Teraz jest 4 mar 2025, 13:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:29 

Lailonn napisał(a):
zauwazyliscie, ze aby otrzymac punkty trzeba opuscic pojazd. jakos nie liczni tylk ozauwayli, ze aby SZYBCIEJ przejmowac flage niz to robi 1 osoba tez nalezy wysiasc ;] Jest to w changelogu etc ale jakos wielu umknelo i sie potem dziwia na serverach :D

Już przed patchem wszyscy o tym trąbili :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:35 

Lailonn napisał(a):
zauwazyliscie, ze aby otrzymac punkty trzeba opuscic pojazd. jakos nie liczni tylk ozauwayli, ze aby SZYBCIEJ przejmowac flage niz to robi 1 osoba tez nalezy wysiasc ;] Jest to w changelogu etc ale jakos wielu umknelo i sie potem dziwia na serverach :D

Dziwia sie bo bylo napisane ze trzeba wyjs z pojazdu aby przyspieszyc przejmowanie a nie pamietam zeby bylo napisane ze sie nie dostanie punktow.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:39 

marcinos napisał(a):
A bawił się już ktoś prefixem ? Ja tak i tego żałuje , bo ten cholerny prefix został dodany do wszystkich kont - bez wzgledu na to czy chciałeś , czy nie i w dodatku nie można z nim nic zrobić czyt. usunąć. :evil: :evil: :evil:

już kilka osób się na to wkurza a u mnie nic... za każdym odpaleniem bf'a jest czyste pole i musze tylko pamiętać co chcę sobie wpisać tym razem. i dodaje tylko do jednego konta.

co do dźwięków, uważam że wystrzał z apc jest teraz ostro sexi i aż przyjemniej się morduje piechotkę

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:43 

Fireworkss napisał(a):
Lailonn napisał(a):

Dziwia sie bo bylo napisane ze trzeba wyjs z pojazdu aby przyspieszyc przejmowanie a nie pamietam zeby bylo napisane ze sie nie dostanie punktow.

czyzby?
Kod:
- Only 1 player in a vehicle will get credit for or speed up capturing
a flag at a CP. The other passengers must exit the vehicle to increase
the speed of capture or receive capture score.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:58 

w sumie niby człowiek gra 4fun i tak dalej ale jednak jakiś lekki niesmak z tymi rangami zostaje

wprowadzili system rang aby było na pierwszy rzut oka widoczne kto gra długo i ma niezłego skilla (pomijam statsiarzy)

a teraz wszyscy nagle będą mieli te rangi napompowane prawie na max

w innych grach gdzie nima żadnych odznak i bajerów niema też rang - tam sie oecnia tylko po skillu
tutaj sporo osób patrzy na rangę...
... a te własnie się sprzedały jak stare k....

niby to bez znaczenia ale nieda się ukryć żę to dewaluacja jakiegoś tam waloru jaki miała gra w sobie

no i zaroji się teraz od gostków z unlockami :x

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:09 

hmmm napisał(a):

czyzby?
Kod:
- Only 1 player in a vehicle will get credit for or speed up capturing
a flag at a CP. The other passengers must exit the vehicle to increase
the speed of capture or receive capture score.

Ajm dont spik in inglisz.
A pozatym napisalem ze nie pamietam to nie znaczy ze tego napewno nie bylo. :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:17 

Kolec w Americas Army jest honor. Banda lam chowa sie np ile wlezie lub bierze bezpieczne "profesje" i nie grajac tak na prawde kosi punkty za cudza gre(a bo to np dobije na koniec albo po prostu przezyje) Tam sie bardzo szybko nauczylismy OLEWAC to jaki kto ma honor(kont zreszta mozna miec wiele) Tu jest DOKLADNIE tak samo. ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:25 

dobrze zrobili z rankingami teraz bedzie widoczne kto gra dlugo a kto dopiero co zaczyna jakaś różnorodnosc bedzie. Co to za przyjemnosc widziec sammych "mlodszych kapralow" na serwie? Zaskoczylo mnie to ze skoczyly mi 3 rangi ale na dluzsza mete jest ok zwlaszcza ze z rangi na rangi teraz bedzie coraz wiecej pkt do zdobycia a wczesniej chyba od mlodszego kaprala ciagle tyle samo trzeba bylo zdobyc.

