Teraz jest 23 lut 2025, 11:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:40 

moja nazwa konta to krzych i nic to nie daje zalozylem nowe konto i tez lipa :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:53 

AAAGGGHHH!!!

Jestem wsiekły na tych imbecyli z EA... Nawet polocjanci zawodowi mie tak nie deneróją jak oni... AAAGGGHHH!!!

Z wynikły wypowiedzi widzę, że to niekoniecznie polskie literki wiec poczekam na werdykt ostateczny bo nie mam czasu na zbędnne kroki...

Za to Beretta 92F (ASG Full Metal) JEST PIĘKNA!!! Spełniłem swoje mażenie i nich cały świat wie jak badzo się ciesz... A TY FAJFUSÓW Z EA itak powiesze ale nie za jaja bo ich nie mają :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:18 

juz sam niewiem co mam robic zrobilem chyba wszystko co mozliwe tak mi sie wydaje reinstalowalem wszystko i nic to niedaje podczas instalacji patcha windows podaje ze wystapil blad z aplikacja RTPatch Executable i zostanie ona zamknieta {aktualizacja nieudana}gra odpala sie normalnie tylko ze nie moge polaczyc sie z zadnym serverem podaje ze zly klucz moja nazwa konta to krzych niema w tej nazwie zadnych znakow niewiem co robic moze ktos z was mi pomoze :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:40 

Na forum totalbf2 toczy się podobna dyskusja i wielu osobom pomogły takie triki.

1. W przypadku gdy pojawia się błąd podczas instalacji:
- wyłączyć anyvirusa i spróbować zainstalować
- spróbować tej wersji pacha:
plik: http://www.thecenter.at/modules.php?op= ... it&lid=753
ze strony: http://www.thecenter.at/downloads/Game_ ... ch_103.zip
jest ona bez instalatora. Trzeba to rozpakować i umieścić pliki z tego archiwum w katalogu bf`a i uruchomić setup (jest info w pliku tekstowym ale po niemiecku ;) ).

2. Gdy patch instaluje się bez błędu a jest błąd Cd-keya (nie ma polskich znaków w profilu windowsa)
- uruchomić instalator pacha
- po wyborze języka nacisnąć dalej i tak zostawić
- nacisnąć start, uruchom i wpisać %TEMP% i klikąć ok.
- znaleźć BF2CDKeyCheck.exe i uruchomić
- zamknąć instalacje pacha i uruchomić gre

3. Gdy patch instaluje się bez błędu a jest błąd Cd-keya ( są polskie znaki w profilu windowsa)
- stworzyć nowe konto w windowsie i zainstalować na nim bf`a

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 13:54 przez salimus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:46 

Witam po formacie -- mój pomysł z polskimi znakami okazał się TRAFNY !!! -- przeinstalowalem winde i dalem profil Michal zamiast Michał - zainstalowałem gre - i odrazu patcha 1.03 --wszystko działa - patch tez sie normalnie instaluje -- i juz nie ma problemow z cd keyem - ufffff .
Warto pokombinować z kontami -- ja już miałem dość kombinacji i formacik załatwił sprawę mam nadzije raz na zawsze jeśli chodzi o BF2 :)
Powodzenia !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 13:51 

Moj plofil to poprostu krzych niema w nim zadnych znakow typu ą ż itd.raczej chyba niemusze zmnieniac profilu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:08 

Nie wiem -- ja juz straciłem cierpliwość i postawiłem wszystko na jedną karte --zadziałało --
Wszedzie było napisane ze problem z instalacją patchy moze być spowodowany dostępem do katalogu itp. -- dlatego mnie tknęło że może po prostu patch nie uznaje polskich znaków -- reczna instalacja konczyla sie problemem z cd keyem -- wiec jedyną szansą było doprowadzenie do takiego stanu żeby patch sam się zainstalował bez wyławiania go z katalogów -- sprawa konta w windzie mi pomogla -- patch sam sie zainstalowal i wszystko gra.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:28 

