Teraz jest 29 lis 2024, 07:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:32 
Moderator forum

Bonifacy napisał(a):
Lock byl zawsze akceptowalna forma blokowania przeciwnika, ale kampa (dla tych co myla pojeca - wjezdzanie sprzetem czyt. czolg do nieprzejmowalnej bazy przeciwnika) byla zawsze negatywnie postrzegana. Wulgarne zachowanie zawsze bylo tepione (wystarczyla jedna ku...wa) by kolo dostal kicka/bana na minimum tydzien.Nikt nie zmieni tego ze ojciec czy matka nie potrafili "gnojkow" wychowac. Teraz nikt niczego nie szanuje. Mierzi mnie to ze musze czytac te glupoty i czasem wdaje sie w bezsensowne wymiany zdan ze smarkami.

P.S: TeamPlay umarl na Freepaly-u.

PANOWIE/PANIE UMIESZCZENI NA PLECACH KOSZULKI "Battlefield Probably the best game in the world" RESPECT.......... :twisted:

O kurde Boni... od tej strony Cie nie znalem :lol: Full Respect :)

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:43 

boni lolu zmieniles image ??? albo wytrzezwiales
:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2005, 23:53 

konew zabrałeś mu całe piwo :?: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 00:06 

Bonifacy napisał(a):
PANOWIE/PANIE UMIESZCZENI NA PLECACH KOSZULKI "Battlefield Probably the best game in the world" RESPECT.......... :twisted:

Polac mu, bo dobrze gada :).

Pozatym, jak mniej wiary gralo w BFa, latwiej bylo wprowadzic jednoznaczne i fajne zasady, teraz jak wiecej jest gowniarstwa niz starszych czy doswiadczonych, jest to z lekka nie realne :(.
A traci na tym klimat, wiezi miedzy wiara grajaca w BF2 nie beda tak mocne jak za czasow 1942, kiedy w zasadzie wszyscy wszystkich znali. Najlepszym chyba dowodem byl LAN w Poznaniu. Niektora wiara nie przyjezdzala wogole po to zeby grac...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 07:29 

Żałować, żałować że nie ma się od kogo uczyć. A młodzi gracze...szkoda gadać. Nie potrafią grać, to normalne na początku, ale skąd u nich tyle buty i co tu dużo mówić chamstwa. Bluzgają jak cholera, a napisać poprawnie "ku..a" nie potrafią. "Pozdrowienia" dla wiądącego chyba BF.IS :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 11:07 
Moderator forum

Hmmm ... no cóż. Trzeba się niestety z sytuacją pogodzić.

Nowego gówniarstwa jest tyle, że za cholerę się go nie wychowa ...

Wczoraj grając na Nateosie jakiś bratanek zaczął bluzgać na ogolnym czacie ... zwróciłem mu uwagę i natychmiast zjechało mnie 3 czy 4 rodaków ... nawet nie wiedziałem, że tylu ich było na serwerze :D
Poleciało, żebym się odpierd..ł a jak mi się nie podoba żebym wypier..ł z serwera ... aż mi się miło zrobiło :wink: Lolki miały statsy po 2-10, 3-12 ale hardzi jak wymiatacze I klasy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 11:15 
Redaktor Battlefield.pl

Bonifacy napisał(a):
P.S: TeamPlay umarl na Freepaly-u.]

Machanie lufa shermana to tez jakas forma teamplaya:P

Bonifacy napisał(a):

Boni to bylo na brzuszku:P

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 11:31 

Bonifacy napisał(a):
P.S: TeamPlay umarl na Freepaly-u.

Niestety to fakt teraz juz malo kto z masy nowych troli wie ze przykazanie nie kradnij tez w bf-ie obowiazuje, na chaslo medyk lub inz tez malo ktory reaguje no bo po co wyleczyc/naprawic kolege .. jeszcze sie zginie i co wtedy :!: :?
Szkoda gadac na szczescie jest jeszcze troche ludzi na poziomie z ktorymi gra sprawia mi duzo satysfakcji, bo lepiej jest wesprzec atak nawet nie zabijajac nikogo ale przydac sie jako np medyk itp niz rabac statsy na n00bach ...
Tak czy inaczej hamstwo trzeba systematycznie tepic i moze jak jakis troll powie to 2giego nie graj w bf-a bo mnie tam po 10 min gry zbanowali to bedzie malalo lamerstwo.
Pamietajmy nie ilosc graczy a ich jakosc :!:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:16 
Redaktor Battlefield.pl

A mi najbardziej brakuje (skoro juz marudzimy) nastepujacej rzeczy; start, patrze na liste graczy w mojej druzynie i juz wiem Bombery, Huntery i inne Vegety;) do samolotow, Darkice i Frantici do czolgow, ja asfalt pol miernota wiem ze zawsze kolo mnie gdzies jest COW i zaden troll :P mi w plecy nie strzeli, wiem ze gdy bedzie potrzeba look polozy ogien zaporowy ze wszelkiej masci artylerii i wbije wroga miedzy kamienie...;) itd eh tego mi brakuje!
Bez przepychania na lotnisku bez wyscigow kto pierwszy do czolgu itd...