Wydaje mi sie ze zmienili DMG M-95 teraz ta snajpa jest baaaardzo potezna jeszcze mi sie nie zdazylo aby koles przezyl jak go trafie celnie :)

No i sama gra jakos lepiej chodzi

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:37 

Mnie rangi wkurzaja tyle ludzi gra z dziwnymi rangami ze nie wiem kto lepszy kto gorszy... WKURZA MNIE TO... I nie ma satysfakcji ze zdobutej rangi... :cry: :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:56 

+ rangi zdecydowanie plus, co ci biedni statsiarze beda odblokowywac?? :P
(choc troche szkoda tych co cierzko pracowali, ale to zazwyczaj normalni ludzie i nie graja dla punktow)

+ dzwieki niektorych broni tez lepsze

+ jak rozwale arty to nie tylko ulze kolegom, ale cos mi tez kapnie

- wyszukiwarka + rezerwacja miejsc do dupy, pelno serwerow gdzie jest polowa stuffu i nie wejdziesz bo admin trzyma miejsce dla swoich kolesi ktorzy wchodza na pol godziy dziennie (jak zwykle najwiecej na francuzkich i belgijskich, statsiarzy tez tam bylo pelno)

- masz jakakolwiek inna wersje jezykowa niz angielska, wlacz sobie tylko te same wersje w wyszukiwarce i nie zobaczysz nic. A ja myslalem ze tu o wersje patha chodzi....

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:02 

Cochise [PL] napisał(a):
marcinos napisał(a):
A bawił się już ktoś prefixem ? Ja tak i tego żałuje , bo ten cholerny prefix został dodany do wszystkich kont - bez wzgledu na to czy chciałeś , czy nie i w dodatku nie można z nim nic zrobić czyt. usunąć. :evil: :evil: :evil:

już kilka osób się na to wkurza a u mnie nic... za każdym odpaleniem bf'a jest czyste pole i musze tylko pamiętać co chcę sobie wpisać tym razem. i dodaje tylko do jednego konta.

co do dźwięków, uważam że wystrzał z apc jest teraz ostro sexi i aż przyjemniej się morduje piechotkę

FAV też teraz fajnie pierdzi silnikiem, aż się nie chce wysiadać :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:03 

Cochise [PL] napisał(a):
(...)co do dźwięków, uważam że wystrzał z apc jest teraz ostro sexi i aż przyjemniej się morduje piechotkę

:shock: Niepokoisz mnie, bardzo mnie niepokoisz! :shock:

Wracjąc do tematu, to dla mnie największym minusem jest zmniejszenie wymagań do zdobycia awansu.
Mogliby je zmnienić, dodając nowe, takie rozwiązanie byłoby bardzo korzystne.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:05 

Lailonn
nie grałem w AA więc się niebędę wypowiadał co do tego porownania

lens
M95 zawsze była potężna - zabierała 95% życia więc kazdy strzał ta bronią to był albo kill (koleś był już "nadjedzony" kapkę) albo kill assist (zaraz ktoś go dobił)
i watpię by to zmienili (źle by się stało nawet gdyby tak zrobili IMHO)
poprostu może miałeś farta i trafiali ci się ciągle kolesie po "zjechaniu" ze stromej górki :lol:

mogli by zato zmniejszyć huk strzału ze snajperek
M95 to słychać na prawie całej mapie 16-nastce i ponad połowie 32-ki
troche to niekonsekwętne żę 2 bronie używające tej samej amunicji tak drastycznie róznią się w głośności strzału (SVD vs AK-47, M24 vs G3, M95 vs M2) :roll:

teraz to praktycznie tylko dwa parametry będą się liczyć - K/D ratio i SPM (ewentualnie jeszcze Accuracy)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:10 

Cochise [PL] napisał(a):

ahahahahaha...nie no...spadłem z krzesła...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:32 

NIe wiem czy macie to samo ale ja jak probuje wejsc na jakis serwer od strony ASE to mi sie z nim nie laczy. Uruchamia sie gra i jestem w glownym menu. Troche to przykre.

Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2