Teraz jest 27 lis 2024, 19:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 452 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 19:00 

Nie , nie mam wladzy - ja tylko pilnuje porzadku. Ale przeciez wy musiscie sie pochawlic ze umiecie "cytowac" czyjas wypowiedz.... Ale polewa buahaha - Wy popatrzcie na siebie ( np. Tin) Nie przeczytaliscie nawet regulaminu a Strzelec specjalnie przelozyl wam go na "Polski" :p... Z takim podejsciem do sprawy nie zajdziecie daleko...
Zaden admin z Polski nie moze adminowac meczu Polakow - wiem ze pewnie komus z was to nie pasowalo.... ( tzn. ze ja mialem byc adminem na meczu 3C.) Ale szczerze mowiac mozna sie bylo tego spodziewac...

Artih - Daliscie popis czytania ze zrozumieniem - chyba nie chodziliscie do klasy 2 podstawowki...

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 19:06 

przeczytałem regulamin ale nie zauważyłem ..... Swoją drogą racja ..nie bedzie dobrze jak ty bedziesz adminował nasz mecz

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 20:18 

To ja wnioskowałem o zmiane admina... uznałem Cię za nieobiektywnego i miałem prawo zavetować twoje adminowanie na tym meczu... Xander to rozsadny czlowiek :)a tak przy okazi sam zostałem Adminem ;) a teraz do rzeczy i na temat:

Group B (Conquest)
Day of game (9 oct. 21:30) Obrazek & ( 9 oct. 19:30) Obrazek)
Admin - ?
Combat-Folk Obrazek vs. Free City Obrazek
CF| map- Aberdeen
[3C] map- Bocage

ps. 19:30 Polskiego czasu (GMT +1) u nich to jest w tedy 21:30 (GMT +3)

:arrow: :wink: :arrow:

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 22:29 przez Gryniu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 21:11 

Przepraszam was ale niestety chcialem pomoc- chcialem pomoc Xanderowi w organizacji Turnieju chociaz jako Admin - nie , wam to nie pasuje. Grigorij jest zly , nie dobry, chamski i wszystko robi zle - tak oczywiscie nie mozna dac mu szansy na pokazanie ze cos potrafi - to rozumiem tylko przykro mi z tego powodu ze niektorzy sami nie chca pomoc i innym na to nie pozwola...

Macie racje oczywiscie. Slucham dalej - jeszcze moze cos na mnie napiszecie? Tylko teraz pokazecie to jacy wy jestescie ...

Gryniu - Nie Ruska liga tylko Rosyjska jesli juz - ciesze sie z tego ze chociaz tam moge poadminowac bo jak widac rodacy maja mnie za czlowieka ktory robi wszystko zle i na zlosc niew mowiac o tym ze chce adminowac " postronnie"

Pozdrawiam - zobaczymy jak wy pomozecie...

Ostatnio edytowano 4 paź 2005, 22:00 przez Grigorij_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 21:15 

to ja tesh jestem chamem bo to samo bym zrobił. Na samym forum widać że jesteś człowiekiem nieobiektywnym i najwyraźniej sfrustrowanym więc się nie dziw.

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:37 
Moderator forum

omG ale wy pieprzycie bez sensu ;/ Nie ma chyba topicu w ktorym by ktos z mniej lub bardziej waznych powodow nie probowal doprowadzic do zwady. To jest temat o Turnieju Yes a nie o tym czy Grigorij ma predyspozycje na dobrego admina. Czas pokaze.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 08:15 

Cytuj:
To jest temat o Turnieju Yes a nie o tym czy Grigorij ma predyspozycje na dobrego admina.

