Teraz jest 4 mar 2025, 21:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 16:28 

Mnie też mocno irytuje, że na serwach BFa grają dzieciuchy i statsują, lamią i co tam jeszcze.
Vide mały gówniarz co naśladuje do mikrofonu teksty chinoli.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 16:35 

Vatzeque napisał(a):
Mnie też mocno irytuje, że na serwach BFa grają dzieciuchy i statsują, lamią i co tam jeszcze.
Vide mały gówniarz co naśladuje do mikrofonu teksty chinoli.

:lol: i jest na tym forum :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 16:48 

No to ty nie powiesz jabbahu.A jak mi nieraz się uda wejść przed tobą do samolotu to sam mi stoisz przed kołami i możesz tak stać calutką rundę a raz jak razem z tobą czekałem na j-10 to mnie zabiles bo chiales go mieć tylko dla siebie.I nie gadaj bzdur że jak ktoś mnie 3 razy z rzędu zabije to na niego glosuje, a jak nawet to co się wielkiego stanie? połowa graczy glosuje na ślepo a inni w ogóle nie głosują więc nie ma tu o czym mówić :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 16:53 

Qbek, ..., nigdy nie zabijałem dla pojazdów. A co do stania przed pojazdem. To przed twoim zawsze będę stał. A dlaczego, to już powinieneś wiedzieć.
I sam się właśnie przyznajesz do votowania, bo cóż z tego. Więc ja mówię, że powinieneś dostać bana, bo cóż z tego.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 17:28 

Qbek napisał(a):
No to ty nie powiesz jabbahu.A jak mi nieraz się uda wejść przed tobą do samolotu to sam mi stoisz przed kołami i możesz tak stać calutką rundę a raz jak razem z tobą czekałem na j-10 to mnie zabiles bo chiales go mieć tylko dla siebie.I nie gadaj bzdur że jak ktoś mnie 3 razy z rzędu zabije to na niego glosuje, a jak nawet to co się wielkiego stanie? połowa graczy glosuje na ślepo a inni w ogóle nie głosują więc nie ma tu o czym mówić :P

Ty qbek jesteś przekręt jakiś :D Jak wsiadłeś do heli na gunnera i pilot prosi cie zebys wysiadl to zrob to a nie siedzisz jak taki osioł...

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 17:34 

wlasnie przed chwilka mialem przyjemnosc grac z qbkiem na asterze i generalnie nie robil nic zlego poza darciem ryja na voipie tak paskudnie ze 3ba bylo team opuscic.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 19:01 

Piotr3k napisał(a):
wlasnie przed chwilka mialem przyjemnosc grac z qbkiem na asterze i generalnie nie robil nic zlego poza darciem ryja na voipie tak paskudnie ze 3ba bylo team opuscic.

1.hehe,a ja nic nie slyszalem bo mi sie voip wylazyl :) :(

2.Mordoklej heh,ja chcialbym do wildy,nawet do for fun,ale ni ma czasu,tylko w weekendy,jest wolne,ale i tak nie pod wieczory :P

3.Qbek,a kto powiedzial ze ja ubostwiam wilde?Nie kłam,ze ty nie podkładasz sie pod kola,bo pamietam kiedys na asterze mnie wywalilo,bo mi sie podkladales.I dla wiadomosci wszystkich:jestem bezstronny

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 19:18 

ahh Piotr3k Piotr3k tobie normalnie trzeba jak dziecku tłumaczyć.Ehh......Ja po prostu się pytałem czy ktoś ma mikrofon i tyle, a nie od razu darłem ryja no bez przesady.Aha i jeszcze jedno, skończmy ten temat jak ktoś na kogoś mówi że ten jest taki i taki.Ten post jest napisany w celu żeby inni gracze mogli się powyżalać jakie wady ma BF 2 i co np. można by w nim zmienić więc proszę was skończcie "skarżyć" na innych plz :wink:
PS:Jabbah plz skończ z tym mówieniem ,że dałbyś mi bana bo może ja bym Tobie też dał i wielu innym graczom,ale pamiętaj to jest tlyko GRA ale to taki malutki, maluteńki szczególik :D aha MZS tak dla sprostowania to ty też nie jesteś święty bo jak raz się z Pepelu umówiłeś to on ukradł wrogi heli ty zabrałeś drużynowy heli i lataliście całą rundę sami bez gunnerów.Nic nie chcę mówić ale INNI gracze też chcą polatać.Wiem też , że np. lepiej się lata z członkiem drużyny ale gracz który jest z innego sqadu też chce polatać bo on też się za tym heli naczekał,uwież mi, inni gracze nie gęsi i grać też umieją :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 19:32 

Qbek napisał(a):
aha MZS tak dla sprostowania to ty też nie jesteś święty bo jak raz się z Pepelu umówiłeś to on ukradł wrogi heli ty zabrałeś drużynowy heli i lataliście całą rundę sami bez gunnerów.Nic nie chcę mówić ale INNI gracze też chcą polatać.

panowie jak mogliscie, nie wsytd wam? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 19:40 

Jak już, to wstyd :D :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 20:23 

Qbek napisał(a):
aha MZS tak dla sprostowania to ty też nie jesteś święty bo jak raz się z Pepelu umówiłeś to on ukradł wrogi heli ty zabrałeś drużynowy heli i lataliście całą rundę sami bez gunnerów.

Problem w tym, że po odpowiednio dobrym opanowaniu latania w heli (pilotowanie i obsługa TV jednocześnie) gunner tylko przeszkadza. Też zawsze staram się latać sam i radzę sobie wtedy o wiele lepiej, niż z większością gunnerów, jacy mi się pchają do heli.

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 20:29 

no wiesz , ale heli jest tylko jeden na mapę :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 wrz 2005, 20:33 
Moderator forum

Qbek napisał(a):
no wiesz , ale heli jest tylko jeden na mapę :wink:

lajf is brutal

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 10:05 

verrrrrrrrry brutal :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 paź 2005, 10:49 

Z ostatnich postów wynika, że najbardziej w BF`ie wkurza was Qbek :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2