Teraz jest 4 gru 2024, 20:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:09 

To co się stało jak się przesiadłem na ten system przerosło moje najlepsze oczekiwania !!! Dzięki IPv6 moje połaczenie na NEO 128 śmiga jak marzenie. Pingi spadły do około 30-50 i co reszta testujących pisze są stabilne bez skoków. BF2 nawet nie musze odpalać w trybie zgodnośc z XP bo i bez tego działą bez zacięcia. Wyszła już wersja Beta 2 v.5219 Ultima. (2,89 GB DVD)
Zapraszam do testowania:
http://beta.microsoft.com/
http://connect.microsoft.com/myparticipation.aspx
Testuję od 4 dni wersje Beta 1 i mimo że do prawidłowego działania systemu wymagane jest min 512 RAm i przy mom 1 GB BF2 wgrywa się troszkę wolniej to wydajnośc połączenia jest tak niesamowita że hej !!!

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 15:00 przez [PL]T3, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:28 

mysle ze rozmowy o piractwie na tym forum nie dotycza tylko serii bf, czy tez nie rozmawiamy tylko o okradaniu EA?
jestes zlodziejem? twoja sprawa, nie koniecznie sie tym chwal na forum publicum

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:11 

nieno capri poprostu mnie rozwaliłeś
bwahahahahahahahahahahahahaha

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:47 

capri napisał(a):
mysle ze rozmowy o piractwie na tym forum nie dotycza tylko serii bf, czy tez nie rozmawiamy tylko o okradaniu EA?

O czym Ty piszesz kolego? Jakie okradanie EA i jaki piractwo.Mnie nazywasz złodziejem ????? Jesteś bezczelnym gówniażem !!! Jak chcesz zostać betatesterem to zapisz się w M a Ci odpiszą przyślą kopie za opłatą i sobie potestujesz !!!! Wszystko legal. Nawet nie spytasz o szczegóły a już kogoś o piractwo podejrzewasz !!!!!! Chamstwo

Również mnie rozśmieszyłeś............capri

Jestem ciekaw jaki masz system w domu i czy Twoja osoba jest przejrzysta jak piszesz? Szczerze w to wątpię....
Pozdrawiam

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 15:04 przez [PL]T3, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:02 

...co nie zmienia faktu, ze ściaganie Visty z torrenta, bez wykupienia licencji od MS jest kradzieżą...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:07 

Czy napisałem że ściągnełem torrentem?
Wydaje mi się że nie. Dla osób zainteresowanych podałem poprawną stronę gdzie można zapisać sie na tą wersję Windy (post pierwszy został zmieniony-dodano odpowiednie linki)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:08 

[PL]T3 napisał(a):
capri napisał(a):

O czym Ty piszesz kolego? Jakie okradanie EA i jaki piractwo.Mnie nazywasz złodziejem ????? Jesteś bezczelnym gówniażem !!! Jak chcesz zostać betatesterem to zapisz się w M a Ci odpiszą przyślą kopie za opłatą i sobie potestujesz !!!! Wszystko legal. Nawet nie spytasz o szczegóły a już kogoś o piractwo podejrzewasz !!!!!! Chamstwo

jesteś noob i tyle - to o czym piszesz jest dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników MSDN (pewnie nie wiesz nawet o czym mowa) , pewnie też nie wiesz że każdy z tych użytkowników ma swój indywidualny klucz, i pewnie też nie wiesz bo nie czytałeś że każda Vista wpięta w neta jest namierzalna przez MS (dlatego nie posiada modułu do aktywacji) mądra wypowiedź na temat szybkości działania neostrady a IPv6 potwierdza że jesteś lamer.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:11 

cyna napisał(a):
[PL]T3 napisał(a):
capri napisał(a):

jesteś noob i tyle - to o czym piszesz jest dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników MSDN (pewnie nie wiesz nawet o czym mowa) , pewnie też nie wiesz że każdy z tych użytkowników ma swój indywidualny klucz, i pewnie też nie wiesz bo nie czytałeś że każda Vista wpięta w neta jest namierzalna przez MS (dlatego nie posiada modułu do aktywacji) mądra wypowiedź na temat szybkości działania neostrady a IPv6 potwierdza że jesteś lamer.[/url][/i]

Nie posiada modułu do aktywacji?????? Chyba coś pominołeś- Na drugi dzień wyskoczyła mi prośba o aktualizację przez neta. Zaprzecz a napisze że jesteś wielkim lamerem i znasz się chyba tylko na bierkach !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:12 

