Teraz jest 5 mar 2025, 00:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:21 

Bunny hoping rzadzi ;) A poza tym to wykorzystanie bledow w grze, unikania pestek i dobrego celowania robi z nas skillowego gracza... Czyz nie ??? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 18:51 

Hynol napisał(a):
wojoo[PL] napisał(a):
Zgadzam się, jak chca sobie poskakac to niech wywalaja do q2/q3 tam bez skakania nie ma co grac. Te jumpy tak mi kaszania klimat jak gram ze masakra. Widać od razu ze koles garc nie umie.

:lol: :lol: . O ile zgadzam się że klimat pada od jumpów itd., o tyle wykorzystanie możliwości gry jest wskazane jeżeli się chce wygrać, pokonać przeciwnika itp. Umieć grać w jakąś gre oznacza wykorzystywać do maximum jej możliwości, potrafić zdjąć wroga zanim on zdejmie ciebie. Kangury to własnie robią. Nie ich (nasza :) ) wina że EA skopała engine.

stawiam piwo 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 19:02 

Mam do was prośbę.Czy ktoś może mi podać IP jakiegoś dobrego Angielskiego Servka bo w moim ASE coś się schrzaniło i po prostu niema tego państwa w kolumnie (aha ten serv mógł by być rankingowy :D )

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 20:02 

Ja Ci nie podam i nikomu nie polecam granie z Toba za to zlosliwe rzucanie sie pod samolot i do tego karanie za TK.. I ciesze sie ze Cie na angielskich serwerach spotkac nie mozna 8)

Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2005, 20:06 

Hynol napisał(a):
wojoo[PL] napisał(a):
Zgadzam się, jak chca sobie poskakac to niech wywalaja do q2/q3 tam bez skakania nie ma co grac. Te jumpy tak mi kaszania klimat jak gram ze masakra. Widać od razu ze koles garc nie umie.

:lol: :lol: . O ile zgadzam się że klimat pada od jumpów itd., o tyle wykorzystanie możliwości gry jest wskazane jeżeli się chce wygrać, pokonać przeciwnika itp. Umieć grać w jakąś gre oznacza wykorzystywać do maximum jej możliwości, potrafić zdjąć wroga zanim on zdejmie ciebie. Kangury to własnie robią. Nie ich (nasza :) ) wina że EA skopała engine.

Zgadzam się, sam czasami skacze ale bez przesady jak kolesie robia to nagminnie. Wszedzie się wykorzystuje błedy czy to tutaj czy chocby prawnicy wykozystuja luki prawne, wiele ludzi okrada panstwo legalnie mozna by wymieniac i wymieniac. Ale trzeba sie zastanowic czy wypata to robic :?: tak samo jest w bfie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 15:30 

hej Mordoklej! ja ci się rzucam pod koła???? to chyba na odwrót! a tak poza tym to nie jest post w którym można się wyrzalić że ktoś kogoś wkurzył bo gdyby tak było pisał bym gościarzy na całą stronę łącznie z tobą a więc proszę cię NIE ŻAŚMIECAJ POSTA TAKIMI BZDURAMI plz :x

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 15:40 

Qbek napisał(a):
hej Mordoklej! ja ci się rzucam pod koła???? to chyba na odwrót! a tak poza tym to nie jest post w którym można się wyrzalić że ktoś kogoś wkurzył bo gdyby tak było pisał bym gościarzy na całą stronę łącznie z tobą a więc proszę cię NIE ŻAŚMIECAJ POSTA TAKIMI BZDURAMI plz :x

masz racje - na temat twojego zachowania przydalby sie osobny dzial forum, zapewniam cie ze szybko bylby pelen postow.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 15:48 

a ty kto? wróżka? przsoi hmm.........nie przypominam sobie żebym z tobą grał panie przsoi

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 16:34 

ghraf napisał(a):
zgadzam sie to tez jest absurd... goscie skaczą metr półtora w góre, tzw bunny jumpy były obecne juz w Cs'ie, troche je ukrcuili, sądze ze tui też powinni... wiem ze to nie symulator pola walki ale nie przesadzajmy...

