Teraz jest 4 mar 2025, 18:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 13:01 

[G-UNIT]Bulletproof napisał(a):
Gram Na Nicku Infinity_23
WIec jezeli ktos ma cos do mojej gry to sorki ale mam Bf2 OD 3 Dni i staram sie jak potrafie

w takim razie wybaczam, że wlazłeś pod startujące heli, do którego nie udało ci się wsiąść i dałeś punisha :D pierwsza umiejętność którą powinieneś nabyć, to PG DOWN gdy ktoś cie przypadkiem zabije :P

Vatzeque napisał(a):
Wczoraj z ImRo|Keyser.Soze latałem i było pięknie bo wiedzieliśmy na czym polega rola strzelca pokładowego.

aż tak pięknie nie było, bo lamiłem trochę :) pilot ze mnie dość miękki (na razie, mam nadzieję)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 13:23 

błędy serwera, wczoraj na Asterze grając MEC'ami, strzelałem ze stacjonarnego AA do BH USMC - świecił się na czerwono

jedna rakietka - punkt za uszkodzenie pojazdu zespołu - nic myśle sobie pewnie trafiła w przelatujący odrzutowiec
druga rakietka - to samo ( uszkodzenie pojazdu zespołu ) wyskoczyło kilku ludzi - no to strzelam do nich i... zostałes uklarany za zabicie kolegi - momencik może ja jestem w USMC rzut okiem na squad - i nie jednak w MEC, mój przeciwnik który dał mi punisha w USMC
w między czasie reszta wylądowała na spadochronach jeden podbiegł do mnie i strzela - tak się jakoś złożyło, że zaciućkaliśmy się obaj i znowu zostałeś ukarany za zabicie kolegi.

razem nazbierało się - 12 a może - 14pkt.

nie ryzykowałem trzciego przypadowego TK i opuściłem serwer

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 13:49 

Ostatnio na serwie only Karkand mialem podobna sytuacje :? , koles siedzial na wiezy mojego tanka, zaczal nawalac do swoich, a widzialem ze wczesniej punktowal niezle wiec na bank nie robil tego specjalnie.

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 13:57 

heeh sorki nie zdorzylem press pg UP :D ale ogulnie ten kto wczoraj latal cobrą robił to b.dobrze...ja raczej juz sie nie pcham do samolotow bojowych tzn/cobra itd only UHC(black hawk) tym umiem latac i tylko tym :wink: dopiero jestem szeregowym wiec mam tylko 500 pkt :evil: no ale jak bede gral czesciej to kto wie .... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 14:54 

Vatzeque napisał(a):
Wczoraj z ImRo|Keyser.Soze latałem i było pięknie bo wiedzieliśmy na czym polega rola strzelca pokładowego.

Volf, nic nie napisałem o tym, że uważam się za mistrza wszystkiego, to Ty to stwierdziłeś. (bez podstaw zresztą)
A i zwróć uwagę, że zrobiło Ci się głupio i usunąłeś dopisek, że chciałbyś należeć do Wildy :lol:
Peace i życzę wszystkim pilotom myślących strzelców.

Tylko jedan rzecz...W moim podpisie (nieistniejacym zreszta :P) nie chodzi,zeby sie wildom podlizac,bo to naprawde niezly klan jest...Nie chodzi o granatniki,ale gra w jednym teamie z nimi, to moze nie ideal,ale b. dobra zabawa....

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 18:25 

hmm czy to moje wrażenie czy astar ma sporo błędów :D innymi słowa wkurza was astar :P niegrałem na astarze ale za to wczoraj grałem na jakimś EA France official i tam było sporo zabawnie ustawiających się zwłok :lol:
do Ve2yr też lubie strike at karkad

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 18:47 

Ve2yr napisał(a):
Gram tylko na karkandzie i szczerze powiem ze jest mj taki ukochany serw64/64 only karkand gdzie jest wylaczony vote kick i spoko robie +70 pktow... Opanowalem to mapke, KOCHAM ja,,,... 8)

Ja też gram praktycznie na karkandzie ta mapka jest stworzona wprost dla mnie. Wypasik po prostu. Nie ma to jak klimacik „wojny stabilizacyjnej” w Iraq. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 19:44 

wojoo[PL] napisał(a):
Ve2yr napisał(a):
Gram tylko na karkandzie i szczerze powiem ze jest mj taki ukochany serw64/64 only karkand gdzie jest wylaczony vote kick i spoko robie +70 pktow... Opanowalem to mapke, KOCHAM ja,,,... 8)

Ja też gram praktycznie na karkandzie ta mapka jest stworzona wprost dla mnie. Wypasik po prostu. Nie ma to jak klimacik „wojny stabilizacyjnej” w Iraq. 8)
Ja podobnie, mam już na niej niecałe 50h, po prostu cudo :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 21:54 

mi sie nie podoba to ze mam slabego kompa ale to sie niebawem zmieni 8) bo gra na niskich detalach mnie nie kreci a i klatki nie sa zadowalajace a tak gra jest wrecz rewelacyjna :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 22:03 

Bez 1GB RAM i karty 256MB na średnich w pełnym komforcie nie zagrasz raczej :]

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 22:09 

1 giga DDR ramu posiadam karta ati 9600 pro tylko ze mnie zamula procek celeron 1.7 ale w przeciagu 2 tyg przechodze na AMD a wtedy bedzie to juz inna para kaloszy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2005, 22:38 

Vatzeque napisał(a):
Bez 1GB RAM i karty 256MB na średnich w pełnym komforcie nie zagrasz raczej :]

Często różnica między 256 a 128 na karcie to różnica około 3 klatek na korzyść tej pierwszej. Więc trzeba to najpierw rozważyć. Sądzę po sobie, że 1 gb ramu i Gf 6600 Gt 128 na legalu ciągnie na średnich. Ale oczywiście do tego trzeba jakiegoś sensownego proca ~2600 MHz

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 00:20 

olli napisał(a):
Ja podobnie, mam już na niej niecałe 50h, po prostu cudo :D

Ja na karkandzie mam prawie 123h, a łączny czas gry to ok 260h :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 00:24 

wojoo
pamięć RAM na karcie graf. nie ma podnosić szybkości generowanych klatek lecz ilość przechowywanych tekstur.
W BF2 pozwala to granie z teksturkami na HIGH.
Olsz@k
Jak zmienisz procek dostaniesz max. 5 klatek. R9660PRO nie jest taką kosmiczną kartą już przecież i Twój Celeronek nie jest wąskim gardłem podsystemu.
Powiem Ci na moim przykładzie.
Po zmianie AthlonaXP2400+ 266MHz na Bartona3200+ 400MHz różnicy nie było !ŻADNEJ! przy R9550XT. Tylko w 3dMarku 2003 miałem 100pkt. więcej :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 02:02 

3d marki są programami do testowania kart graficznych wiec tam zmiana proca się wielkim echem nie odbija (mowa o 03 i 05)

ale szybki podsystem pamięci oraz procesor znacznie skraca ładowanie map i początkowe doczytywania (ile osob w momencie wejścia na karkanda po stornie mecow juz widzie straconą jedna/dwie flagi na rzecz amerykańców ? 8) )

btw - po raz trzeci wyleciałem z servera w ten sam sposób - wsiadam w samolot i rozwalam wrogi mysliwiec - na 100% wrogi bo się rozlatuje gdy go mijam i nie widze żadnych TK, jednak gra zamiera i cichnie poczym widzę menu gry z info że mnie wywaliło za excesive teamkiling (i jeszcze mi odejmuje punkty)
so... WTF ?!!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2