Teraz jest 4 mar 2025, 09:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 09:51 

Nie wiem najwidoczniej. Moze mi wytlumaczysz jak wedlug ciebie ta zmiana promuje dodatek(ktorego de facto wiekszosc zapowiadziala, ze nie kupi) ja wymyslec sam nie potrafie bo argument "wszystko juz osiagnalem to odejde z gry" jest chybiony. W innych grach sie nic nie odblokowuje i sie gra latami. Zreszta i tak odblokowane giwery nie byly czyms hiper super a medale/odznaki/ranga to totalnie pic na wode, ktory mial tylko mile łechtać nasze ego. Teraz zlota odznaka bedzie mniejszym sukcesem niz wczesniej no i co ? Dlaczego akurat dopiero po 100h grania dana bronia mam byc expertem w jej uzywaniu? :shock: gwarantuje ci, ze sa osoby, ktore bardzo szybko sie ucza lub maja wrodzony talent do np gry snajperem.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 11:15 

Dostan zlota odznake snajpera za bycie w istocie snajperem.. Nie jest latwo.. bo ubic 35 wrogow jako snajper-piechociarz latwo nie jest.. Ubic ze snajperki w jednej mapie 20-25 wrogow to zaden wyczyn.. Ale do zlotej trzeba 35 :wink: NA nowym nicku na srebrna zapracowalem snajperka + pistoletem + granatami, czyli tym co dostepne tej klasie.Chyba raz mialem pod 40 fragow sama snajpa ale wtedy nie przyslugiwala mi odznaka, a wyjatkowo mi w dodatku szlo. Oczywiscie mozna pojsc na latwizne i wsiasc w samolot lub czolg i tych fragow jako snajper nabic, tak to mozna zdobyc juz w pierwszej mapie. Dlatego te odznaki gowno znacza 8) Ja zwracam uwage kto ile zabija w rundzie ze snajpy i jakie ma KD ratio.. to mowi mi kto jak gra. Spotkalem goscia co w rankingu ze snajpy jest na 27 miejscu (ja bylem na 50, ale z nowym kontem byloby to ok 35) i ja go ubilem 4 razy a on mnie ani razu mimo ze probowal i mial imho lepsza bron (za kazdym razem byl to duzy dystans) - on M24 ja SVD.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:03 

Ja mam beke ze wszystkich statsiarzy ktorzy cisneli przez 3 miesiące statystyki zeby miec nowy znaczek :lol: A mnie awansowało 3 razy po 10 minutach gry :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:07 

Ja widzialem goscia >broggi< co prowadzi w statsach. Bardzo mu sie zmiany nie podobaly :lol: Co chwile mowil "LAME" hehe.. Smac mi sie chcialo :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:20 

mordoklej ja mialem raz na snajpie cos kolo 30 fragow. A ze mnie snajper ZADEN. Strzelanie na duze dystanse to dla mnie magia bo nie ma punktu odniesienia. Wiec skoro taki lejm snajper jak ja mogl tyle nabic to ci pr0 ... Jedno ALE. Trzeba trafic na server wypelniony debilami i lamami, ktore nie wiedza co sie dzieje wokol nich i gina ;] Wbrew pozorom trudne to nie jest :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:28 

Daj mi namiary serwera :P :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:28 

MohammedZaherSzah napisał(a):
Ja mam beke ze wszystkich statsiarzy ktorzy cisneli przez 3 miesiące statystyki zeby miec nowy znaczek :lol: A mnie awansowało 3 razy po 10 minutach gry :lol:

beka to hopie było u mnie - to o czym wspomniałem jako prezent na starcie - 3 awanse w 45 sekund.... japier..... tyle się człowiek pocił, myszki szlifował :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:49 

Fakt te nowe progii awansu są za niskie :x . Porzednie były za wysokie przynajmniej do stopnia sierżanata, ale teraz sierżant za 3000 pkt :shock: to przesada. Osobiście jest mi to obojętne jaka będę miał rangę na freeplayu ( co innego w klanie :wink: ) ale ogólnie za dużo się porobiło tych wysokich szarż na serwerach.

Wolałbym już mieć mozliwość połączenia wszytkich moich kont w jedno.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:55 

Lailonn napisał(a):
Nie wiem najwidoczniej. Moze mi wytlumaczysz jak wedlug ciebie ta zmiana promuje dodatek(ktorego de facto wiekszosc zapowiadziala, ze nie kupi) ja wymyslec sam nie potrafie bo argument "wszystko juz osiagnalem to odejde z gry" jest chybiony. W innych grach sie nic nie odblokowuje i sie gra latami. Zreszta i tak odblokowane giwery nie byly czyms hiper super a medale/odznaki/ranga to totalnie pic na wode, ktory mial tylko mile łechtać nasze ego. Teraz zlota odznaka bedzie mniejszym sukcesem niz wczesniej no i co ? Dlaczego akurat dopiero po 100h grania dana bronia mam byc expertem w jej uzywaniu? :shock: gwarantuje ci, ze sa osoby, ktore bardzo szybko sie ucza lub maja wrodzony talent do np gry snajperem.

nic dodać nic ująć :)

Choć nie bardzo rozumiem dlaczego złota odznaka będzie mniejszym osiągnięciem niż poprzednio ? Chyba tak samo trzeba zająć 1 miejsce w rundzie ?

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:13 

zlota odznaka medyka etc ;] a nie zloty medal za gre ;D Bo z tego co wiem progi na odznaki tez obnizono znacznie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:15 

jasne - thx :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:40 

Fireworkss napisał(a):
Po zainstalowaniu nowego pacha wchodze na polskie servery "Aster", "KGW", "GamesNet " i oczom nie wieze.

Obrazek

:shock: :shock: :shock:

EA & GamesNET.pl Ranked BF2 #1 213.218.117.244:16567 JEST JUŻ na wersji 1.1.2551.0. Wszelkie uwagi dotyczące działania proszę kierować do mnie na PM lub gadu.

Pozdr

P.S. Rzeszta GamesNET.pl'ów w trakcie patchowania.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:54 

Cochise [PL] napisał(a):
MohammedZaherSzah napisał(a):

beka to hopie było u mnie - to o czym wspomniałem jako prezent na starcie - 3 awanse w 45 sekund.... japier..... tyle się człowiek pocił, myszki szlifował :)

u mnie podobnie, tylko awanse 4 :D wszedłem akurat na Karkand żeby testować patcha, do arabusów na pierwszą flagę - tam szybko punkciki lecą zwłaszcza medem - pół minuty i mam tego master sargeant czy coś takiego :D a jeżeli chodzi o unlocki, to coś mi się wydaje, że najwięksi twardziele będą mieli wywaloną w kosmos rangę a poznać ich twardość będzie można, bo będą grali podstawowymi spluwami z wyboru :D zresztą i tak AK-101 z granatnikiem tudzież kałach meda MEC będą zawsze najlepsze :) żaden szanujący się bunnyhopper nie weźmie do ręki G3, prawda Jabbah? :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:03 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
żaden szanujący się bunnyhopper nie weźmie do ręki G3, prawda Jabbah? :P

ROTFL :D :D :D :D
I reszta Wildy też :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:23 

lkasprzak napisał(a):
ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
żaden szanujący się bunnyhopper nie weźmie do ręki G3, prawda Jabbah? :P

ROTFL :D :D :D :D
I reszta Wildy też :D

Hehehe. Nie tylko Wildy...:P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2