego nie wynika.

Zgadzam się, że tamta sprawa powinna pozostać zamknięta, tym bardziej że chyba wszystko w niej zostało juz powiedziane i wyjaśnione. Rzeczywiście nie mozna zbyt pochopnie wyciągać wniosków z samych logów (o czy napisałem cytujęc wypowiedz kolegi bcj) zresztą chyba nikt poza panami z px2 takich jednoznacznych wniosków nie wyciągał. Natomiast znając równiez opinie kilku ludzi którzy znają problem bibliotek dx wiem, że nie wszystko można zakfalifikowac jedynie jako błąd.

Panowie nie róbcie z nas idiotów ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:55 

Repulse napisał(a):
szkoda ze nie wyswietlaja sie numery gg tych osob bo takie screeny bardzo latwo mozna spreparowac
przyklad: http://img316.imageshack.us/img316/4563/tomek8zn.jpg

Mam też z numerem gg jeżeli sobie życzysz.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:56 

Px2-Cierń- napisał(a):

Nie trzeba ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:57 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
Px2-Cierń- napisał(a):

Nie trzeba ;)

Nie trzeba bo kazdy wie kim oni są ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 19:10 

No wlasnie widze ze nie trzeba. Najpierw tyle halasu o logi z serwera a teraz "oo... bo to jakies tam glupotki , nikt nie wyciagal zadnych wnioskow" . Pft samo z siebie zrobilo teraz kretynow. Jeszcze moze teraz tomek powiesz , ze sami te logi podeslalismy ? LOL

A na przyszlosc tomek nie zwracaj sie do nas per kolego , bo kolegami nie jestesmy i watpie zebysmy byli. Ale tylko z toba , bo znam kilku ludzi z Pft osobiscie ( co prawda sa juz na "emeryturze" ale jednak ) i sa to rowne chlopy , ktorych serdecznie z tego miejsca pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 19:19 

Px2-Wicherek- napisał(a):
No wlasnie widze ze nie trzeba. Najpierw tyle halasu o logi z serwera a teraz "oo... bo to jakies tam glupotki , nikt nie wyciagal zadnych wnioskow" . Pft samo z siebie zrobilo teraz kretynow. Jeszcze moze teraz tomek powiesz , ze sami te logi podeslalismy ? LOL

A na przyszlosc tomek nie zwracaj sie do nas per kolego , bo kolegami nie jestesmy i watpie zebysmy byli. Ale tylko z toba , bo znam kilku ludzi z Pft osobiscie ( co prawda sa juz na "emeryturze" ale jednak ) i sa to rowne chlopy , ktorych serdecznie z tego miejsca pozdrawiam.

Nie chce mi sie po raz kolejny pisać i pisać w tym temacie. Przez swe zaślepienie nie umiesz zrozumieć o czym mówię ja bądz inne osoby z mojego klanu i dlatego przytoczę wypowiedz w tej sprawie jednego z forumowiczów który nie jest związany z klanem PfT natomiast czystośc gry leży mu na sercu:

"Po pierwsze nikt nikomu nie zarzucał że cheatuje, tylko jakbyś przeczytał ze zrozumieniem, to byś zauważył że ktoś, sugerując się wypowiedzią kogoś kto udowodnił innemu cheatowanie, miał podobną sytuację i poprosił o wyjaśnienie, może ty wiesz jak dzialają cheaty w BF2 ale dajmy na to ja nie mialem pojęcia ze przy ładowaniu bibliotek DX można namieszać żeby sobie "poprawić" widocznośc w czasie gry.

Po drugie jeśli nie wiesz to forum służy do prowadzenia dyskusji w gronie osób związanych tym samym zainteresowaniem jakim niewątpliwie w tym przypadku jest seria gier BF więc jeśli ktoś chciałby wyjaśnień na zaistniałą sytuację co do uczciwości, a która po zacytowaniu Jabbah budzi wątpliwości, to nie widze przeciwskazań żeby to robił na forum, jak widzisz sprawa się wyjaśniła i gdyby nie ten topic to większość osób nie miala by pojęcia że możliwe jest cheatowanie w ten sposób !!!

Możliwe że twa wiedza na temat programów "wspomagających" jest na tyle duża że nie ma sensu wałkować kolejny raz tematu, ale mnie interesuje co mi się może przydażyć w czasie pławienia się w przyjemnościach związanych z grą!!!"

W związku z tym prosze Cię kolego (zwrot grzecznościowy nie "intymny") daruj sobie teksty typu "zrobili z siebie kretynów" gdyż tak naprawde nie umiejąc przeczytać ze zrozumiem kilku zdań sam na takowego zakrawasz.

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 19:39 
Moderator forum

Panowie,
w mojej czysto subiektywnej opinii cała ta dyskusja jest kompletnie pozbawiona sensu.
W tejże również mojej subiektywnej opinii jesteście nowymi klanami, nie znam żadego z Was, nie wiem kim jesteście.. stara scena BF podejrzewam również Was niezna, wobec tego nie liczyłbym na "wiarę na słowo" .. poprostu nie wiemy kto jest godny zaufania a kto nie, zaś wróżenie z fusów nie jest najlepszym rozwiązaniem w przypadku waśni 2 klanów.
Jakby na to nie spojrzeć, to jest WASZA kłótnia nie nasza i prosiłem juz kilkukrotnie o przeniesienie jej na priva, jak dotychczas nieskutecznie .. czy naprawdę muszę uciekać się do niemiłych w skutkach metod ?

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 19:54 

krótko i na temat.
Px zli , pft dobrzy
brawo,fanfary,oklaski...ciach bajera ,temat do piachu :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 20:02 
Oldboy Battlefield.pl

amok, poprawka
Px i FSPQR - źli
PFT - ostatni sprawiedliwi

:lol:

UWAGA:
(proszę nie brać sobie tego do siebie, bo to są tylko jaja i co niektórzy mogą uznać to za próbę znieważenia i ośmieszenia swojego klanu. Taka mała uwaga do kilku osób, bo później znowu mnie oskarżą o próbę oczernienia klanu PFT na naszej scenie)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2