Miczel napisał(a):
Nie wiem -- ja juz straciłem cierpliwość i postawiłem wszystko na jedną karte --zadziałało --
Wszedzie było napisane ze problem z instalacją patchy moze być spowodowany dostępem do katalogu itp. -- dlatego mnie tknęło że może po prostu patch nie uznaje polskich znaków -- reczna instalacja konczyla sie problemem z cd keyem -- wiec jedyną szansą było doprowadzenie do takiego stanu żeby patch sam się zainstalował bez wyławiania go z katalogów -- sprawa konta w windzie mi pomogla -- patch sam sie zainstalowal i wszystko gra.

Czyli trzeba doprowadzic do sytuacji kiedy Patch instaluje sie sam, bez "rekodzieła" jak rozumiem ??

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:36 

spoko moja nazwa kąta bżmi Pawell jest tu tyle polskich znaków że aż nie wiem jakie to <hahaha> EA dało dupy i tyle ...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:36 

Wiesz glowy nie dam -- ale tak mi sie wydaje -- robilem wszystko co tylko moglem wyczytac w necie i nic tylko to pomoglo jak reka odjąć.
Jak juz mialem konto "Michał" to nie pomagala zamiana na Michal --ale jak reinstalowalem winde i odrazu ustawilem Michal to wszystko poszlo.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 14:49 

salimus napisał(a):
Na forum totalbf2 toczy się podobna dyskusja i wielu osobom pomogły takie triki.

1. W przypadku gdy pojawia się błąd podczas instalacji:
- wyłączyć anyvirusa i spróbować zainstalować
- spróbować tej wersji pacha:
plik: http://www.thecenter.at/modules.php?op= ... it&lid=753
ze strony: http://www.thecenter.at/downloads/Game_ ... ch_103.zip
jest ona bez instalatora. Trzeba to rozpakować i umieścić pliki z tego archiwum w katalogu bf`a i uruchomić setup (jest info w pliku tekstowym ale po niemiecku ;) ).

2. Gdy patch instaluje się bez błędu a jest błąd Cd-keya (nie ma polskich znaków w profilu windowsa)
- uruchomić instalator pacha
- po wyborze języka nacisnąć dalej i tak zostawić
- nacisnąć start, uruchom i wpisać %TEMP% i klikąć ok.
- znaleźć BF2CDKeyCheck.exe i uruchomić
- zamknąć instalacje pacha i uruchomić gre

3. Gdy patch instaluje się bez błędu a jest błąd Cd-keya ( są polskie znaki w profilu windowsa)
- stworzyć nowe konto w windowsie i zainstalować na nim bf`a

Niestety ale sposoby te nie dzialaja jezeli gre wraz z patchem
zainstalowalo sie na jednym koncie w Windowsie, a chce sie grac na innym...

Zdaje sie, ze na to nie ma ZADNEGO rozwiazania... Mozna liczyc tylko
na HOTFIX ze strony EA...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:11 

ja zrobilem jak lkasprzak. Bez reinstalki i zmian nazw. Nowy profil w windzie iwszystko bangla jak ta lala ;) swoja droga to dopiero teraz wpadlem na pomysl zeby sobie drugi profil pod bf skonfikurowac :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 15:16 

Mr Groch napisał(a):

Niestety ale sposoby te nie dzialaja jezeli gre wraz z patchem
zainstalowalo sie na jednym koncie w Windowsie, a chce sie grac na innym...

Zdaje sie, ze na to nie ma ZADNEGO rozwiazania... Mozna liczyc tylko
na HOTFIX ze strony EA...

a dlaczego nie możesz zainstalować gry na koncie na którym chcesz grać, tylko zainstalowałeś na koncie na którym nie grasz ?

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:02 

bo ma polskie znaki ;(

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:45 
Moderator forum

Zawsze mnie interesowało czemu starsi użytkownicy zazwyczaj nie mają najmniejszego problemu z instalacją, patchowaniem etc....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2