Witam,
Zgadzam się z Wami w wielu kwestiach, ale nie zapominajcie że nowy patch poprawił naprawdę wiele jak np. już same nazwy baz czy Teamów są czytelniejsze tz. czcionka jest inna dużo bardziej przejrzysta. Mamy również sporo nowych funkcjonalności jeszcze wszystkich nie wyłapałem gdyż na nowym pacht’u grałem zaledwie około 2h. Co do rang jak dla mnie podciągnięte dla noobow i statsiarzy

co by nie kombinowali. Ja nie mam za wiele pkt. w BF2 (czas na to nie pozwala) więc dojście do rangi np. starszego kaprala było czymś wielkim, jakie wczoraj miałem zdziwienie że po zbiciu kilku fragow przeskoczyłem 2 rangi

gdzie tu fun

obecnie rangi nie będę miały takiego znaczenia, a nie wspomnę już o zdobywaniu medali i baretek. Jak napisał
PotulnY dostaje się je stanowczo za łatwo. Wyobraźcie sobie że po 2h i lataniu głownie heli z
Groszkiem do tego jako pasażer zdobyłem 2 medale i baretkę

?? To jak np. przyjdzie weekend to nie wiem co się będzie działo

, nie będzie można tego kontrolować a już nie wspomnę o znaczeniu raczej jako śmieci

. Nawet nie chce sobie wyobrażać jak te wszytskie rangi, medale i baretki będą lądować u graczy z dużym skilem
Pozdrawiam