[PL]T3 napisał(a):
cyna napisał(a):
[PL]T3 napisał(a):
capri napisał(a):

jesteś noob i tyle - to o czym piszesz jest dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników MSDN (pewnie nie wiesz nawet o czym mowa) , pewnie też nie wiesz że każdy z tych użytkowników ma swój indywidualny klucz, i pewnie też nie wiesz bo nie czytałeś że każda Vista wpięta w neta jest namierzalna przez MS (dlatego nie posiada modułu do aktywacji) mądra wypowiedź na temat szybkości działania neostrady a IPv6 potwierdza że jesteś lamer.[/url][/i]

Nie posiada modułu do aktywacji?????? Chyba coś pominołeś- Na drugi dzień wyskoczyła mi prośba o aktualizację przez neta. Zaprzecz a napisze że jesteś wielkim lamerem i znasz się chyba tylko na bierkach !!!!!

zrób lamerze printscreena z twojego betowego konta z możliwościa zassania visty

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:13 

W pierwszym poście są linki do rejestracji i czeka się na odpowiedź w sprawie testowania tej wersji (jak by ktoś nie spojrzał)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:15 

cyna
super że założyłeś nowe konto by pogadać w tym topicu. Brak Ci odwagi się ujawnić czy co ??

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:25 

[PL]T3 napisał(a):
cyna
super że założyłeś nowe konto by pogadać w tym topicu. Brak Ci odwagi się ujawnić czy co ??

po 1
konto mam juz dawno te zalozylem nie po to zeby sie klucic ... z reszta nazwa 2 konta jest praktycznie taka sama tyle ze ma "tag"
po 2
url-e ktore dales to strona ms-beta loginu i zlozenia aplikacji o czlonkowstwo w ms-beta
po3
jakbys wiedzial to vista nie jest obslugiwana przez ms-beta a bezposredni przez MSDN (tak dla jasnosci jezeli jestes betatesterem w co watpie i chcialbys "potestowac" viste to ci odpisza ze "only for MSDN subscribers"
po4
biore w tym programie udzial juz ponad 3 lata i jak widze jakie wypisujesz bzdury to mnie ruszylo .

http://msdn.microsoft.com/subscriptions/

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:34 

Panowie spoko :D... większość starych wyjadaczy na tym forum jak i nowych mimo że chyba w większości posiadają oryginalne kopie BF1942, BFV i BF2 to pewnie nie wszyscy mają legalne "Windy", nie ma co się czarować, wyzywać od złodziei itp.... dajcie na luz.. człek porusza temat kompatybilności, a tu znowu po nim jadą ci co mają niby WSZYSTKO legalne... śmiechu warte.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:36 

cyna napisał(a):
[PL]T3 napisał(a):
cyna

po 1
konto mam juz dawno te zalozylem nie po to zeby sie klucic ... z reszta nazwa 2 konta jest praktycznie taka sama tyle ze ma "tag"
po 2
url-e ktore dales to strona ms-beta loginu i zlozenia aplikacji o czlonkowstwo w ms-beta
po3
jakbys wiedzial to vista nie jest obslugiwana przez ms-beta a bezposredni przez MSDN (tak dla jasnosci jezle jestes betatesterem w co watpie i chcialbys "potestowac" viste to ci odpisza ze "only for MSDN subscribers"
po4
biore w tym programie udzial juz ponad 3 lata i jak widze jakie wypisujesz bzdury to mnie ruszylo .

3 lata na jaką wersję: Longhorna ????/
zajrzyj na Centrum XP a zerkniesz czy linki de rejestracji są lipne.
Sypie Ci się Twoja bajeczka kolego i to mocno. Jak widze przyszedłeś tutaj by się kłócić a nie prowadzić rozmowę. Po to zakładasz konto by się wypowiedzieć?
Nie trzeba mieć subskrypcji MSDN . Wystarczy rejestracja pod linkiem.
To tyle mojego do tego topicu. Jask narazie brak tu czegoś konkretnego a wypowiada się osoba która ma orginała nawet WinRARa na kompie i myśli że zrobni wrażenie. Jak być uczciwym to do końca a nie do połowy tak jak Ty to robisz

Osoby zainteresowane odsyłam do http://www.CentrumXP.pl po więcej info na ten temat.

cyna (capri) jakoś nie widzę Twoich postów na tym forum skoro od 3 lat jesteś w programie....

Myśle że ode mnie to wszystko w tym temacie. Post miał na celu zainteresować innych a nie wszczynać kłótnie. Jak widać niektórzy nie mają co robić

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:37 

ehunter napisał(a):
Panowie spoko :D... większość starych wyjadaczy na tym forum jak i nowych mimo że chyba w większości posiadają oryginalne kopie BF1942, BFV i BF2 to pewnie nie wszyscy mają legalne "Windy", nie ma co się czarować, wyzywać od złodziei itp.... dajcie na luz.. człek porusza temat kompatybilności, a tu znowu po nim jadą ci co mają niby WSZYSTKO legalne... śmiechu warte.

Racja. :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2