Dokladnie...
Wracajac do tematu praktycznie nikt jeszcze nie uzgodnil terminow meczy.... a juz najwyzsza pora...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 09:29 

http://ruhelp.com/forum/index.php?mforu ... wtopic=121

Rosjanie są do tego turnieju nastawieni bardzo pozytywnie. Dogadanie się z nimi to żaden problem, są bardzo ugodowi przystają praktycznie na każdą propozycje. Zapewne Xander miał racje i wiele klanów podchodzi do turnieju bardzo for fun. Jednak zapewnił mnie, że Yes ma na celu wygranie i podejście do turnieju jak najbardziej poważnie :)
Życze wszystkim powodzenia i kick some ass :twisted:

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 10:59 
Moderator forum

PTS1939 też d oturnieju podchodzi bardzo poważnie .. i ma zamiar go wygrać :twisted:

Bez chęci wygrania wogóle byśmy się do niego nie zgłaszali .. zawsze chcemy wygrać.

Jeśli nie my :wink: ... to i tak mam nadzieję, że wygra jakiś polski klan ... może 3C potwierdzi swoją wysoką pozycję w CB ... życzę tego :idea:

P.S. Grigoryj powodzenia w ruskij lidze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:37 

przestancie :? wszyscy.. Girig ty od razu nie wrzucaj wszystkim naokolo, a wy traktujcie to z pewnym dystansem i poczuciem humoru... :roll:

sry za OT

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:44 

Cytuj:
P.S. Grigoryj powodzenia w ruskij lidze
Naucz sie pisac moj nick a moze pogadamy - zauwaz takze ze ojczystego jezyka takze zbytnio nie umiesz - nie "ruskij" tylko Rosyjskiej I naprawde calkiem nie rozumiem tego Twojego jakze kompromitujacego postu/a. Gryniu takze jest adminem na meczu Rosyjskich druzyn - moze jemu takze przyda sie "Powodzenia"
Artihu wierze w Twoje dobre checi i dziekuje ze mi tak dobrze zyczysz.

Wracajac do tematu ten turniej zostal zorganizowany w swietnym momencie- moze dzieki niemu wroci zainteresowanie BF 42 - fakt ze w swojej grupie mozemy powalczyc tylko " For Fun " ale to bardzo dobra okazja do pogrania z lepszymi clanami...
Gratuluje podejscia " gramy by wygrac " przynajmniej nastawienie jest dobre...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 18:45 

Obrazek Senatus PopulusQue Romanus vs SS Leibstandarte Obrazek
7.10.2005 (Piątek) - 20:00
Tryb: Conquest
Mapy: Kharkov/Aberdeen

Relacja (livebot) z meczu na #spqr.pl - serdecznie zapraszam :!:

"TO MY NARÓD ŚLĄSKI"

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 18:47 

Jak chcecie sobie pogadac o naszym ojczystym jezyku i jego pisowni idzcie sobie na priva a nie robcie OT 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 18:57 
Moderator forum

Troche wywalilem.Pisac na temat.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 22:41 

Grigorij_PL napisał(a):
Przepraszam was ale niestety chcialem pomoc- chcialem pomoc Xanderowi w organizacji Turnieju chociaz jako Admin - nie , wam to nie pasuje. Grigorij jest zly , nie dobry, chamski i wszystko robi zle - tak oczywiscie nie mozna dac mu szansy na pokazanie ze cos potrafi - to rozumiem tylko przykro mi z tego powodu ze niektorzy sami nie chca pomoc i innym na to nie pozwola...

Macie racje oczywiscie. Slucham dalej - jeszcze moze cos na mnie napiszecie? Tylko teraz pokazecie to jacy wy jestescie ...

Gryniu - Nie Ruska liga tylko Rosyjska jesli juz - ciesze sie z tego ze chociaz tam moge poadminowac bo jak widac rodacy maja mnie za czlowieka ktory robi wszystko zle i na zlosc niew mowiac o tym ze chce adminowac " postronnie"

Pozdrawiam - zobaczymy jak wy pomozecie...

Sam sobie na taką opinie zapracowałeś więc zbieraj owoc swojej pracy... udowodnisz, że jesteś dobrym adminem podczas jednego z meczów. Z tego co widziałem akurat trafiły Ci się dwie Ruskie ekipy.
ps. Jesteś jedynym Adminem który nie dał swojej fotki... ciekawe dlaczego... :twisted:

@Dzyn_R a przyjde przyjde :) ps. postaram się aby na naszym meczu także był livebot :) Trzymam kciuki za Rzymian :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 452 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2