Teraz jest 4 mar 2025, 15:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:49 

nie wiem czy bylo ale wrzucam uaktualnione stopnie

http://ubar.bf2s.com/ranks.php

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 16:55 

czas na ewolucję sposobu myślenia o sobie i innych graczach BF2

kiedyś rangi były jak zajebiście ostry sos chili którym się polewało główne danie - dodawał smaku

teraz rangi to jak lurowaty ketchup który żadnej ostrości nie nadaje a zabija smak dania - a co więcej jak ozejrzysz się na boki w swojej "stołówce" to zobaczysz że nie tobie jednemu słoik z ketchupem eksplodował niczym wstrzaśnięta cola i innym też teraz kapie z talerza na podłogę

wniosek taki - czas zacząć się delektować oryginalnym smakiem jedzenia bez zabawy w przyprawy

ps. co dla tych, co lubią ostre chili, jest zubożeniem menu a dla tych, co lubia naturalny smak żarcia, to bez znaczenia

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:00 

Tak na marginesie, czy ktoś mógłby mi powiedzieć czym jest ten prefix, do czego służy i czy cokolwiek wpisywać w jego miejsce?

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:01 

tag klanu przed nickiem (chyba) tak myśle :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:03 

Cytuj:
Ale ja mam wrazenie, ze i tak tego kolesia sie nie przekona i pewnie wszelka proba niezgodzenia sie z jego kontrowersyjnym zdaniem bedzie prowadzila do proby umowienia sie na 'sparing' w 4 piesci...
Bieda... :roll:

To że cwicze box i bbj nie oznacza że kogoś tam strasze i próbuje wyzwać na spara, próbowałem wypowiedzieć swoje zdanie od tego jest chyba forum?, ale koleś zaczyna mi jechać że nikt nie bedzie tesknil itd czyli kozaczy.

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 17:12 przez wojoo[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:11 

tak wogóle to własnie sobie porównałem ile wcześniej potrzeba było na daną rangę a ile teraz

Private
* Notes: First Rank, No Reqs
bez zmian
Private First Class
* Score: 150
było 500 - jakieś 3.3x mniej
Lance Corporal
* Rank: Private First Class
* Score: 500
* Unlock Available
było 1000 - 2x mniej
Corporal
* Rank: Lance Corporal
* Score: 800
* Unlock Available
było 10500 - ciut ponad 13x mniej
Sergeant
* Rank: Corporal
* Score: 2500
* Unlock Available
było 25000 - 10x mniej
Staff Sergeant
* Rank: Sergeant
* Score: 5000
* Unlock Available
było 50000 - 10x mniej
Gunnery Sergeant
* Rank: Staff Sergeant
* Score: 8000
* Unlock Available
było 75000 - ciut ponad 9x mniej
Master Sergeant
* Rank: Gunnery Sergeant
* Score: 20000
* Unlock Available
było 150000 - 7.5x mniej
First Sergeant
* Rank: Gunnery Sergeant
* Score: 20000
* Awards: Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Assault Combat Badge, Basic Anti-tank Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Support Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge, Basic Medic Combat Badge

Master Gunnery Sergeant
* Rank: Master Sergeant
* Score: 50000
* Unlock Available
było 250000 - 5x mniej
Sergeant Major
* Score: 50000
* Awards: Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Assault Combat Badge, Basic Anti-tank Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Support Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge, Basic Medic Combat Badge, Basic Armor Badge, Basic Transport Badge, Basic Helicopter Badge, Basic Aviator Badge, Basic Air Defense Badge, Basic Ground Defense Badge

Sergeant Major of the Corps
* Score: 250000
* Awards: Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Assault Combat Badge, Basic Anti-tank Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Support Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge, Basic Medic Combat Badge, Basic Armor Badge, Basic Transport Badge, Basic Helicopter Badge, Basic Aviator Badge, Basic Air Defense Badge, Basic Ground Defense Badge,
* Notes: Only awarded to one player at a time.

2nd Lieutenant
* Rank: Master Gunnery Sergeant
* Score: 200000

dziesięciokrotne zmniejszanie wymogów na rangi ?
ehhh...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:20 