Nie powiedziałbym ze ukrucili, tzn faktycznie w 1.6 nie opłaca się skakać bo postać po lądowaniu ostro zwalnia, ale zamiast tego gracze praktykują prawdziwy Bunny Hopping polegający na wykorzystaniu błędu w fizyce gry :wink: (dzięki któremu skacząc można przemieszczać się bardzo szybko). Tyle, że w CS nie ma broni, z której mozna by łatwo zabijać podczas skakania, a te $%^&#$ granatniki w BF2 mnie niesamowicie wkurzają. IMO świadczy to o graczu, który jest prawdopodobnie leszczem podczas walki face 2 face, dlatego nawala cały czas granatnikiem. (podobną opinię mam o pilotach helikopterów ktorzy oblegają przez całą rundę lotnisko).

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 16:47 

No prosze,jeden moj post i co sie porobilo....Wiem,ze to EA(A raczej DICE) skopalo engine,ale myslalem ze do takich absurdow nie dojdzie,ale trudno.Do samych granatnikow bez jumpow nic nie mam,bo sa gracze np. Mulik, ktorzy wyspecjalizowali sie w granatnikach,ale nie skaczą na 2 metry w gore (no moze troche przeszkadzam)Co do podkladania sie pod kola,to troche przesadzasz Qbek.Nie mysl,ze cie za lamusa uwazam,ale moglbys sie powstrzymac w niekoniecznych momentach.Przyznam sie (:P)
ze kiedys ze wscieklosci bo koles mi sie specjalnie podstawil pod samochod (jechalem na pelnym gazie) i -4....wkurzylem sie i to samo zrobilem,ale ja tam sie nie podkladam sie pod kola za czesto.Zresztą w pewnym sensie to jest lamerstwo,bo to znaczy,ze osoba ktora sie podklada nie umie sie pogodzic,ze zabrali jej/jemu samolot albo cos w tym stylu.Pewnie wszyscy się domyslili o jaki klan chodzi,ale Ikasprzak,ty chyba wiesz o tym dobrze :)

Ostatnio edytowano 29 wrz 2005, 17:30 przez Crist, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 16:51 

imo cale to gadanie ze ktos kto gra granatnikiem to leszcz jest bez sensu - nie taki leszcz skoro wygrywa pojedynki - bron po to jest zeby jej uzywac i tyle :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 17:19 

Qbek napisał(a):
a ty kto? wróżka? przsoi hmm.........nie przypominam sobie żebym z tobą grał panie przsoi

a jednak wrozka ma racje, baa nawet z toba duzo grywa na asterze

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 17:20 

dla twojej informacji qbek, gram ostatnio na koncie 'Wilda^PrezesOi.cs4u'. to do mojego teamu (1 osobowego-fajnie, nie ma swiadkow co?) wszedles po to zeby powiedziec 'wilda ty szmato'.
gralem z roznymi ludzmi poczawszy od mlodego Volfa_pl/crista konczac na dziadkach scenowych typu cooler, i z wiekszoscia gralo sie bardzo dobrze. tak wiec wiek nie ma nic do rzeczy-glupota i chamstwo są ponadczasowe.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 17:25 

No przsoi,bardzo lubię z tobą grać,gdyż bardzo dobrze latasz cobra i wiesz, jak masz sie ustawic,kiedy mam wypuszczac rakiety :)

PS:A dla wszasytkich...Jesli komus przeszkadza ze gra w teamie z kims kto nie jest jeszcze w pelni dojrzaly,to nie ma co mowic od lalusiow i smiac sie,bo wszyscy starzy gracze kiedys tacy byli :|

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 17:41 

przsoi napisał(a):
dla twojej informacji qbek, gram ostatnio na koncie 'Wilda^PrezesOi.cs4u'. to do mojego teamu (1 osobowego-fajnie, nie ma swiadkow co?) wszedles po to zeby powiedziec 'wilda ty szmato'.

czemu aż tak ostro możę chciał powiedzieć że jesteście zwykłymi bananami a on jest czikita :lol: tylko ubrał to w złe słowa

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2