Pamietam jak mi Sebol pokazal pierwsza "chmurke" kur...!!! Ale bylem dumy!:P

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:07 

Dobry Admin to czlek ktory ma minimum 18 lat, zna zachowania ludzi, oglada wychowanie nie jest mu obce, niewygorowane mniemamiu o sobie.
TAKICH ADMINOW NA SERVACH WAM I SOBIE ZYCZE :)

Ostatnio edytowano 5 paź 2005, 23:29 przez Bonifacy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:07 

Zorak napisał(a):
na chaslo medyk lub inz tez malo ktory reaguje no bo po co wyleczyc/naprawic kolege .. jeszcze sie zginie i co wtedy :!: :?
Szkoda gadac na szczescie jest jeszcze troche ludzi na poziomie z ktorymi gra sprawia mi duzo satysfakcji, bo lepiej jest wesprzec atak nawet nie zabijajac nikogo ale przydac sie jako np medyk itp niz rabac statsy na n00bach ...

Ja zawsze pomagam wszystkim ;) enginer albo medyk , bo tylko do u mnie wchodzi w gre :P tobie ostatnio pomafgałem :D na battle of the bulge :P pozdrawiam

Bonifacy napisał(a):
Dobry Admin to czlek ktory ma minimum 18 lat, zna zachowania ludzi, oglada wychowani nie jest mu obce, niewygorowane mniemamiu o sobie.
TAKICH ADMINOW NA SERVACH WAM I SOBIE ZYCZE :)

Jest paru takich na powerzonie, co nie zmienia faktu ze sa i tacy którzy nie spelniaja wymogów dobrego admina wg boniego :).

P.S On chyba wytrzeźwiał do reszty bo coraz wiecej mądrych rzeczy pisze :) albo sie boniemu na sentymenty zebrało :) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 17:29 

Gryniu napisał(a):
ps. Otrzymałem bardzo wiele skarg na adminów powerzona za to, że nie trzymają sie mapcykla i zmieniają mapy na te które im samym pasują... dotyczyło to głównie Majaka, Bandziora i Mnie samego :oops:

Weż człowieku sie zastanów co ty mówisz,
po 1: niamam adminki na zmiane mapy :!:
po 2: PO CO JEST MAP VOTE :!: :!: :?: :?:
A po 3 to nie ja zmieniam mapy przy vocie, ja tylko głosuje. Co niezmienia faktu że wiem kto tak beszczelnie zmienia 8).

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 18:58 
Moderator forum

Kultura na servie wygląda tak - wczoraj na Bocage - tartak KonewA woła że czołg jedzie , lece , wale z mustanga tiger poszedł ale przy okazji KonewA też :( ja - sory on - np i gramy dalej.
Sytuacja 2 - z B17 pólnocna flaga dostało chyba z 6 axis + jeden nasz który akurat wpadł tam jeepem. Ja mu sory a on zaczyna - kicka mu , idiot, itp.

Co do gry zespołowej to na bulge "wyje" o naprawę , koło mnie 3 gości z "kluczami" ZERO reakcji. Dopiera przylecieł gościu z sąsiednie flagi mnie naprawić (z tagiem 3C :)).
W Instrukcji do BF brakuje chyba nakazu pomagania innym bo mało który młodziak to robi. :(
Ciężko nauczyć ich tych zasad bo jak cos napiszecz to albo maja cie w du..e albo zero reakcji.
To co mówił KonewA - na Bocage lata jeden mustang i wali po bazie 5 czeka na mesera do aa nikt nie podejdzie - gorzej niz w Media Markcie podczas wyprzedazy tak plnuja kolejki.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 19:15 

kobra napisał(a):
Kultura na servie wygląda tak - wczoraj na Bocage - tartak KonewA woła że czołg jedzie , lece , wale z mustanga tiger poszedł ale przy okazji KonewA też :( ja - sory on - np i gramy dalej.
Sytuacja 2 - z B17 pólnocna flaga dostało chyba z 6 axis + jeden nasz który akurat wpadł tam jeepem. Ja mu sory a on zaczyna - kicka mu , idiot, itp.

Co do gry zespołowej to na bulge "wyje" o naprawę , koło mnie 3 gości z "kluczami" ZERO reakcji. Dopiera przylecieł gościu z sąsiednie flagi mnie naprawić (z tagiem 3C :)).
W Instrukcji do BF brakuje chyba nakazu pomagania innym bo mało który młodziak to robi. :(
Ciężko nauczyć ich tych zasad bo jak cos napiszecz to albo maja cie w du..e albo zero reakcji.
To co mówił KonewA - na Bocage lata jeden mustang i wali po bazie 5 czeka na mesera do aa nikt nie podejdzie - gorzej niz w Media Markcie podczas wyprzedazy tak plnuja kolejki.

Za dużo gadacie o takich rzeczach na tym forum wedlug mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 19:58 

Majak1 napisał(a):
Gryniu napisał(a):
ps. Otrzymałem bardzo wiele skarg na adminów powerzona za to, że nie trzymają sie mapcykla i zmieniają mapy na te które im samym pasują... dotyczyło to głównie Majaka, Bandziora i Mnie samego :oops:

Weż człowieku sie zastanów co ty mówisz,
po 1: niamam adminki na zmiane mapy :!:
po 2: PO CO JEST MAP VOTE :!: :!: :?: :?:
A po 3 to nie ja zmieniam mapy przy vocie, ja tylko głosuje. Co niezmienia faktu że wiem kto tak beszczelnie zmienia 8).

dziwna sprawa to ktoś się pod Ciebie potrzywa bo wymienili twojego nicka z 10 krotnie... 8)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2