Ten patch mnie do nerwicy doprowadzi. Sciaalem go 2x (za pierwszym razem padł net). Gdy sciagnalem kliknalem 2x, wybralem j.polski i ok. I dupa "nie znaleziono katalogu instalayjnego Bf2(TM). Pora na sporobwanie przejscia tej tabelki - skany, defragmentacje, czyszczenie rejestru, cuda niewidy, praelecialem dysk wzdluz i wszerz. Nic! Odinstalowalem gre z Dodaj/Usun i kliknalem na patcha zapominajac ze gre odinstalowalem i co sie okazuje!?! Zaczyna aktu;alizowac! :D
Niech ktos i wytlumaczy jak moglo akutualizowac gre ktorej nie ma na dysku...szczeka mi opadla na stol. Patrzylem sie pozniej do Dodaj/usun tam batta nie bylo. Byl tylko niepelny 1,5GB folder na D:\. Po z aktualizowaniu wszedlem tylko na serwer nierankingowy, gdyz rangi chce sobie nabic jak bede mial czas :-) i pierwsze 2rzeczy ktore rzucily mi sie w oczy - cudowna mapka, dziwni sie lata heli, tak jakby łatwiej (mam nadzieje ze tego w patchu nie zmienili bo i tak latalo sie zbyt latwo). Siedzac sam w Cobrze 2x pod rzad zestrzelilem lecacy na full obrotach samolot! Plus za dodanie taga chociazz tego 6literowego, za ogladanie statsow kumpla. Ogromny minus na obnizenie rang! Co zepsulo wg. mnie cala rozgrywke. No nic....poczkemay na ptch 1.4

:(

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 18:35 

Ponawiam posta... Co sadzicie na temat tego ze przy kilkunastu tysiacah (!) Ma sie okolo 5 gunow na unlocku? Teraz jak gram to ludzie tylko unlocki maja.... To po co wogole unlocki pytam sie... Zero satysfakcji z oblokowanego guna. Mam nowego konto (juz jakis czas) i dzis mi 3 bronie doszly LOL... W praktyce to juz sie nie gra kto lepsza ranga, czy po to zeby bronie odblokowac.. Teraz jedyna forma dominacji to pozycja w rankingu...

I wszyscy lataja teraz z G3 lol.... Trzeba sie w praktyce od nowa nauczyc grac ;) (w pewnym sensie oczywiscie)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 19:27 

a ponawiaj, ponawiaj ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 19:51 
Moderator forum

Ve2yr napisał(a):
Ponawiam posta... Co sadzicie na temat tego ze przy kilkunastu tysiacah (!) Ma sie okolo 5 gunow na unlocku? Teraz jak gram to ludzie tylko unlocki maja.... To po co wogole unlocki pytam sie... Zero satysfakcji z oblokowanego guna. Mam nowego konto (juz jakis czas) i dzis mi 3 bronie doszly LOL... W praktyce to juz sie nie gra kto lepsza ranga, czy po to zeby bronie odblokowac.. Teraz jedyna forma dominacji to pozycja w rankingu...

Rangi i tak były z powietrza bo ludzie oszukiwali jak mogli żeby tylko sobie beleczek pododawać, a potem wchodzili na serwer i tragedia się działa. Co do broni, to nikt kto gra lub ma zamiar grać w klanie nie będzie się bawił nowymi broniami bo mu się skill skrzywi.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 19:54 

Sciagnalem patch'a :wink: Jak myslicie mam go instalowac bo widze ze duzo osob ma potem problemy :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 19:57 

jak nie zainstalujesz to niedlugo sobie nie pograsz :lol:

:(

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:00 

Powiem tyle.. Nowa mapa jest sliczna.. Ale kompletnie nie pasuje do calej reszty map.. Piechota praktycznie nie liczy sie tutaj. Wbijesz sie w czolg, helikopter lub samolot to pograsz, a cala reszta bedzie robila za mieso.. Moim zdaniem ta mapa to porazka :? Pamietam ja z dema BF1942 i tam byla fajna.. a tutaj to szkoda gadac. Jak cie nie spruje czolg, samolot czy smiglowiec to zrobi to artyleria. Piechota nie ma ani mozliwosci ucieczki ani ukrycia sie.. A z powietrza cale to mieso widac jak na dloni. Osobiscie polecam wszystkim samoloty.. a smiglowce jeszcze lepiej bo piechociarza nie upatrzec to kwalifikuje sie do powaznej konsultacji z okulista :?

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:18 

Ano mowilem. W classicu pojazdy byly wolniejsze ludziki zreszta tez. Teraz ta mapka to wielkosci tak na prawde 16-tki tylko dla 64...Ladna jest ale klanowki na tym beda wybitnie dziwne. Jako piechociarz to naginalem sobie tam sporo razy. Przynajmniej oplaca sie latac z gunnerem(wiem ,ze czesc osob nie lubi piloto-gunnerow w heli :P) bo za taka iloscia piehcoty, ktora nie ma gdzie sie chowac z rakietami nie oplaca sie latac ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 21:39 

jedna rzecz mie zrazila tak naprwade sposob odradzania na squad liderze wymaga niezlych umiejetnosci manualnych trzeba niezle sie nameczyc zeby trafic w poruszajacy sie punkt no chyba ze ktos znalazl juz lepszy sposob 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 234 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2