Teraz jest 28 cze 2025, 01:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 14:13 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
i przy okazji chciałbym pozdrowić przedmówcę, z którym mi się wczoraj miło latało
To może robal o tobie pisał z tą tunguską :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 14:21 

groszeka napisał(a):
i przy okazji chciałbym pozdrowić przedmówcę, z którym mi się wczoraj miło latało

Nie "Imro (:D)" to nie byl. Pamietasz swojego wczorajszego megalaga podczas beczki? nie wiem to zrobiles ze wyszlismy z tego cało :D. Keyser, jak chcesz grac z kims kto potrafi walnac celnie z rakiety, wybaczyc przy lagu, dotrzymac twarzystwa w heli to polecamm Groszka i Zabujce.

:(

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 14:58 

robal napisał(a):
groszeka napisał(a):

Nie "Imro (:D)" to nie byl. Pamietasz swojego wczorajszego megalaga podczas beczki? nie wiem to zrobiles ze wyszlismy z tego cało :D. Keyser, jak chcesz grac z kims kto potrafi walnac celnie z rakiety, wybaczyc przy lagu, dotrzymac twarzystwa w heli to polecamm Groszka i Zabujce.

Sam nie wiem jak udało nam sie z tego wywinąć cało :lol:
P.S. Robal jesteś moją najulubieńszą wazeliną na scenie i bedę cie chwalił na wszystkich odpustach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 15:07 

Tak cie chwale to cos mi sie w koncu nalezy :-)

A szkoda ze pwiedziales wtedy ze to lag, bo juz myslalem ze masz takie uiejetnosci. Mialem akurat przelaczona kamere na ta co pokazuje widok spoza helikoptera. Gdybys ty wiedzial jakie ty cuda wyczynial - beczki wszerz i wzdluż, do góry, na prawo i to wykonczenie kreslenia figur na niebie lotem do tylu metr na ziemia :D

No coz, twoja wina ze sie przyznales :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 15:16 

No ale odzyskiwalem swiadomość właśnie metr nad ziemią i najlepsze chwile były już w pełni świadome. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 15:29 

ten metr nad ziemia trwal jakies 2sekundy i byl w korycie rzeki :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 16:05 

Vatzeque napisał(a):
Lailonn znam Twój ból jeśli idzie o gunnera :]
Powinniśmy razem polatać ;)
A co do Volfa_PL. Daj sobie chłopie na wstrzymanie i nie płaszcz się tak o przyjęcie do Wildy tym bardziej, że jesteś słabym (nawet bardzo) graczem.

Przykłady?Pomijajac bezsensowne argumenty,o klepanie odzwywek,ktorych juz nie mowie?A ten podpisc to byl dal jej chlopcze...Pewnie uwazasz sie sam za mistrza wszytkiego...

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 16:37 

ja tam nie lubie tzw:
Spawn-killingu :/

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 17:40 

Wczoraj z ImRo|Keyser.Soze latałem i było pięknie bo wiedzieliśmy na czym polega rola strzelca pokładowego.

Volf, nic nie napisałem o tym, że uważam się za mistrza wszystkiego, to Ty to stwierdziłeś. (bez podstaw zresztą)
A i zwróć uwagę, że zrobiło Ci się głupio i usunąłeś dopisek, że chciałbyś należeć do Wildy :lol:
Peace i życzę wszystkim pilotom myślących strzelców.

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 17:55 

robal ja umiem latac i gunnerowac jednoczesnie. Kazdy chyba juz klanowy pilot tak potrafi robic...Czesto pacyfikuje spora czesc mapy swoim irakietami co dzis przyplacilem 3 votekickami za to, ze mialem np statsy 30:1 i przeciwnik nie mogl pojazdem na dalej jak pare metrow odjechac ;P Ale sa mapy gdzie gunner jest przydatny bo malo celi pancernych lub duzo zakamarkow. majac gunnera latam precyzyjniej co oczywiste niz jak sam skacze miedzy stanowiskami ;P

niestety na gamesnecie znowu mialem commandera, ktory spamowal rozkazami. Dostawal wiele razy mutiny i votekicki ale bez skutku. Nawet gdy mu dosadnie napsialem ,ze jestem akurat gunnerem w cobrze i niech sie **** bo i tak ich nie mam jak wykonac to co 5s mi wydawal nowe...

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 19:22 

wkurzający są dowódcy odziału którzy nie chcom się odrodzić :?
w z to bo tak miałem :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 19:57 

Pogralem i znowu spotkalem debila

http://img41.imageshack.us/my.php?image ... 0015ji.jpg

bo wsiadlem 1...

Potem polazlem an benchamrk w nadizeji, ze polacy ebda inni ale i tu czekal na mnie pan z t.reserve|ense bodajze, ktory dal mi punisha od reki mimo przeproszenia(a oberwal totalnie przypadkiem) a za posiadanie heli para debili robila na mnie voty i oczywiscie polacy(a byly znane nicki) tez nie krepowali sie glosowac za moim kopem...dlatego poszedlem sam, aaa sry zbanowalo mnie gdy wkurzony z pelna premdytacja pana z t.reserve rozwalilem gdy startowal samolotem. Byl to moj pierwszy taki wyczyn ale ulzylo mi. Musze to czesciej robic...

Tytuł:
PostNapisane: 2 paź 2005, 21:48 

Mnie ostatnio wqrzaja sytuacje typu, biegne na karkandzie na repawnie USMC (moj team) do apc i dostaje pestke w banie ... Nie zgadniecie od kogo! Od mojego czlowieka z teamu ktory chcial kierowac APC... :?

Takich ludzi to sie kikowac powinno a nie uczciwego czlowieka ktory ma dobra reke do gry... Gram tylko na karkandzie i szczerze powiem ze jest mj taki ukochany serw64/64 only karkand gdzie jest wylaczony vote kick i spoko robie +70 pktow... Opanowalem to mapke, KOCHAM ja,,,... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 12:44 

:evil: Debile Co kampią na Respie w oczekiwaniu Łatwego Fraga :evil: Totalne Lamerstwo....Wczoraj Taki Przypadek Na Aterze :evil:

Gram Na Nicku Infinity_23
WIec jezeli ktos ma cos do mojej gry to sorki ale mam Bf2 OD 3 Dni i staram sie jak potrafie----------->nową grafe musiałem Kupić (6600gt) :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 12:44 

Asterze :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2