Teraz jest 4 mar 2025, 08:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:43 

niechcialo mi sie czytac paru stron wczesniej wec pisze,fajna zaleta jest nowa mapka,hmm a raczej stara tylko ze po wizycie w salonie pieknosci,bardzo ladnie wyglada z gory niemialem jeszcze okazji jej dokladnie zobaczyc z dolu,ale wyglada calkiem calkiem,stare wspomnienia z 42 powracaja,az sie lezka w oku kreci,moze tak jeszcze wspulzensy market garden panowie z EA :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:44 

IMHO.. mapa nieco mala na 64 luda..malo miejsc do ukrycia sie.. pojawi sie sporo snajperek :roll:... No i bedzie rzeznia dla pilotow samolotow :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:48 

Ludzie powieccie mi dlaczego jak wchodze do gry to mam nadal młodszego kaprala i nie moge odblokować broni skoro grałem chwile wcześniej i zdobyłem dwa awanse?? :? :?: :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:50 

Wake Island 2oo7 jest po prostu boska :wink: Na serwerze dla 64 osob klimaty są nieziemskie, gdy pół teamu szarżuje plażą pod ostrzałem wroga. Gulf of Oman się chowa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 00:01 

alCatraz napisał(a):
Wake Island 2oo7 jest po prostu boska :wink: Na serwerze dla 64 osob klimaty są nieziemskie, gdy pół teamu szarżuje plażą pod ostrzałem wroga. Gulf of Oman się chowa :wink:

right, klimacik niepowtarzalny - imho nie mogli dodac lepszej planszy i ulkon EA w strone najstarszych graczy bfa

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 00:31 

Troche za bardzo ułatwili pograłem 2 godzinki na Łejku i mam już złotego snajpera :/ poprzednio musiałbym chyba z 2 lata łupać aby mieć złotego a teraz odrazu :P mogli skrócić tak żeby było pół roq 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 00:52 

no rzeczywiście troszke przegieli...ale ogólie uważam, że gra zyskała wiecej niż straciła :P ;) To co panowie...jutro na jakim serwerku sie spotykamy (właściwie to dzisiaj :P ) ?? Bo myśle, że Aster ani Gamesnet nie bedzie zaktualizowany tak szybko :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 01:47 

Jedno bardzo ważne ale :) Panowie z EA nawet nie musnęli problemu zbalansowania sił powietrznych :) mowa tu o J-10. Da się go zestrzelić, ale tylko jak za jego sterami siedzi lama, która słysząc alarm nie odbija w którąś stronę ani nie ogląda się czasem do tyłu. Nie ma mowy o równym pojedynku. Mimo iż faktycznie poprawili AA nadal J-10 za łatwo jest przed nimi uciec nawet nie specjalnie używając dopalaczy.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 02:12 

hmm...możliwe. Jeszcze jedno dotyczące latania. Jest o wiele prościej..."krowa" wydaje sie lżejsza (nie wiem jak BH bo nie miałem okazji) i samolociki też łatwiej sie kontroluje...jednym słowem rewelka ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 09:23 

Witam,

Zgadzam się z Wami w wielu kwestiach, ale nie zapominajcie że nowy patch poprawił naprawdę wiele jak np. już same nazwy baz czy Teamów są czytelniejsze tz. czcionka jest inna dużo bardziej przejrzysta. Mamy również sporo nowych funkcjonalności jeszcze wszystkich nie wyłapałem gdyż na nowym pacht’u grałem zaledwie około 2h. Co do rang jak dla mnie podciągnięte dla noobow i statsiarzy :( co by nie kombinowali. Ja nie mam za wiele pkt. w BF2 (czas na to nie pozwala) więc dojście do rangi np. starszego kaprala było czymś wielkim, jakie wczoraj miałem zdziwienie że po zbiciu kilku fragow przeskoczyłem 2 rangi :shock: :?: :?: gdzie tu fun :?: :?: obecnie rangi nie będę miały takiego znaczenia, a nie wspomnę już o zdobywaniu medali i baretek. Jak napisał PotulnY dostaje się je stanowczo za łatwo. Wyobraźcie sobie że po 2h i lataniu głownie heli z Groszkiem do tego jako pasażer zdobyłem 2 medale i baretkę :shock: ?? To jak np. przyjdzie weekend to nie wiem co się będzie działo :lol: , nie będzie można tego kontrolować a już nie wspomnę o znaczeniu raczej jako śmieci :? . Nawet nie chce sobie wyobrażać jak te wszytskie rangi, medale i baretki będą lądować u graczy z dużym skilem :!:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 09:45 

Ten patch nie zmienia nic w balansie(aa do tego nie zaliczam) Wedlug mnie zajma sie tym dopiero w kolejnych patchac i nawte dobrze bo ustawianie balansu to bardzo trudna i czasochlonna rzecz. Jak wyliczyc o ile ma byc syzbszy pojazd a od b aby mial miec z nim szanse jesli pojazd b jest o 20% wytrzymalszy? etc. Tak samo samoloty. Musialoby sie pare h scigac w kolko 2 identycznie uzdolnionych pilotow. W innym wypadku wynik walki moze byc rozny bo poza "skillem", ktorego nie da sie zmierzyc dochodzi szczescie, ktore sie raz ma a raz nie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 10:19 

Powiem wam, że naprawde podobają mi się nowe dzwięki w niektórych pojazdach. Wreszcie niektóre już nie brzmią jak skutery :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 10:25 

nooo...teraz dźwięk takiego gazika jakoś brzmi przynajmniej :D

P.S Dzisiaj looz od szkoły (znowu :P ) :D I w związku z tym ma pytanko (po raz kolejny) czy wiadomo coś o aktualizacji serwerów polskich?? Mówa o Asterze i Gamesnecie ;) ??

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 10:39 

falcon_eye7 napisał(a):
nooo...teraz dźwięk takiego gazika jakoś brzmi przynajmniej :D

P.S Dzisiaj looz od szkoły (znowu :P ) :D I w związku z tym ma pytanko (po raz kolejny) czy wiadomo coś o aktualizacji serwerów polskich?? Mówa o Asterze i Gamesnecie ;) ??

Gamesnety prawdopodobnie dzisiaj z rana maja byc przestawione.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 11:13 

hmm...fajnie. Ale dziwne bo już jest rano i nie widze gamesnetów w 1.03 :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 209 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2